Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36028 replies to this topic

#34621 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 28 December 2021 - 04:16 PM

Ce imam dopoldne pregled pri okulistu,,kjer ti dajo kapljice za razsiritev zenice, lahko za ta cas do konca sluzbe dobim bolnisko verjetno? Pa se moj za spremstvo, ker te mora nekdo peljat? :P
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#34622 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19491 posts

Posted 28 December 2021 - 05:17 PM

Zakaj ti bi pa širili?
  • 0

#34623 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 28 December 2021 - 06:26 PM

Zaradi stalnih vnetij imam pregled kmalu.
  • 0

#34624 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19491 posts

Posted 28 December 2021 - 06:39 PM

So ti napisali, da ti bodo širili? Pri ponavljajočih se konjunktivitisih ne gledajo ozadja ponavadi. Vsaj pri nas ne.
  • 0

#34625 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 28 December 2021 - 08:10 PM

Pri nas ga, so mi ze napisali z Morele.
  • 0

#34626 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3389 posts

Posted 28 December 2021 - 08:28 PM

Neytiri ja čestitam :) Glede na vaše zdravstveno težave ti želim samo da boste vsi čim bolj zdravi.

Midva bova pa pomojem kar zaključila pri dveh, sicer nikoli ne reci nikoli ampak nikoli si nisva želela velike družine in tiste ki poznava da imajo tri so si to želeli že od štarta
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#34627 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20007 posts

Posted 28 December 2021 - 08:37 PM

Ne, jaz nisem noseca, midva bova tudi pri dveh ostala najbrz, trenutno se, ce bi bil ponesreci, ne vem,,ce bi ga obdrzala, sva prevec na koncu z mocmi :/
  • 0

#34628 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86880 posts

Posted 18 January 2022 - 09:38 AM

Mogoce kdo ve, kje bi lahko kupili cimbolj podobne stole in mizo? Po ne previsoki ceni, rabimo za sejme. Olivija, ti zihr ves. :)

Attached File  C352E93B-49D2-488A-AE69-959AA7862C2A.png   393.83KB   0 downloads
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#34629 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 January 2022 - 11:35 AM

Hehe :)

Kak je pa budget, bolj basic, če je sejemsko?

Edit, ok, sem spregledala drugi stavek. Marc potem odpade. 

Evo, sem se dala na mobilne podatke, še vedno imam sicer blokiran dostop, upam, da bo šlo takole. 

Z mizo ne bo problema verjetno, Vebo ima dosti opcij podnožij in plošč. 

Za stole poglejte Škerjanca, če se vam ne mudi pa Vidaxl, pohištvo123.

Prav take stole sicer nimam v spominu, da bi jih videla, hm.  

Še nekaj strani za prečekirat, ali pa preprosto pošljete povpraševanje, če imajo podoen model/komplet:

smigoc.si

Tristar.si je še za pogledat, ampak tu nimam pojma, kake so cene.

stolice.si

Pa pogledaš pod pisarniškimi stoli ali fotelji, če je kaj takega morda tam. Ali pa če imajo kategorijo konferenčni stoli.

Marc interieri, d.o.o. je varianta, še nismo delali z njimi, je vse po naročilu. Ne morem prilepit screenshota, mi napiše, da je večji od 23,15KB in da je prevelik, je pa podoen temu, kar si ti prilepila. https://www.marc-int...n-fotelji/mula/

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#34630 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86880 posts

Posted 18 January 2022 - 02:02 PM

Hvala, zlata si! Sem ugotovila, da financno nismo toliko omejeni kot smo casovno (kdo bi si mislil :D).
  • 0

― V. Van Gogh

#34631 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts

Posted 18 January 2022 - 04:01 PM

Fajn in nefajn :) Upam, da kaj lepega izvohaš! Imajo polno izbire, potem se pa zožajo opcije glede na dobavo/zalogo. Škerjanc naredi tudi z blagom po tvoji izbiri, imajo svoj katalog ali pa prineseš kaj svojega. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#34632 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86880 posts

Posted 18 January 2022 - 04:37 PM

Je šefica že potrdila moj izbor. :) Malo več časa mi je vzel kot sem si predstavljala, ampak ker sem jaz naredila renderje postavitve, sem se še za to javila, da ne bo nekdo tretji kar nekaj nabavil. :D

Stole sem te, za mizo se pa ne spomnim iz glave, od kod je: https://harmonija.ne...a-crno-blago-3/

• 0

― V. Van Gogh

#34633 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts

Posted 18 January 2022 - 05:20 PM

Lepi! Superca. Hvala, evo, zdaj je pa še zame en nov vir spletnega prodajalca pohištva. :) 

Kje si pa render delala, v sketch upu? 

• 0

#34634 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86880 posts

Posted 18 January 2022 - 08:53 PM

Ne, vektorskega sem naredila, v Illustratorju. Ne bi o tem, kako sem se namatrala, ker sem prvic delala kao 3D. :D Ampak sem se tudi naucila ful. Pri nas hocejo imet vse vizualizirano, ma ajde.
  • 0

― V. Van Gogh

#34635 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts

Posted 18 January 2022 - 10:59 PM

Ful fajn! Sounds complicated enough, si predstavljam, da pozene kolescke v mozganih na visoke obrate :)
  • 0

#34636 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts

Posted 19 January 2022 - 01:11 PM

A uporablja kdo brezžične slušalke, za prostoročno klicanje & poslušanje muzike/avdioknjig prek telefona?

Pri teh za telefoniranje imajo ene opcijo, da tapkneš po slušalki, da se javiš, nekaj v tem smart rangu iščem/bi imela in zbiram priporočila. :) 

• 0

#34637 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18575 posts

Posted 30 January 2022 - 07:32 PM

Ali katera ve, kako preveriš korektnost vnosa registrske številke v sistem e-vinjete? Kupil sem jo na Petrolu. Tam je zgledalo vse v redu.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#34638 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32756 posts

Posted 30 January 2022 - 07:41 PM

Registrsko številko vnesite brez presledkov, pomišljajev ali kakršnihkoli drugih znakov, na primer: LJ03SAZ, NMAN195, KPRK403.
  • 0

#34639 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23511 posts

Posted 07 February 2022 - 11:51 PM

A se lahko kam odda zdravila, ki jim še ni potekel rok uporabe? Slišala sem, da jih lahko neseš v pro bono ambulante, ampak v moji okolici nisem našla nobene. 

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#34640 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19491 posts

Posted 08 February 2022 - 07:10 AM

Jaz sem v ukc nesla.
  • 0

1 user(s) are reading this topic