Vaše trenutne želje
Posted 04 February 2008 - 12:43 AM
Pa da mi pižama ne bi tolk dišala po njem.
Posted 04 February 2008 - 07:30 AM
ne morm verjet da se NI izselila.... omg...jok jok
Joj, tvoja cimra mora biti pa res 'grozna' da se stalno priztožuješ zaradi nje. Življenje v študentskem domu zahteva prilagajanje, ampak glede na to, da ne poznam situacije ti želim, da bi se pač razumela s cimro.

Jaz si pa želim, da bi bil današnji dan čimprej mimo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 February 2008 - 01:14 PM
Posted 04 February 2008 - 06:36 PM
js tut. ker komaj čakam jutri ...

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 February 2008 - 06:54 PM

želim si, da bi mi nekdo nehal konstantno najedat in da bi imela moč izpeljat, kar mi je danes predlagala kolegica.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 February 2008 - 06:59 PM
Posted 04 February 2008 - 08:49 PM
Joj, tvoja cimra mora biti pa res 'grozna' da se stalno priztožuješ zaradi nje. Življenje v študentskem domu zahteva prilagajanje, ampak glede na to, da ne poznam situacije ti želim, da bi se pač razumela s cimro.

a ti podatek da se ne pogovarjam z njo že 1 leto (niti zdravo, adijo) kaj pove??? pa da ne puče pa živim ko u svinjaku, na upravi mi pa rečejo da sm js preobčutljiva.... pa da je diplomirala pa še kr živi tu....al ka js vem.... mah sj bo....enkrat se more obrnat use skupi

Voltaire
Posted 04 February 2008 - 09:14 PM
Da bi se mela danes čez kakšne pol ure fajn (glej ga zlomka, dan je pri koncu, pa se je vse obrnilo, grem ven na drink).

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 04 February 2008 - 09:25 PM
Kinky sj nism nč tebe napadala al pa kj...sam folk pač ne verjame da se to lah dogaja pa se an. sam sj dober.... enkrat bo že minlo, čene bo pa poknalo, neki bo.
Voltaire
Posted 05 February 2008 - 12:16 AM

Da bi ga v četrtek zažurali kot s gre. In brez mačka naslednji dan. Hvala.
Pa da bi šla nekam vsaj za en dan, že 2 leti nisem bila na morju. Vsaj v savno.
Posted 05 February 2008 - 04:04 PM
Da bi znala mato v cetrtek.
Da bi sla lahko sosolka zmano v petek ven (oz. da ne gre k bakici na Primorsko).
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 05 February 2008 - 04:09 PM
Posted 05 February 2008 - 04:23 PM
Pablo Picasso
Posted 05 February 2008 - 04:25 PM

Posted 05 February 2008 - 06:50 PM
Da se mi ne bi blo treba učit teh fakin blesavih predmetov, ki se nič ne tičejo smeri mojega faksa... ponorela bom vsak čas, pa še zapiski pol qrca niso vredni, ukvarjam se z bedarijami in iščem tiste bedne malenkosti v kupu zmešnjave in valda ne najdem nič. Oh, pa zmer isto.
Ampak ker je realnost drugačna, si želim, da bi v torek nardila ta izpit!! Ampak slabo kaže!

Jeeeej kdo se me je usmilu!!! Pravkar zvedla, da sem nardila!!!

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 05 February 2008 - 06:53 PM
bikini,
čestitam!!!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 February 2008 - 07:00 PM

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 05 February 2008 - 07:13 PM
Uh, pol pa ni čudež, da se ti meša od veselja!
Vem, kako se počutiš, ko se režiš enega takšnega zoprnega, težkega in usodnega bremena v obliki grozovitega izpita!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 05 February 2008 - 08:15 PM
Najrajš bi se kr v zemljo pogreznla in tm ostala for ever

God how I feel you.
Želim si, da bi blo sam enkrat nekej enostavno. Ne pa da je zmer eno navadno sranje.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users