Koliko vas pa dela v stroki, za katero ste se solali?
Jaz tudi.
Posted 15 November 2019 - 11:03 AM
Koliko vas pa dela v stroki, za katero ste se solali?
Jaz tudi.
Posted 15 November 2019 - 01:19 PM
Posted 15 November 2019 - 04:29 PM
Tudi jaz.
Posted 15 November 2019 - 04:38 PM
Saj jaz tudi (o tem, koliko imam dejansko od faksa, bi se sicer dalo razpravljat), sprašujem pa zato, ker se mi zdi, da čedalje več ljudi dela nekaj izven svoje izobrazbe pa tudi ogromno dejavnosti je, ki jih nas izobraževalni sistem (še) ne pokriva in se potem res vprašaš, če/kaj je smiselno zaključit. Pa s kakšnim namenom, v veliko zaposlitvenih oglasih je npr. zahtevana izobrazba določene stopnje, nič pa specifično določenega.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 November 2019 - 04:53 PM
Posted 15 November 2019 - 04:57 PM
Otroka pa ne mislim v nič siliti, upam, da bo imel kakšno veselje/strast, ki mu/ji bo sledil v teoriji in praksi.
Enako.
― V. Van Gogh
Posted 16 November 2019 - 03:44 PM
Saj jaz tudi (o tem, koliko imam dejansko od faksa, bi se sicer dalo razpravljat), sprašujem pa zato, ker se mi zdi, da čedalje več ljudi dela nekaj izven svoje izobrazbe pa tudi ogromno dejavnosti je, ki jih nas izobraževalni sistem (še) ne pokriva in se potem res vprašaš, če/kaj je smiselno zaključit. Pa s kakšnim namenom, v veliko zaposlitvenih oglasih je npr. zahtevana izobrazba določene stopnje, nič pa specifično določenega.
Se strinjam z vsem napisanim. Kreativni faksi pri nas so itak zgodba zase; no, pa večina ostalih verjetno tudi, poznam kar nekaj ljudi, ki jim je naš zastarel sistem zagabil področje študija in se nikoli niso odločili za nadaljevanje na višji stopnji, ampak so se vrgli v delo. Tudi znotraj samih industrij je ogromno specifičnih poklicev, za katere sploh ne veš, da obstajajo, kaj šele da bi pri nas obstajal študij za kaj takega.
Posted 18 November 2019 - 10:50 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 November 2019 - 01:57 PM
Put A Kilt On It!
Posted 18 November 2019 - 02:01 PM
Družbena omrežja in zasvojenost - od cca 18 minute dalje
Put A Kilt On It!
Posted 21 November 2019 - 02:53 PM
Put A Kilt On It!
Posted 26 November 2019 - 11:03 AM
Put A Kilt On It!
Posted 09 December 2019 - 11:19 AM
Put A Kilt On It!
Posted 13 December 2019 - 07:32 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 December 2019 - 11:42 PM
No pri meni se je recimo zahtevala samo določena stopnja izobrazbe.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 17 December 2019 - 07:56 AM
Ja, to res cedalje veckrat vidis. Ene sluzbe so pac toliko specializirane, da ti itak tam nudijo izobrazevanje, ki ga rabis, in jim je tvoja stopnja izobrazbe samo indikacija glede tega, kako ucljiv si, kaksen stil pisanja lahko od tebe pricakujejo v porocilih, ipd.
Posted 17 December 2019 - 10:04 AM
― V. Van Gogh
Posted 13 January 2020 - 10:53 AM
Put A Kilt On It!
Posted 13 January 2020 - 02:21 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users