Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 11 November 2010 - 07:47 PM
Posted 11 November 2010 - 08:26 PM
Ja... :|
(Tudi jaz se opravicujem, da se toliko oglasam na tovrstne teme, ma ne morem mimo, vsakic znova me vrze s tira. clovek. lobotomec.)
Posted 12 November 2010 - 12:26 PM

Posted 12 November 2010 - 04:05 PM
Posted 16 November 2010 - 06:46 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 November 2010 - 07:20 PM
Eni so res z lune. Ali pa za na luno.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 November 2010 - 07:33 PM
Saj razumem, da je grozno, ampak nesreče, kjer krivcev ni, tudi obstajajo. Kot drugo pa jim vse živo tožarjenje otroka ne bo vrnilo.
vuelvo a vos,
Posted 16 November 2010 - 09:13 PM
Neskoncnega objokovanja tudi jaz ne razumem, seveda je hudo in je zalostno, vzemi si svoj cas, zaluj, ma imej se toliko rad in po razumnem obdobju zalosti nadaljuj s svojim zivljenjem, ker, ja, umrlega ne bo nic vrnilo, ti si pa se vedno ziv. :E
Posted 16 November 2010 - 09:16 PM
Imam printer skener, ki ne printa niti skenira, ma mrš nekam. cannot retrieve application list, ti bom ta list zabasala nekam v rit, fuckoffff!!!

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 November 2010 - 10:12 PM
Jao, mene to tudi tako razkuri, ceprav dobro vem, da ga samo ne znam uporabiti. Olivija, ce zadeva ni pokvarjena obstaja zagotovo cisto preprosta in logicna razlaga, zakaj ne opravlja svojega dela; ponavadi je se vse narisano. : D
Posted 16 November 2010 - 11:01 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 November 2010 - 11:22 PM
Mene tudi printer/multimašina vedno jebe, ko imam kaj pomembnega za delat z njim.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 November 2010 - 04:24 PM

Salo na stran - ze od osnovne sole naprej nicesar ne posojam, niti nihce ne upa vprasati; in tudi jaz nikogar za nic ne prosim. Just let me be.
Aja, pa mailov kljub temu, da se koncu bliza ze leto 2010, eni osebki se niso osvojili - aja mail si mi poslala - tega jaz nic ne gledam.

Posted 17 November 2010 - 04:28 PM

After all this time?
Always.
Posted 17 November 2010 - 04:46 PM
Jaz jih pa vsaj enkrat dnevno preverim, ker skoraj vsak dan dobim kaj v zvezi/od faksa. Pa naročena sem na vse mogoče newsletters, da sem na tekočem. ˆ-ˆ
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 November 2010 - 05:16 PM
Spama/brezveznih sal ipd. pa na sreco dobivam zelo malo, imam vzgojene dopisovalce.
Koga boli k*** za FB. >

Posted 17 November 2010 - 06:08 PM
Spama/brezveznih sal ipd. pa na sreco dobivam zelo malo, imam vzgojene dopisovalce.
Ej blagor.

No ja to je ena stvar, ki mi gre res na k.
Druga je pa ta neprijetnost, ko imaš nekoga sicer rad (kot prijatelja, znanca, ali kakorkoli že), ampak ti je včasih tako neprijetnov njegovi družbi ... Ker se ne zna obnašat, al pa preprosto, ko ima take neverjetne glupe izjave/mnenja/ideje, da bi se v zemljo pogreznil. Vzgajat sicer ne mislim nikogar, sam včasih grem težko čez to. Po drugi strani je pa ta oseba ipak uredu, sam pač s svojimi kapricami. Ne vem no ...
vuelvo a vos,
Posted 17 November 2010 - 06:12 PM
Joj, ja.
Ko veš, da je v osnovi dober človek, samo ima določene kaprice, ki so resnično moteče in glupe,
pa je še glede tega tako blazno domišljav in samozavesten.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 November 2010 - 06:32 PM
Ej blagor.

Recept, ce ti pride kaj prav: : )
- poznanim tezim na polno, veliko jih obupa preden jih vzgojim, ampak, pac, naredim vse, da moji mail naslovi ne krozijo nezasciteni po netu (uporaba BCC polja - undisclosed recipients, ocisceno telo maila, preden ga posiljas naprej itd.),
- prevec vnete in znane spamerje (slovenske) prijavim na trzno (enega sem en mesec prosila, naj me skine z mail liste, na katero se nisem nikoli prijavila, potem pa prosnjo naslovila se na trzno, od takrat imam mir

- pazim, kam vpisujem svoje mail naslove, imam enega samo za spletne nakupe (ampak zanimivo - niti ni toliko zaspaman), vedno vsaj preletim drobni tisk, se odkljukam z vseh "prijaznih", "brezplacnih" ponudb,
- za osebni in sluzbeni mail imam svoj mail server, ki ga poba odlicno vzdrzuje, tako da se ze tam ustavi kar nekaj spama.
Bi bilo pa lazje, ce bi bilo folku samoumevno, da tako, kot ne pusca kljucev v parkiranem avtomobilu sredi mesta, tudi v virtuali pazi na samozascitnisko/kulturno obnasanje. Ampak to je itak utopija, ce me ne vidijo/slisijo, si lahko dovolim vse, ne?

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users