NOROST DNEVA
Posted 15 September 2020 - 11:06 AM
Posted 15 September 2020 - 11:32 AM
jaz sem pa včeraj (gorenjka kot sem) šla na Cedevito in vedno popijem samo polovico praška in sem preostanek prepognila in dala v torbico.
ITAK, da se je to vse sesulo in mi danes ni bilo jasno, zakaj imam ves zrnat telefon. No, ko sem še ključe ven potegnila vse prašne, sem seštela
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 15 September 2020 - 11:47 AM

Je ze nekaj psov vrnil nazaj domov, ker je poznal lastnika ali pa zaradi cipa, zdaj se ocitno specializira za macke.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 September 2020 - 12:25 PM
Ufff.
Lepo od J. <3
Včeraj sem se lotila konkretne generalke sobe pri starših, da neha bit kramarnica in reševalna postaja za rastline in shramba mačje hrane in igračk. Bi rada, da je spalnica taka, da lahko še kdo prespi, če bi prišel na obisk.
En kup stvari iz faksa sem imela še nesortiranih, zapiske obdržala, razne grafike in printe in ostalih miljon malih prčkarij sem pa zmetala stran. Imajo sistem odvoza smeri 1x tedensko, kanto moraš peljat ob cesto (cca 200m stran) in zjutraj praznijo. Je mami rekla zvečer, da bo odpeljala dol, pa sem mislila, da imam še ful robe stran za zmetat in bom raje jaz peljala, ko bom fertik.
Pucala sem do pol2h zjutraj in v trdi temi mimo sosedov potiskala kanto (to ropota, da joj). Sem samo upala, da trdno spijo.
Je bil lep nočni sprehod. Pa spat je tudi bilo fajn, en del krame je šel stran.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 15 September 2020 - 12:37 PM
Jina, lep hobi. : )
Olivija, you sound like me (nočni pohodi na račun osvobajanja od krame : )).
Posted 02 October 2020 - 09:26 AM
Pozabila povedat, med ciscenjem sem zvrnila se skodelico s preostankom rumenega sranja. Disi pa lepo po stanovanju zdaj.
Posted 02 October 2020 - 10:48 AM
Uf. Zlatega mleka sem se menda pogumno lotila dvakrat in obakrat sem dlje casa cistila in bentila kot uzivala v njem. Se curry zdaj posledicno raje rdec ali zelen kuham (s pasto) namesto tistega rumenega praska.
Posted 22 December 2020 - 07:04 AM
Sem mu naročila, da naj skuha zmrznjene štruklje po navodilih. Bili so razdeljeni v več kosih in je vsakega posebej zavil v svojo serveto, da se je na koncu kuhalo še 5 kuhinjskih brisač.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 December 2020 - 07:55 AM
kako so izgledale sveže drobtine? LOL umiram
Posted 22 December 2020 - 08:15 AM
Posted 22 December 2020 - 10:34 AM
o the best!!!!
Full dober zapis!
Put A Kilt On It!
Posted 24 December 2020 - 09:41 AM
Zdaj mi kolegica piše, ko imamo skupaj otroke v razredu.
So nekaj imeli in je učiteljica dajala vprašanja, otroci so pa morali odgovarjat. Jaz vprašanj ne slišim.
Sem pa slišala, da se je U kar na enkrat zadrl: PENIS.
In mi je kar tema na oči padla, ker pri dvanajstletnikih, kakršno koli je že bilo vprašanje, to NIKOLI ne bi bil pravi odgovor
In kolegica napiše, da je Uroš ravno nasmejal cel razred in verjetno še kar nekaj staršev.
Učiteljica vpraša: Kaj ima Adam spredaj in Eva zadaj?
In U se takoj zadere : PENIS
Menda so papadali od smeha.
On je res prehiter za svoje dobro (kot jaz)
Put A Kilt On It!
Posted 24 December 2020 - 09:53 AM
Ok, razmišljam, kaj je sploh pravi odgovor?
Posted 24 December 2020 - 09:55 AM
Posted 24 December 2020 - 10:01 AM
![]()
![]()
![]()
Ok, razmišljam, kaj je sploh pravi odgovor?
jaz sem morala vpršat za odgovor, ne bi nikoli pomislila
SPOILER: Črko A
Put A Kilt On It!
Posted 24 December 2020 - 10:23 AM
Joj no to je kot kviz VEM
Posted 24 December 2020 - 10:37 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 January 2021 - 09:01 PM
(TNi čisto enako, ampak podobno kot igra 'Reci koga ljubiš'... ko sem pri svojih 10h s takim sramom pred vsemi tam priznala, da sem zatreskana v enega Blaža. Fora je v tem, da ko ti rečejo to, lahko mirno odgovoriš.. 'Koga ljubiš'... Jooj )
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 January 2021 - 10:52 PM
Ahaha jaz sem pa celo ugotovila, kaj ima kateri kje. : )
Matilda, bogi. : D
Posted 06 January 2021 - 09:58 PM
Ja. Da izpades bedak!
Mene ful zmedejo taka vprasanja. Pred obcinstvom pa sploh. Prej bi pomislila na penis, hahaha.
Jaz sem isto pomislila, ahahaha. Ampak sem potem pomislila, wait, tamali je star 10, what?
Olivija, ja pa nooo, jaz si prav predstavljam.
Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users