[quote=rea][quote=Špela][quote=Zasanjana]Aja punce dejte povedat če je ta vanili sladkor boljši za na jagode kot pa navadni.
Koliko procentov boljši?

[/quote]
vsaj 200% procentov boljši.
zdaj se pa odloči. 8) Ooo, vanili sladkor na jagode (ali pa borovnice, ko so..... aaaaaaaaaaa, al pa maline) je nenormalno dober. Jaz skos jagode tako jem. Si jagode na pol prerežem, poleg usujem vanili cuker in potem pomakam noter in jem. Njami!!! Ravno danes sem jih.

včeraj
zajtrk: kava
kosilo: tofu z gobicami in bambusom (definitivno od zdaj naprej skos meso, tofu je krneki

..... pa sobotna kosila v kitajski so tudi že postala nekako 'obveza', klko zapažam)
večerja: kokice in kokakola v Koloseju

danes
zajtrk: toast, šunka, mešane gobice, hren, trdo kuhan jajček, potica, kofe (sva si s fantom ful lepo prštimala in še on je posodo pomil

)
kosilo: regrat s krompirjem & redkvico, jagode z vanili cukrom
večerja: nič
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>