Jump to content

Photo

Vaše trenutne želje

• Please log in to reply
7127 replies to this topic

#3421 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5211 posts

Posted 04 February 2008 - 12:43 AM

Za vse mi je vseen, samo nej nardim kolokvij v torek, prosim. Tud če bo samo 50% bo OK, samo da bo. Prosim. Zares. Somebody help me out.

Pa da mi pižama ne bi tolk dišala po njem.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#3422 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 February 2008 - 07:30 AM

QUOTE(saska @ 3. 2. 2008 - 18:17) View Post

ne morm verjet da se NI izselila.... omg...jok jok

Joj, tvoja cimra mora biti pa res 'grozna' da se stalno priztožuješ zaradi nje. Življenje v študentskem domu zahteva prilagajanje, ampak glede na to, da ne poznam situacije ti želim, da bi se pač razumela s cimro.

wink.gif

Jaz si pa želim, da bi bil današnji dan čimprej mimo.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3423 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 04 February 2008 - 01:14 PM

Želim si da menstra čimprej mine, želim si en fajn dopust, da bi nekam šla, ven iz Lj, želim si, da bi čimprej naredila fax (pa ne bo še tok kmalu), želim si, da bi bila bolj sproščena.
  • 0

#3424 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30017 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 February 2008 - 06:36 PM

QUOTE(Kinky @ 4. 2. 2008 - 7:30) View Post

js tut. ker komaj čakam jutri ... wub.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3425 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 February 2008 - 06:44 PM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3426 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30017 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 February 2008 - 06:54 PM

good luck, Adriane! hooray.gif

želim si, da bi mi nekdo nehal konstantno najedat in da bi imela moč izpeljat, kar mi je danes predlagala kolegica.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3427 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 04 February 2008 - 06:59 PM

želim si ga, čeprav vem da ni najbolj pametno se zapletat s takimi, ......ampak itak je to že pri meni standart
  • 0

#3428 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 04 February 2008 - 08:49 PM

QUOTE(Kinky @ 4. 2. 2008 - 7:30) View Post

Joj, tvoja cimra mora biti pa res 'grozna' da se stalno priztožuješ zaradi nje. Življenje v študentskem domu zahteva prilagajanje, ampak glede na to, da ne poznam situacije ti želim, da bi se pač razumela s cimro.

wink.gif

a ti podatek da se ne pogovarjam z njo že 1 leto (niti zdravo, adijo) kaj pove??? pa da ne puče pa živim ko u svinjaku, na upravi mi pa rečejo da sm js preobčutljiva.... pa da je diplomirala pa še kr živi tu....al ka js vem.... mah sj bo....enkrat se more obrnat use skupi huh.gif
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#3429 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 February 2008 - 09:14 PM

Nisem mislila nič slabega, razumem, da mora biti res neprijetno živet z nekom, s katerim se ne razumeš najbolje.

Da bi se mela danes čez kakšne pol ure fajn (glej ga zlomka, dan je pri koncu, pa se je vse obrnilo, grem ven na drink). smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#3430 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 04 February 2008 - 09:25 PM

[size=1]

Kinky sj nism nč tebe napadala al pa kj...sam folk pač ne verjame da se to lah dogaja pa se an. sam sj dober.... enkrat bo že minlo, čene bo pa poknalo, neki bo.
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#3431 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 February 2008 - 12:16 AM

Saj vem, no worries. smile.gif Jaz sem živela 5 let v študentu, s prvo cimro sva si bili kot dan in noč + to, da je bila religious manijak, majkemi. blink.gif Pa sva nekako shajali, sem pa definitivno bolj zadihala, ko se je izselila.

Da bi ga v četrtek zažurali kot s gre. In brez mačka naslednji dan. Hvala.

Pa da bi šla nekam vsaj za en dan, že 2 leti nisem bila na morju. Vsaj v savno.
  • 0

#3432 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 05 February 2008 - 04:04 PM

Da bi dobila kemo 3+, proooosim prosim prosim (ceprav vem, da se nisem nic ucila in da sem si sama kriva).
Da bi znala mato v cetrtek.
Da bi sla lahko sosolka zmano v petek ven (oz. da ne gre k bakici na Primorsko).

• 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#3433 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12156 posts

Posted 05 February 2008 - 04:09 PM

Da ne bi crknila dons na pilatesu, ker mam velik muskelfiber.
  • 0

#3434 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27612 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 February 2008 - 04:23 PM

Da bi se mi zjasnila matematika in bi znala vse in bi pisala 3. Hahaha, yeah right. Never.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3435 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 05 February 2008 - 04:25 PM

Js si pa želim, da tale depra čimprej mine, ker če ne bo prisežem, da me bo kr pobral. Nič ne morm, ne paše mi jest, spat, z ljudmi mi je obupno težko komunicirat, zgledam pošastno,... Najrajš bi se kr v zemljo pogreznla in tm ostala for ever cry1.gif
  • 0

#3436 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 05 February 2008 - 06:50 PM

QUOTE(bikini @ 3. 2. 2008 - 13:59) View Post

Da se mi ne bi blo treba učit teh fakin blesavih predmetov, ki se nič ne tičejo smeri mojega faksa... ponorela bom vsak čas, pa še zapiski pol qrca niso vredni, ukvarjam se z bedarijami in iščem tiste bedne malenkosti v kupu zmešnjave in valda ne najdem nič. Oh, pa zmer isto.

Ampak ker je realnost drugačna, si želim, da bi v torek nardila ta izpit!! Ampak slabo kaže! cry.gif

Jeeeej kdo se me je usmilu!!! Pravkar zvedla, da sem nardila!!! w00t2.gif w00t2.gif w00t2.gif Sem čist iz sebe, I love math!! Not haha ampak, sam da je ni več!!!
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#3437 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 February 2008 - 06:53 PM

bikini,
čestitam!!! IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3438 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 05 February 2008 - 07:00 PM

Hvala bejbi! Nisem še bla tok pod pritiskom zarad enga izpita. Delala sem ga miljon let, s tem da zmer odlašala in zmer šla neki na blef, ker mi je tako smrdel, da mi je že v njegovi bližini slabo ratovalo in mi je bla to največja muka se učit, izogibala sem se ga kot hudič križa. Zdej pa sem mela zadnjo šanso in če ne bi nardila, bi lahko se prepisala iz faksa, ker ne bi mela več šanse odpravlat sploh! Počutm se 300 kil lažja!!! laugh.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#3439 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 February 2008 - 07:13 PM

Uh, pol pa ni čudež, da se ti meša od veselja!
Vem, kako se počutiš, ko se režiš enega takšnega zoprnega, težkega in usodnega bremena v obliki grozovitega izpita! wink.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3440 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5211 posts

Posted 05 February 2008 - 08:15 PM

QUOTE(luciferka @ 5. 2. 2008 - 16:25) View Post

Najrajš bi se kr v zemljo pogreznla in tm ostala for ever cry1.gif

God how I feel you.

Želim si, da bi blo sam enkrat nekej enostavno. Ne pa da je zmer eno navadno sranje.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users