Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5251 replies to this topic

#3401 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 02 February 2024 - 02:53 PM

Iz vidika marketinga je meni to izjemna zgodba. :D Gre za več kot 100 let staro podjetje, bili so znani predvsem po opremi za delavce in za kampiranje (kot nek Caterpillar), njihov target group so bili samo moški. Potem je postal predsednik firme bivši vodja marketinga od Crocsov, združili so moči z eno influencerko in odkrili povsem nov market, ki targetira ženske. In so v parih letih povečali promet x10, v Ameriki se zdaj tepejo zanje. :lol:

Pa tole je šlo viral in je genialen marketing:

https://www.tiktok.c...186682831392043

• 0

After all this time?

Always.

#3402 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19249 posts

Posted 02 February 2024 - 03:06 PM

Ja, kje živiš. :D 

Res slabo sledim tem influencerskim trendom. :) 

• 0

#3403 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27399 posts

Posted 02 February 2024 - 03:14 PM

Meni je to taka najstniska fora 🙈 da kupujes stvari,ker jih propagirajo influencerke.
  • 0

#3404 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86200 posts

Posted 02 February 2024 - 03:23 PM

Jaz nisem vedela, od kod izhaja ta obsesija, mi pa to samo potrjuje, kakšne glupe ovce so ljudje.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3405 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 02 February 2024 - 03:26 PM

Mislm ja, ampak k da Lelosi pajkice pa niso del tega istega problema? :D Se mi zdi da v taki ali drugačni meri vsi podležemo delu tega marketinga, tut če nezavedno. 

• 0

After all this time?

Always.

#3406 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86200 posts

Posted 02 February 2024 - 03:28 PM

Jaz sem itak čudna in Lelosi pajkic sama nikoli ne bi kupila ravno zato, ker so tako popularne. :D Pa sploh mi ni primerljivo s tem, da se ljudje dobesedno grebejo za določeno stvar.  

• 0

― V. Van Gogh

#3407 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27399 posts

Posted 02 February 2024 - 03:33 PM

Ja tudi jaz sem bilj kontra, tudi Modibodi gate sem odlasala eno leto ravno zaradi tega 🤣 pa so dejansko boljse od Masmi.
  • 0

#3408 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86200 posts

Posted 02 February 2024 - 03:42 PM

Ta Clinique Black honey šminka je tudi cel fenomen zdaj. Jaz sem jo uporabljala 15, 20 let nazaj, nič posebnega ni pa milijon alternativ je. Ne štekam sploh.

• 0

― V. Van Gogh

#3409 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27399 posts

Posted 02 February 2024 - 03:43 PM

Ja tole je res stara zadeva.
  • 0

#3410 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27854 posts

Posted 02 February 2024 - 04:17 PM

Veliki vecini bi bolj pasala naravna barva, kot pa peroksid, pa se unicenih las ne bi imele.

Velik podpis. Nikoli mi ne bo jasna ta obsedenost z blont barvo. Tudi če imaš senik na glavi, važno da je blont. :wacko:

Prvič slišim za Stanley, hvala za vpogled Nincha. : )

Tudi name ima marketing kontra učinek, iz prinicpa ne kupim, brrr (pa vem, da je kdaj kakšna stvar čisto v redu, samo me odbija when it’s all over).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3411 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23351 posts

Posted 02 February 2024 - 04:23 PM

Sem videla nekje, da so šli nekateri sredi noči čakat pred trgovine, ko so začeli prodajat te posode. Pa baje da ženske, ki jim je uspelo kupit te lončke, ponujajo, da se za plačilo lahko drugi slikajo s tem lončkom. Da lahko potem objavijo sliko na družbenih omrežjih. :lol: Bolano.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3412 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17367 posts

Posted 02 February 2024 - 06:44 PM

Kaaaaaj, Marmelada, hahaha. Drugace je za Stanley vcasih, vcaaaaaaasih veljalo, da so Buy it for life. To pa Patagonia pa si bil ready za v amerisko divjino. Ampak ni to vec kvaliteta (orodje je menda se ok). Tle smo pa speeeeet to odkrili na novo, lol. Jaz sem sicer pred kratkim kupila Snow Monkey, ki so jih imeli v Sparu.
Kako tudi Clinique sminka, nooo :D Pa dobr, saj eni so se dejansko rodili 20 let za nami pa odkrivajo stvari na novo, ampak to so po vecini zenske nasih let, ki obsesirajo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3413 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17651 posts

Posted 02 February 2024 - 08:22 PM

Ora, a tole? :D pa to izgleda lepše kot tisto, kar je zadnjič kazala. Diomio, kakšna študija se dela iz pižam. Tixi ima preveč časa in denarja, moje skromno mnenje.

https://www.sinsay.c...c8d8c9465697c90

Sem že kakšno stvar kupila, ki se je oglaševala na IG, pa ne zdej samo zato ker jo je X influencer/ka hvalil. Jasno, da je najbrž ne bi kupila, če ne bi naletela na IG. Sej to je cel point marketinga in kapitalizma. Da nas prepričajo v umetno potrebo po mnogih stvareh, ki jih v resnici ne rabimo.

A ta Stanley je isti kot firma z orodjem?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3414 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17367 posts

Posted 02 February 2024 - 09:42 PM

Ha, ni. Od nekdaj ze mislim, da je ista firma. Zanimivo, da sta 2 tako popularni. Se v filmih se pojavljata.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3415 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27399 posts

Posted 02 February 2024 - 09:54 PM

Ja Matilda tale,prav v uc mi je padla no 🤣 pa sem se res samo sprehodila skozi trgovino,ker so bili ze na zacetku eni puloverji ze na stojalu zmuckani,jaz pa puloverje rabim.
  • 0

#3416 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19249 posts

Posted 05 February 2024 - 04:18 PM

Tikini čevlji 🫣😂
  • 0

#3417 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23351 posts

Posted 05 February 2024 - 04:57 PM

Ja to so zdaj najbolj popularni čevlji, vsaka jih mora imet. Pa baje te niiič ne zebe v noge, čeprav so samo natikači.
  • 0

#3418 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 05 February 2024 - 05:50 PM

ogabni

Je ful hvalila Sezane plašč, tisti za 350€. Sori, plašč brez podloge ni dober izdelek. Sej sem ji napsiala to, malo lepše, ampak da podloga ima pač svojo vlogo, sploh pozimi, ko nosimo pletenine.

In ji kao ni nič zmuckal. right...

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3419 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23351 posts

Posted 05 February 2024 - 05:59 PM

Te Uggice so res bog pomagaj. Eni dajo nase vse, kar je trenutno in. Ne vem, komu je to res lepo.
  • 0

#3420 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86200 posts

Posted 05 February 2024 - 06:00 PM

Se spomnim, da je te Uggice tudi Hajdi kupila in je edina priznala, kako neudobne so. Res so ogabne, se bolj kot njihovi drugi modeli.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users