Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#3401 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 24 July 2020 - 09:55 PM

Ahahaha, juj :lol:
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3402 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 25 July 2020 - 06:50 AM

Bolje pozno kot nikoli :lol:
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3403 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 25 July 2020 - 09:47 AM

If you're using it like this, you're doing it veeeery wrong :D 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3404 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24520 posts

Posted 12 August 2020 - 07:10 AM

Jaz sem pa upgrade-ala norosti včeraj.

Med kosilom in rekreacijo sva se zmenili še s kolegico za pijačo. Ker sem že prej cel dan letala okoli in je bilo soparno (že sama sebi sem smrdela), sem se hotela prej stuširat.

Na poti v stanovanje preberem, da je ona že na poti, jaz hitro vse odložim, se slečem v predsobi in kar na enkrat se mi začne oglašat telefon. Gola-gola primem telefon in njo zagledam na ekranu, čeprav bi prisegla, da mi je zvonil in da sem njo videla zadaj, spredaj pa funkcijo, da moram "podrsat" desno za javit. In šele takrat mi useka, da sem gola s telefonom (in kamero) v roki. Hitro kamero obrnem v steno in ji razložim zadrego.

Na pijači sva ugotovili, da sem celo jaz njo po nesreči klicala, ampak meni se je res zdelo, da je tudi meni zvonilo.

Seveda se je pohvalila celotni ekipi, kakšna presenečenja rada naredim in naj bodo pripravljeni, če bom kdaj še koga klicala :P. Očitno imam v sebi tisti "s plaščem v parku kaže tiča" sindrom, le da jaz to naredim bolj prefinjeno, preko telefona.  :lol1:

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3405 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 12 August 2020 - 07:25 AM

:lol:

jaz sem sicer po začetnih prebranih vrsticah pričakovala, da se je sin od D pojavil v stanovanju :D

• 0

#3406 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27322 posts

Posted 12 August 2020 - 07:27 AM

Tudi jaz! :D dogaja se ti!
  • 0

#3407 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24520 posts

Posted 12 August 2020 - 07:37 AM

Očitno mi je bilo včeraj tudi to namenjeno. Ampak sta res obzirna. Me je iz Grčije klical med odbojko, da bi sine rad vzel kolo, če lahko pride gor.

• 0

Put A Kilt On It!

#3408 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 12 August 2020 - 10:11 AM

Hahahah, lol, Kami :lol: 

Ne vem, a sem to že napisala sem, jaz sem imela na Viber profilu cca 1 leto sliko, na kateri se mi je videla bradavička (halter lanen top, slikano od zgoraj, pa se je tako nagubal, da... v spodnjem kotu se je videlo :lol: - ni nihče nikoli nič napisal, tako da živim v prepričanju, da je šlo to mimo.. :D )

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3409 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27322 posts

Posted 12 August 2020 - 10:33 AM

A to nisi vedela? :)
  • 0

#3410 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 12 August 2020 - 10:43 AM

Ne, šele kasneje, ko sem šla kliknit na sliko profila, sem pogledala, koliko je zajela, pa pogledam bližje...  ni bilo očitno, na hitro je zgledalo kot guba/senca.

• 0

#3411 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85870 posts

Posted 12 August 2020 - 10:47 AM

Meni grejo pa prav na zivce ta dvojna merila, ce se pri moskih vidijo nipli pa nihce ne trzne. Jaz skos nosim mehke modrce, vcasih se malo vidijo, ampak me cisto nic ne moti, saj ne hodim z antenama okrog. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3412 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27322 posts

Posted 12 August 2020 - 10:52 AM

S je tecna ze od vceraj in si jo je ati dal popoldan na golo kozo, da sem lahko sla v miru pod tus... Itak ga je za nipl zagrabila :D to je stalno pocel pri E ampak 1.ona je bila mlajsa in 2.se ni hotela dojit :D
  • 0

#3413 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85870 posts

Posted 12 August 2020 - 10:57 AM

O. je pa ze od zacetka kristalno jasno, da so njegovi neuporabni. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3414 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27322 posts

Posted 12 August 2020 - 11:15 AM

Moji so izjemno majhni in svetli :D ni bistvene razlike, njegovi so edino se kosmati.
  • 0

#3415 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 12 August 2020 - 12:33 PM

Kami :lol1:

Olivija, si me spomnila ... zadnjič na morju je ena ženska prihajala iz morja, pred seboj je porivala obroč z malim otrokom, iz kopalk se ji je videlo 3/4 ene prsi, druga je bila normalno oblečena. Sem si mislila, si bo popravila, ko bosta z otrokom prišla iz vode. Pa je kar odkorakala po plaži, podmladku je vmes nekaj vneto razlagala in ga vzpodbujala pri hoji. : ))
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3416 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 14 August 2020 - 06:22 AM

Gledam zgodaj zjutraj po kuhinji, zakaj nikjer ni nič kruha, če ga je fant kupil pred 2 dnevi in sem ga še včeraj rezala. Pa vidim še sendviče v vrečki na pultu, nič mi ni bilo jasno. No, fant je namesto pripravljenih sendvičev za malico v službi ponesreči vzel cele pol štruce :D So na terenu, tako da si bo težko narezal, ampak lačen pa ne bo :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3417 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24520 posts

Posted 14 August 2020 - 06:38 AM

hahahaha. Upam, da ga kdo posname, ko bo odprl vrečo :D

• 0

Put A Kilt On It!

#3418 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 14 August 2020 - 09:10 AM

:lol1:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3419 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 14 August 2020 - 09:46 AM

Zdaj mu bom pojedla te sedviče :D
  • 0

Bill Bullard

#3420 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 14 August 2020 - 10:11 AM

Jaz bi se slikala, in ga vprašala kak mu je teknila malica.  :twisted:

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users