Korona virus / Covid-19
Posted 22 November 2020 - 03:09 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 November 2020 - 03:16 PM
Jina, saj ne delajo studije na celotni populaciji ljudi, pac pa na vzorcu. Te pac testirajo, zato da ugotovijo, kako se virus siri, da vedo, koga v bodoce rabijo/ne rabijo testirat v sirsi populaciji, ce recimo testov primanjkuje, kateri ukrepi so smiselni ipd. Mislis, da bi znanstveniki, ki jim je to kruh, in njihov peer review, tako malenkost spregledali? Ali pa nalasc ponaredili? To je pa izredno cinicno.
Posted 22 November 2020 - 03:26 PM
Cinicna sem pa res se bolj kot ponavadi (poleg raznih teorij zarot imam na tej tocki se posebej dovolj raznih baba cula, baba rekla izjav), ker sem sita vsega in bolna ze en teden brez kaksnih bistvenih izboljsav.
― V. Van Gogh
Posted 22 November 2020 - 04:02 PM
Razumem, upam, da se ti stanje kmalu kaj izboljsa .
Posted 22 November 2020 - 04:36 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 November 2020 - 05:53 PM
― V. Van Gogh
Posted 22 November 2020 - 07:15 PM
In osebno ne poznam nikogar, ki bi resno prenesel virus naprej.
Poznam samo nas primer in od res dobre prijateljice in v obeh primerih je bilo podobno. Vec zal ne vem.
Od kolegice sem slisala, da so ze pred casom cez vikend praznovali RD z vsemi sorodniki (15 ljudi, med njimi vsi 4 stari starsi), onadva pozitivna (takrat se nista vedela, zbolela cez 2 dni), nihce drug dobil simptomov.
Ker ni tako blizja kolegica, se nisem niti "sklicevala" se na njihov primer.
To so za enkrat moje "izkusnje", res pa se nismo testirali. Ocitno otroka nista prenesla ne name, ne na moje starse (oce je v rizicni skupini, prav tako ob brata punca). Spostujemo neko distanco, smo previdni, ampak pod crto smo v isti hisi, ista vrata, stikala, hranimo macka ...
Zal mi je, da ste vi potegnili ta-kratko in upam, da cim prej ozdravite.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 22 November 2020 - 07:24 PM

Jina, hitro okrevanje!
Posted 22 November 2020 - 08:06 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 22 November 2020 - 08:44 PM
Ha, no saj ne bi smelo presenečat

Pri nas v DSO je bilo sicer že dozdaj tako, da so se zaposleni lahko prostovoljno testirali 1x tedensko (asimptomatski, s simptomi pa itak).
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 November 2020 - 09:57 PM
― V. Van Gogh
Posted 22 November 2020 - 10:42 PM
Attached Files
Posted 22 November 2020 - 10:51 PM
― V. Van Gogh
Posted 22 November 2020 - 11:49 PM
Posted 23 November 2020 - 12:06 AM
JIna, ti lahko kdo dostavi cink, glede na to, da si v karanteni?? hec
Malo je smešno, da piše, da je včeraj začela jemati cink in po dveh dneh že dobila okus nazaj...torej.. jutri?
Posted 23 November 2020 - 06:14 AM
Jaz bi pa probala, nimas kaj izgubiti razen par e, lahko pa pridobis...
Posted 23 November 2020 - 07:07 AM
Jp, se strinjam... Naročiš nekje z dostavo na dom (npr DM?). Kot je napisala Fiona, kaj več kot par € ne moreš izgubiti...
Posted 23 November 2020 - 07:34 AM
Posted 23 November 2020 - 07:40 AM
Trump je tudi takrat dobival visoooke odmerke C, D in cinka. Navadni smrtniki pa najbrz tega ne dobivajo pa bi jim samo koristilo. Ampak je spet treba biti pozoren na oblike.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 November 2020 - 07:46 AM
Čak...kako je ona lahko izgubila službo, ko je Krka registrirala vitamin D kot zdravilo? Ne vidim povezave...
Drugače ima tudi Krkin B-kompleks "status" zdravila...Pa Magnesol tudi.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users