Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3421 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46073 posts

Posted 21 January 2008 - 07:16 PM

QUOTE(URŠKA @ 21. 1. 2008 - 16:57)  

Ojej, kmalu bo en izpit, jaz pa sem danes precej zabušavala. Oh, ko se mi pa ni dalo. IPB Image
enako oops.gif

• 0

#3422 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15206 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 21 January 2008 - 08:07 PM

Ne grem na kolokvij danes teden. Raje nardim stvari za ta teden res fajn, pa ono mal prestavim na naprej. Vseeno me peče vest, ker sem lenuhec majhen.

Nekoga ne štekam in nimam potrpljenja. Mislim, kr neki. I'll stop trying... right now. happy.gif ''Kao'' nikol nimam časa. Dej dej. biggrin.gif (nič o tebi, bejbek. wink.gif )
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3423 Marylin

Marylin

sramežljivec

• Člani
  • 82 posts

Posted 22 January 2008 - 02:28 PM

mam tipa, sam mi je en drug ful všeč.
  • 0

#3424 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14268 posts

Posted 22 January 2008 - 03:50 PM

lena sem
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3425 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 22 January 2008 - 04:25 PM

QUOTE(Sally @ 20. 1. 2008 - 20:09)  

Tip se mi je spovedal in povedal da ne mara fafanja.Sem mu rekla če to zato ker jaz mogoče ne znam (kako naj vem da znam,pač delam po svojih najboljših močeh,ne vem pa kaj točno mu paše in kaj ne,sva se pogovorila)...pa je rekel da daleč od tega,da pol nobena ženska ne zna ( laugh.gif )...skratka da mu ni ql filing in da pač tega ne mara kej dost.

ŠOK. O_o Sj ne da jst to rada drugače delam,nisem ena tistih ki ne marajo lih..Samo nisem še srečala osebka moškega spola,ki ne bi maral fafanja :S

Sally, enkrat mi je en fant tudi rekel, da ne mara fafanja, mu tako težko vstane, kaj šele pride. Mi ni bilo jasno. Evo, že dva taka tipa obstajata. (spoved)
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#3426 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 22 January 2008 - 05:43 PM

Moja spoved...

Ne vem kako nej se odločm, k sm pred življenjsko odločitvijo... Al it konc leta v Avstralijo, kot sm si želela in šparala že 2 leti al pa se vpisat na arhitekturo in ne it v Avstralijo ker imam tut takrat sprejemce... Al en let vegetirat na enmu xy faksu al študirat svoje sanje?

Hjoooj k bi vsaj vedla, kaj je prov pa vidla kakšne posledice bo imela moja odločitev... ermm.gif cry.gif

In kaj bom počela julija, ko ne bo nobenga doma k vem da bojo noro užival tam doli... sad.gif

Punce kaj bi ve naredle?
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#3427 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 January 2008 - 05:47 PM

Za kak dolgo v avstralijo? Na Arhitekturo je hudo težko prit!
  • 0
Viens, reste ici!

#3428 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 22 January 2008 - 05:51 PM

za 3 tedne Ana... Vem vem da je težko pridt... ampk k si to želim... mislm v nobenmu drugmu študiju se ne vidm tok dobr...
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#3429 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 22 January 2008 - 05:59 PM

Mislim, da si si že sama odgovorla.

Po razbiranju med tvojimi vrsticami, sem za Avstralijo. Tudi zato, ker se mi pavza pred študijem ne zdi slaba. Celo koristna je, če si jo lahko privoščiš. Če te bo študij arhitekture po enem letu še zmeraj veselil, se lahko še vedno vpišeš. Če ti ne bo več, bo imelo tvoje leto pavziranje močen namen - nisi šla študirat nekaj, za kar se je čez 356 dni ali že prej izkazalo za napako.
Konec koncev sedaj nisi še niti sprejeta. S te plati ne mečeš ničesar stran.

Koliko s elahko zalomi pri nasprotovanju staršev, nisem upoštevala.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3430 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 22 January 2008 - 06:43 PM

Ojej, dons sem pa ex-kolega tolkrat preklela, pa tk bi mi lahk pomagu pr neki seminarski. Preveč gledam na to, kako korist bi imela od njega. oops.gif
  • 0

#3431 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 22 January 2008 - 06:51 PM

jutr mam izpit pa se nikakor ne morem spravit za knjige:) ah bo že boljš...
tolažim se s tem in upam d bm lahk kaj prepisala:)
joj lenoba jst
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#3432 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29766 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 January 2008 - 07:02 PM

QUOTE(Marylin @ 22. 1. 2008 - 14:28)  

mam tipa, sam mi je en drug ful všeč.

yes.gif smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3433 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 22 January 2008 - 08:04 PM

že drugič v dveh tednih sem izgubila mesečko (prvič so mi jo ukradli, zdj pa nekje pozabila evil.gif ) in mi je zdaj tok hudo zarad tega.pač bom spet mogla mojo mamico fehtat za denar..kot da tega ne počnem skos blink.gif cry.gif včasih se prou sovražim, ker mam filing, da bi pri svojih 17 (skoraj 18ih) lahko pač nekaj tut sama naredila, zato dab mela več denarja.
s fantom mava zdej en tak dokaj lep in normalen odnos..upam, da bo funkcioniralo še naprej.sem imela včeraj zvečer en čustveni napad in sm mu poslala sms, da ga pogrešam in mi je nazaj napisal samo 5besed, ki so mi pomenile več, kot, da bi mi napisal ceu roman o tem , kako me ima rad itditd.

še ena spoved:pridna sem.mam motivacijo za učenje.
  • 0
mačka figa.

#3434 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 22 January 2008 - 08:12 PM

Že cel dan prelagam učenje in mislim na sto drugih reči. sleep.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#3435 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 22 January 2008 - 09:35 PM

Vsak dan rečem, da se jutri začnem učiti, pa kr ne gre in ne gre down.gif
  • 0

#3436 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15206 posts

Posted 22 January 2008 - 09:53 PM

QUOTE(paradajzz @ 22. 1. 2008 - 20:04)  

s fantom mava zdej en tak dokaj lep in normalen odnos..upam, da bo funkcioniralo še naprej.sem imela včeraj zvečer en čustveni napad in sm mu poslala sms, da ga pogrešam ...

I r happi for ju
IPB Image

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3437 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 22 January 2008 - 09:55 PM

Mogoče se premalo učim in obstaja velika verjetnost da bom tist mejhen %, k jih bo padl na zagovoru cry.gif

• 0

#3438 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 22 January 2008 - 11:25 PM

Apaticnost me daje...
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#3439 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 22 January 2008 - 11:40 PM

Ugotavljam, da sm se od oktobra zelo oddaljila od TV in da nimava več tako pristnega odnosa, kot sva ga nekoč imeli. Danes sm npr gledala Housea in ugotovila da sploh nimam več pojma kaj se dogaja ohmy.gif Na splošno sm zanemarla vse zanimive stvari, tudi Na kraju zločina in podobna veselja, in zdej ne vem, kaj naj, kr sm ugotovila, da sm nora na Housea, dol si ga pa tle ne smem vlečt kr je skupen računalnik za celo familijo in bi jst s tem porabla preveč prostora. Zdej iščem kje se ga kej online najde da si malce napasem oči in se mu opravičim za večmesečno ignoriranje, ki si ga nikakor ni zaslužu. cry.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3440 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15206 posts

Posted 22 January 2008 - 11:50 PM

I give up. huh.gif Dvakratno. Na dveh nivojih se počutim totalno povoženo in brez moči.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users