Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#3441 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86591 posts

Posted 17 November 2010 - 08:42 PM

Saj lahko preprosto blokiraš neželjeno pošto, pa je. Res ni big deal.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3442 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 November 2010 - 09:36 PM

Ne govorim o tovrstnem spamu, ampak o tem, ko ti nekdo 1x tedensko pošlje kak pameten mejl, vmes pa 15 polnih gluposti. In se ne pustijo prepričat, da te te gluposti ne zabavajo.

Sam ok, men se je to na sreči kr umirilo, večina kolegov tudi pozna moj humor in mi pošiljajo kaj dejansko meni na kožo pisanega (Adriane npr.).

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3443 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 November 2010 - 10:15 PM

Jaz pa na srečo nimam takih na mailu, samo nekateri - in ti mi pošiljajo prvovrstne šale,
katerih se vedno izjemno razveselim.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3444 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86591 posts

Posted 17 November 2010 - 10:42 PM

^ sleep.gif

Edino foter mi včasih 'nagaja', in mi pošilja kakšne nasvete za sijoče lase ipd. laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#3445 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 17 November 2010 - 11:19 PM

Sej pravim, treba je imeti vzgojene dopisovalce (ki poznajo tvoj smisel za humor). ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3446 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 November 2010 - 12:49 PM

Na živce mi gre, da folk ne pozdravlja čistilk. Ker so manjvredne al kako že? rolleyes.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#3447 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86591 posts

Posted 18 November 2010 - 01:24 PM

^ To sem pa tudi jaz opazila. Jaz jih vedno pozdravim.
  • 0

― V. Van Gogh

#3448 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12165 posts

Posted 18 November 2010 - 01:34 PM

Jaz tudi, z eno japonsko čistilko sva že napol kolegici in se pozdravljava tudi v trgovini laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3449 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 November 2010 - 01:58 PM

Jaz jih tudi vedno pozdravim.
Nimam s tem problemov oziroma ne vem, kakšne bi naj imela.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3450 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 November 2010 - 03:00 PM

Jaz sem včeraj (no, pa že kdaj prej, ampak včeraj se mi je vtisnilo v možhan) naletela na ene par takih primerkov, ki imajo očitno s tem probleme.

Nas je eno par vstopilo v skoraj prazno knjižnico, kjer je v preddverju stala ena snažilka. In folk tebi nič meni nič kar mimo nje. huh.gif Mislim, kot da je ikebana, ne pa človek.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#3451 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15258 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 November 2010 - 03:16 PM

Aerodinamika kril na kolesu. Gmph..
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3452 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 18 November 2010 - 03:55 PM

^^

Vsaj multimasina dela? (:

QUOTE(Jinadaze @ 18. 11. 2010 - 13:24) View Post

^ To sem pa tudi jaz opazila. Jaz jih vedno pozdravim.

+1

Obstaja nizkoten folk, ki ima kopico predsodkov v zvezi s tisoc stvarmi, ki nimajo veze, sploh. Po mojih dosedanjih izkusnjah dober pokazatelj greznice v glavi, kamor se steka ves gnoj vesolja. Proc od mene, drhal! :E
  • 0

#3453 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15258 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 18 November 2010 - 04:02 PM

Nope, ne dela. cry.gif
Imamo pa prijaznega tajnika na faksu in sem lahko njegov skener uporabila. (:

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3454 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 November 2010 - 04:53 PM

Nemarni ljudje, ki ne znajo počistiti za svojimi hišnimi ljubljenčki! mad2.gif

V bloku, kjer stanujem, imamo nove stanovalce - en mlad par, ki ima nemško dogo. Stanujeta čisto v zgornjem nadstropju, imata par mesecev starega fantka in očitno se preveč obotavljata, ko je treba ubogo žival peljati ven. down.gif
Zdaj je že 5x bilo dvigalo dobesedno poscano - po količini urina je takoj razvidno, da gre za velikega psa. Smrdelo je tako, da sem skoraj bruhala. Najhujše pa je, da je to scanje v dvigalu ostalo cel dan. Enkrat je nekdo nametal gor papirnate reklame. Tokrat pa je bilo scanje v dvigalu kar dva dni!! bruh.gif

Sama sem bila že tik pred tem, da izobesim en dopis rtfm.gif , v katerem bi prosila, da za sabo počistijo, a me je včeraj nekdo prehitel. Danes je bilo scanje počiščeno, a je nekdo od lastnikov psa zraven prilepil še en dopis, kjer daje vedeti ostalim prebivalcem bloka, da če jih tako moti, naj pa sami pobrišejo! OMG! ohmy.gif slap.gif
Svinjarija!!

Ima me, da bi vse skupaj nekomu prijavila, saj živijo v eni majceni garsonjeri, ki po mojem mnenju ni primerno bivališče za nemško dogo! Pa še dojenčka imata. down.gif
Saj ne bom, ampak to je res katastrofa od katastrofe. Bogi kuža, bogi otrok! sad.gif

Velikost nemške doge:

IPB Image
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3455 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 18 November 2010 - 05:14 PM

QUOTE(Olivija @ 18. 11. 2010 - 16:02) View Post

Imamo pa prijaznega tajnika na faksu in sem lahko njegov skener uporabila. (:

thumbup.gif
  • 0

#3456 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27486 posts

Posted 18 November 2010 - 05:36 PM

Jaz priznam, da veliko ljudi večkrat ne pozdravim, sploh uniformiranih, ker pač skos hodiš mimo njih in potem se zdim že sama sebi blesava, če vsakega posebej pozdravljam. Me pa nervira, če me ne pozdravi nekdo, ki me pozna, pa se pač naredi budalo.
  • 0

#3457 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 18 November 2010 - 07:12 PM

To je nekaj drugega, ce istega cloveka v enem dnevu 10x srecas, se tudi meni zdi neumno vsakic pozdravljati (dobim obcutek kot, da se cloveku prilizujem, nekaj, cesar nocem pod nobenem pogojem poceti).
  • 0

#3458 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 18 November 2010 - 07:39 PM

OMG Nemška doga v bloku cry.gif Prokleti lastniki, nespametni...
upam le da so tam začasno dokler ne zrihtajo do konca hiše ali nekaj takega...ne moreš no... cry.gif

• 0

#3459 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 November 2010 - 08:11 PM

QUOTE(Lo-Fi @ 18. 11. 2010 - 19:39) View Post

OMG Nemška doga v bloku cry.gif Prokleti lastniki, nespametni...
upam le da so tam začasno dokler ne zrihtajo do konca hiše ali nekaj takega...ne moreš no... cry.gif

Ne, niso začasno. sad.gif
Sem slučajno slišala en pogovor z enim iz bloka, ki živi nasproti njih, pa je rekel, da kuža cele dneve cvili in laja v stanovanju. Da ga samo dvakrat dnevno ven peljejo.
Izvedela sem tudi, da sta lastnika prej stanovala v neki hiši (s starši), pa sta hotela na svoje na vsak način.
V glavnem, psa nista hotela pustiti pri starših (ki so baje oddaljeni le 10 min vožnje). down.gif

Ko psa peljeta ven, se samo malo gor in dol pred blokom sprehodita, ali pa v eni roki pes, v drugi voziček.
V glavnem: nič gibanja, oz. ne dovolj za takšnega psa.

Meni je to bolano. Kuža bi lahko bil srečen, z veliko prostora, bi ga pač lastnika vsak dan prišla pogledat. Pa še dojenčka imata. down.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3460 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29943 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 November 2010 - 08:46 PM

dvojna merila glede bolniških v firmi: če je nosečnica, je valda ok, da gre takoj na bolniško, ker ma ziher rizično nosečnost&shit (haha, da ne bi blo res), kdor ima pa kronično bolezen in je dosoten zaradi tega več kot teden dni, je pa takoj fejkar. blink.gif js nisem mogla verjet, kakšno prijavo je zadnjič ena spustila - da je ena punca 'zbolela' ziher zaradi tega, ker je vodja na nekem novem projektu in ne zna s tem delat in s tem, da je v bolniški, samo zavlačuje. ne morš takih stvari govort, no.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users