Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#3461 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 23 June 2011 - 07:10 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 23. 6. 2011 - 8:06) View Post

Sori, šele zdajle sem videla - verjetno misliš na kopel iz ekstrakta grenivkinih pečk - Grenifit.

Asja, žal ne vem, katere so bolj močne (pa vendar ne premočne)...še najbolje ti bo znal svetovati ginekolog.

Sej ga bom kasneje poklicala pa bom tle poročala kaj mi je povedal. Ma si že predstavljam odgovor. Da naj počakam, ker itak to je normalno. Ker vidim, da ko ni problemov je super ginekolog, čim imaš kakšen problem, se mi zdi da bi te najraje ne poslušal oz. vse opravi na hitro. Upam samo, da mi bo ta mens. minila do naslednjega petka, ker čene imam pokvarjen dopust. Vsako leto, ko si enkrat privoščim dopust imam mens. joj...

• 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#3462 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 23 June 2011 - 07:12 AM

sej... lahko med menstruacijo uporabljaš mensturalno skodelico (na forumu obstaja tema o njej) in sploh ni nobenega problema smile.gif
  • 0

#3463 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 23 June 2011 - 08:28 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 23. 6. 2011 - 8:12) View Post

sej... lahko med menstruacijo uporabljaš mensturalno skodelico (na forumu obstaja tema o njej) in sploh ni nobenega problema smile.gif

Sem vidla in prebrala kaj je to. Hvala. Ampak nisem nikoli niti tampona uporabljala ker mi gre na bruh nevem zakaj... Ma če ne bo druge ga bom mogla... Ma nevem sej po moje mens. mi nebi smela trajati 14 dni?!

• 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#3464 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 23 June 2011 - 10:53 AM

Torej tako, sem klicala ginekologa in mi je rekel,da se telo navaja in da naj vzamem 3 dni po 2 tableti in nebi smela imet več mens.
Upam da res, ker sem prav v skrbeh.
  • 0

#3465 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 23 June 2011 - 10:57 AM

fak jutri moram začet jemati tabletke pa jih moram it iskat. :S Ginekologinje pa nimam tako blizu cry.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#3466 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 23 June 2011 - 09:36 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 23. 6. 2011 - 8:06) View Post

Sori, šele zdajle sem videla - verjetno misliš na kopel iz ekstrakta grenivkinih pečk - Grenifit.

Asja, žal ne vem, katere so bolj močne (pa vendar ne premočne)...še najbolje ti bo znal svetovati ginekolog.

Hvala, to ja! Kako si si jo pa naredila?

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3467 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 24 June 2011 - 06:08 AM

ko kupiš zadevo, imaš recept v navodilih. Par kapljic v pol litra vode - se umiješ. Jaz sem kombinirala še s tisto vaginalno prho - sem dala par kapljic not, napolnila z vodo in voila
  • 0

#3468 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 24 June 2011 - 08:30 AM

Aja, ok, hvala, sem mislila, da so to domači zvarki biggrin.gif
  • 0

#3469 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 27 June 2011 - 08:43 AM

joj punce jaz imam še vedno te vmesne krvavitve sad.gif sej zdej imam še čisto malo ampak so. V petek imam za it na dopust na morje in se bojim, da jih bom še imela. Kot mi je rekel ginekolog sem 3 dni vzela po 2 naenkrat pa sem vseeno imela. Nevem kaj več naredit sad.gif

• 0

#3470 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 27 June 2011 - 07:00 PM

Jst sem jih mela kar nekaj mesecev, s tem da prvi in mogoče drugi mesec mesec ne, potem kasneje pa. In sem klicala ginekologinjo, pa mi je rekla, da je to za to, ker niso tok močne in da mi lahko predpiše močnejše, samo sem rekla, da ok, bom še počakala, da se uredi, nisem hotela zato močnejših jemat.
  • 0

#3471 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 27 June 2011 - 08:01 PM

QUOTE(Neytiri @ 27. 6. 2011 - 20:00) View Post

Jst sem jih mela kar nekaj mesecev, s tem da prvi in mogoče drugi mesec mesec ne, potem kasneje pa. In sem klicala ginekologinjo, pa mi je rekla, da je to za to, ker niso tok močne in da mi lahko predpiše močnejše, samo sem rekla, da ok, bom še počakala, da se uredi, nisem hotela zato močnejših jemat.

Non stop pomeni cel mesec ti niso prenehale? Ja sej meni so te super, druge npr. yarina pa diane35 katastrofa...zdej da mi predpiše druge jih spet ne bom mogla jemat cry.gif Uglavnem sem danes klicala ginekologa in mu povedala je rekel, da naj pridem jutri... Ta človek bo mene ubil hehe...me ima že na vrh glave verjetno.

• 0

#3472 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 27 June 2011 - 09:08 PM

Ja jst sem mela kr ene 3 mesce skor vsak dan to...
  • 0

#3473 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 27 June 2011 - 10:19 PM

QUOTE(Neytiri @ 27. 6. 2011 - 22:08) View Post

Ja jst sem mela kr ene 3 mesce skor vsak dan to...

kaj pol si vztrajala pa si jemala iste?in se ti je stanje umirilo?

• 0

#3474 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 June 2011 - 09:38 AM

Asja, glede na to, da so te vmesne krvavitve zelo šibke, ti taka stvar vseeno ne bi smela
tako hudo pokvariti dopusta.
Pa nisem zasledila, da bi kje omenjala kakšne krče ... še toliko boljše.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3475 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 28 June 2011 - 11:50 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 28. 6. 2011 - 10:38) View Post

Asja, glede na to, da so te vmesne krvavitve zelo šibke, ti taka stvar vseeno ne bi smela
tako hudo pokvariti dopusta.
Pa nisem zasledila, da bi kje omenjala kakšne krče ... še toliko boljše.

Ja ma niso glih tako šibke moram uporabljati vložek. Pa tampona nisem nikoli uporabljala nevem zakaj že ko ga vidim blah... Ma če bom še vedno imela ne bom imela druge izbire...Ne ne krčov nimam hvala bogu smile.gif
Nisem jih imela niti prej preden sem začela jemati kt.
  • 0

#3476 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 June 2011 - 12:41 PM

Huh, tolaži se s tem oz. bodi hvaležna, da vsaj krčev nimaš, potem bi bilo pa res mega sranje.
Škoda, da imaš odpor do tamponov ... precej olajšajo zadevo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3477 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 28 June 2011 - 01:37 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 28. 6. 2011 - 13:41) View Post

Huh, tolaži se s tem oz. bodi hvaležna, da vsaj krčev nimaš, potem bi bilo pa res mega sranje.
Škoda, da imaš odpor do tamponov ... precej olajšajo zadevo.

Ja za to sem res hvaležna smile.gif Ja če bom prisiljena jih bom uporabila, upam da ne no

• 0

#3478 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 June 2011 - 08:58 PM

A ima katera/je kdaj imela maternični vložek? Koliko možnosti je da ti ga odobrijo tudi če še nisi rodila?
Zanimajo me vaše izkušnje, če jih katera ima smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3479 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 30 June 2011 - 07:33 AM

QUOTE(Sarah @ 29. 6. 2011 - 21:58) View Post

A ima katera/je kdaj imela maternični vložek? Koliko možnosti je da ti ga odobrijo tudi če še nisi rodila?
Zanimajo me vaše izkušnje, če jih katera ima smile.gif

A to misliš mireno? Jaz nisem imela, predvsem zato, ker je doba do 5 let. Pa sva vseeno mislila, da bo vmes še kakšen dojenček. oops.gif

Kaj pa tisti obroček - nuvaring? Je katera preizkusila? Zadnjič mi je dala moja G brošurico, ne vem, ne zgleda slabo. hmm.gif
  • 0

#3480 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 30 June 2011 - 07:37 AM

jaz uporabljam Nuvaring
Mirene meni niso hotli dat,ler še nimam otrok :?točno zakaj ne, pa noben ne zna povedat
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users