Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3649 replies to this topic

#3421 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32268 posts

Posted 20 August 2020 - 08:24 PM

Greva prej s K spat in vidim pri njeni postelji 2 samolepilna listka. Na enem je pisalo: "probaj si ispulit zob", na drugem pa: "če ne bo šlo pa jutri" OMG sam v smeh sem planila, ona pa za mano, hahaha, rezali sva se kot utrgani :)
  • 0

#3422 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85864 posts

Posted 20 August 2020 - 08:26 PM

:lol:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3423 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 August 2020 - 09:20 PM

:lol1:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3424 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 August 2020 - 10:05 PM

:) :lol:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3425 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24518 posts

Posted 21 August 2020 - 07:10 AM

Full dobra!!!

Še mi bi morali imeti za vsako stvar dva listka in na drugem bi vedno moralo to pisat!!!!!

Carica!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3426 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 22 August 2020 - 03:25 PM

Ahahahah. _M_, zakon! : )))
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3427 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16960 posts

Posted 26 August 2020 - 08:42 AM

Pred morejm, ko sem bila na obisku pri babici mi je dala eno slivo, ki sem jo vtaknila v torbico in pozabila na njo. Prejle pa tik preden sem šla na teren, nekaj brskam po torbici in naletim na to slivo. Mislim da ni potrebno pretirano razlagat, kakšna je bila, ko sem jo 14dni+ vlačila in tučkala po torbici. Če vzamem nekaj dobrega iz tega: lahko bi bilo še slabše.  :butl:

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3428 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 26 August 2020 - 09:19 AM

• 0

#3429 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24518 posts

Posted 26 August 2020 - 09:22 AM

Ta občutek pa še kako poznam! Se je zgodil meni parkrat v OŠ in potem še mulcem :whistling:

• 0

Put A Kilt On It!

#3430 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 26 August 2020 - 09:44 AM

Mhm, jaz sem enkrat v predalu našla torbo za prenosnik. Moj jo je enkrat tja pospravil... Imela je nek čuden flek.... Forenzične ugotovitve so bile, da je notri zgnila banana, razvili so se črvički, ki so jedli banano in od hudega pomanjkanja na koncu tudi oni šli v večna lovišča. :lol:

• 0

#3431 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 26 August 2020 - 10:24 AM

Tudi meni se je že zgodilo z jabolkom. Na srečo sem ga odkrila še brez družbe črvov. :D

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3432 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 26 August 2020 - 10:26 AM

Hahah : )))

M. si dostikrat vzame jabolko v šoli, včasih poje takoj, včasih kasneje, enkrat mu je začelo pa kapljati od stranskega žepa na torbi, ker je na jabolko pozabil.

Pozimi sva šli s kolegico v kino, pred začetkom filma mi je dala čokolatin, ki sem ga spravila v žep od bunde. Še sedaj se pozna masten madež. Nauk zgodbe: čokolada je za v usta ne za v žep, ker se pri telesni temperaturi v vsakem primeru stopi. : )
  • 0

#3433 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 August 2020 - 11:15 AM

Jaz sem enkrat v osnovni soli v solski torbi pozabila banano, ki se je spremenila v kaso in gnila tam dva tedna, preden sem ugotovila, kaj smrdi. :butl:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3434 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 26 August 2020 - 11:18 AM

Jaz sem imela te nezgode s kruhom in salamo 😁
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3435 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 26 August 2020 - 11:55 AM

Jaz sem pa v srednjo konzolo v avto zaprla lonček z ostanki smootija. Ta lonček je not gnil ene pol leta preden smo pogruntali kaj je to zaen smrad. Moj je že misli, da mu je kaka žival umrla v havbi ali podvozju, ker je vsake toliko časa zasmrdelo po crkovini. Enkrat pa slučajno na poti v tujino L. na pumpi odpre ta predal in sta zaradi smradu oba s kolegom morala ven iz avta, da se je prezračil.

• 0

#3436 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24518 posts

Posted 26 August 2020 - 11:56 AM

Moji otroci bi zaključili: zato se pa ne je sadja!!! Potem se ti to ne more zgodit :evilgrin:

Pri čokoladi od Planet pa ni dileme, da bi lahko pristala v žepu ... tudi ona se je naučila nauka ... nikoli ne šparaj čokolade, saj v vsakem primeru škodi :evilgrin:

Bellini ... lepa! Se jo splača zapomnit, če se želiš kdaj komu maščevat :P

• 0

Put A Kilt On It!

#3437 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 August 2020 - 01:21 PM

Zato imam jaz zdaj v pisarni samo suho pakirano hrano (kosmiče in piškote, ki pa jih še nisem odprla, lepo prosim, pojedli jih bodo pa sodelavci) in male porcije doma pripravljenih kosil, da res vse pojem in česa ne pozabim. Se mi je pa že zgodil plesniv kruh, recimo.  Sodelavka je zadnjič po mesecu dni odklenila pisarno, na mizi pa skodelica s popolnoma plesnivo vsebino, ki je bila včasih ostanek kave, fuj, res nagravžno, odložila jo je pa v korito, res super. Jo je potem direktor napizdil naj počisti za seboj.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3438 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 26 August 2020 - 01:45 PM

Kami :lol:

Bellini, ahaaha, si me spomnila, zadnjič je otrok na morju našel nekaj školjk, ena zaprta, sem rekla pusti to, je še živa. Nesel vseeno domov, pustila vse skupaj v stopnišču hiše, si bo že pospravil. Pozabim na tiste školjkice, medtem je ona živa preminula in se odprla. Tako je smrdelo, da je M. skoraj bruhal (še ni izpopolnil veščine dihanja skozi usta).
  • 0

#3439 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85864 posts

Posted 14 September 2020 - 09:28 PM

V hladilniku sem imela spravljeno peceno ribo od vceraj pa vidim, da jo en koscek manjka in sem vprasala moza, kaj je na tem. Mi je rekel, da je videl oglas, da se je v soseski izgubila macka, da je skoraj ziher, da jo je videl in jo poskusal privabiti z mojo ribo. :lol: Ratalo mu pa ni.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3440 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 15 September 2020 - 06:52 AM

A to se je hecal al res? :lol:

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users