Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?
Posted 09 January 2007 - 09:26 PM
Posted 10 January 2007 - 02:19 AM
Ombia lip gloss in piling
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 January 2007 - 10:43 AM
Kam ti to vse spraviš? Bemti mora dišat pr teb...

imam verjetno pol manj reči kot 3/4 žensk tu (brez zamere!), ki so lično spravljene v košarico v kopalnici in na polički v moji sobi. brez problema vse pošlihtano.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 10 January 2007 - 08:21 PM
- Eucerin 10% Urea Body Lotion
- Scheller melisin gel
- parfumska Jil Sander, Style
Inimitable pride šele konec meseca.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 January 2007 - 08:22 PM
Inimitable pride šele konec meseca.

Sej si nakupla dovolj za danes.

Posted 10 January 2007 - 09:00 PM

OT: Gre katera v bližnji prihodnosti v Avstrijo (ali HR), in bi mi lahko prinesla Rimmelovo?

― V. Van Gogh
Posted 11 January 2007 - 08:47 AM
alkohol
Bepanthen Plus
Vichy - roll on za občutljivo in depilirano kožo
2x Differin
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 11 January 2007 - 01:42 PM
Posted 11 January 2007 - 02:32 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 January 2007 - 07:51 PM

― V. Van Gogh
Posted 11 January 2007 - 10:51 PM
- 2x L'Oreal Feria Color Booster Flash Brown Technology barva za lase v odtenku Flash Beige Brown
Posted 11 January 2007 - 11:34 PM
Me happy

Posted 12 January 2007 - 10:08 AM
imam verjetno pol manj reči kot 3/4 žensk tu (brez zamere!), ki so lično spravljene v košarico v kopalnici in na polički v moji sobi. brez problema vse pošlihtano.

špela zakaj pa ji kopuješ vse te stvari? v forumu dogaja mi lahko namreč večkrat preberem kako ti gre na živce.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 12 January 2007 - 12:26 PM
špela zakaj pa ji kopuješ vse te stvari? v forumu dogaja mi lahko namreč večkrat preberem kako ti gre na živce.
ker ona bi mela, samo se ji ne da it kupit.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 January 2007 - 01:36 PM

ni glih kozmetični proizvod, ampak vseeno: kupila sem si fitoval trde kapsule za biološko prehrano las.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 12 January 2007 - 02:21 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 January 2007 - 02:23 PM

Posted 12 January 2007 - 02:47 PM
- essence kristalčke za na nohte
- scheller ognjič balzam za ustnice
- garnier pure čistilni gel za umivanje obraza
Posted 12 January 2007 - 08:02 PM
essence sprej za hitro sušenje laka na nohtih
essence lak proti lomljenju nohtov
Posted 12 January 2007 - 09:42 PM
Meni je pa ta maskara prav super.

Vrag naj te odnese, sej zato sem pa mislila da bo vredu!!
Meni je ful premokra, vsa se zapacam (pa se še z nobeno maskaro nisem res vsakič, oz. se skoraj nikoli nisem), pa premalo mi povdari trepalnice (je treba res dostkrat potegnit, da se kej pozna, pol pa še lepi trepalnice in je jako neobstonja (kihem in sem že razpacana no

Slabše maskare še nisem imela (no ok, enkrat pred sedmimi leti sem imela eno zeleno ki je bila tudi ful zanič, ... če se lahko izpovem

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users