Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#3401 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 July 2011 - 08:19 AM

Arthur (2011)

IPB Image

Zgodba se vrti okoli Arthurja (Russel Brand), ki igra razvajenca, ki izhaja iz zelo bogate družine; zapravlja denar, povzroča škandale - vse seveda iz samega dolgčasa, in ker želi nekako vzbuditi pozornost pri svoji mami. Uspešno - saj je nekega dne njen vsega dovolj, in mu postavi ultimat - ali se poroči s preračunljivo Susan Johnson (Jennifer Garner), ali pa se od denarja in dediščine lahko poslovi.

yawn.gif yawn.gif

In kaj je zgodi? ohmy.gif On se seveda zaljubi v preprosto dekle - nje ne zanimata ne denar ne dediščina, njej je všeč pač sam Arthur. *yawn 1045859060* mellow.gif

V filmu ima stransko vlogo tudi Hellen Mirren, ki upodobi Arthurjevo varuško, in ne vem - resnično ne vem kaj ZA VRAGA dela njen talent v tem filmu. Garner in Brand pač OK - nikoli ju nisem imela za pretirano dobra igralca, ampak Mirren pa: cry.gif .

Film je mestoma sicer dokaj gledljiv, ampak ne doprinese pa popolnoma nič novega.

Grem stavit, da ste vse tudi že ugotovile, kako se konča. dry.gif laugh.gif

Moj nasvet: poglejte raje kakšen drug film, jih ne veliko odličnih zunaj, ta je pač samo - nekaj srednjega.

5/10

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3402 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 25 July 2011 - 09:59 AM

Up Close & Personal

IPB Image

Vsebina: Ljubezenska drama o mladi ambiciozni Sally/Tally (Michelle Pfeiffer), ki dobi službo pri lokalni TV. Precej starejši nadrejeni in izkušeni Warren (Robert Redford) v njej vidi nekaj več in ji ponudi možnost, da se izkaže kot novinarka. Ob tem jo vodi, ji svetuje, jo oblikuje ... in sevede se zaljubita. Tally kmalu dobi ponudbo za boljšo službo in se v novem mestu zgubi. Ne najde več rdeče nit. Warren pride za njo in ji priskoči na pomoč, skupno sodelovanje pa prinese eno najbolj udarnih novic, ki njo samo še dvignejo. Tudi Warren želo nazaj med dopisnike in si najde službo reporterja, ki gre preverit neke podatke v Panamo ...

Mnenje: Ta film sem gledala že pred leti v kinu (a je možno, da pred 15 leti blink.gif ) in moram reči, da mi je še vedno zelo všeč. Glavna igralca sta mi oba zelo dobro odigrala vloge, kako tudi ne, saj sta vendar Pfeiffer in Redford! Sama zgodba lepo teče, všeč mi je prikaz njene izgubljenosti v tujem mestu, ko nimaš okoli sebe bližnjih in kako lahko s preveliko željo po dokazovanju narediš slabše. Všeč so mi tudi vmesni komični vložki, tako da film res naredi bolj kot ne lahkoten in gledljiv.
Konec mi je zakon, tako nepričakovan in ko do zadnjega misliš in verjameš, da to ni to. Jaz sem še ves čas njenega govora pričakovala drugačen razplet sad.gif

Torej, super film - ocena: 8+/10
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3403 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 25 July 2011 - 10:59 AM

Pride & Prejudice (2005)
IPB Image
Anglija v poznem 18. stoletju. Bennet (Donald Sutherland) na svojem posestvu živi s svojo ženo (Brenda Blethyn) in petimi hčerami, lepo Jane (Rosamund Pike), bistro Elizabeth (Kiera Knightley), mirno Mary (Talulah Riley), nezrelo Kitty (Carey Mulligan) in divjo Lydio (Jena Malone). Ker nobena izmed njih še ni poročena, bo v primeru Bennetove smrti družinska posest pripadla daljnemu bratrancu, ki ga sploh ne poznajo. Glede na to, da sta družinska posest in sreča odvisni od poroke, so dekleta pod velikim pritiskom, da si najdejo primerne ženine. Dolgočasen vsakdan poživi prihod premožnega gospoda Bingleyja (Simon Woods), ki je v bližini čez poletje najel podeželsko vilo, ki si jo bo delil s svojo sestro ter še bolj premožnim in čednim gospodom Darcyjem (Matthew McFayden). Prihod tujcev povzroči pri Bennetovih vihar, ki se razvije v pravo ljubezensko dramo...
Pride & Prejudice je soliden film od katerega pa sem si obetala veliko več. Pričakovala sem simpatičen in zmerno pocukran film, namesto tega sem dobila precej dolgočasno romanco.
Igra glavnih igralcev je slaba. Kiera Knightley se je tekom filma konkretno šobila in pačila. To je počela tako pogosto, da je postalo že moteče. Mr. Darcy Matthewa McFaydena pa je preveč medel. Ni tak, kot si ga človek predstavlja po branju knjige. Vizualno mu oprava 18. stoletja sicer izredno pristaja, vendar to ni dovolj. Kemije, ki je obvezna sestavina romantičnega filma, med njima žal ni čutiti. Ni iskric, ki bi morale biti prisotne.
Ostala igralska zasedba se je po mojem mnenju bolje odrezala kot sta se glavna igralca, vendar to žal ne popravi klavrnega vtisa.
Všeč sta mi bili scenografija in kostumografija, ki pričarata očarljivo kuliso podeželske Anglije 18. stoletja.
Film sam po sebi ni tako slab. Je soliden, vendar je veliko slabši kot je istoimenski roman Jane Austen, po katerem je posnet. Ustvarjalcem žal ni uspelo ujeti ne razpoloženja, ne iskric med Elizabeth in gospodom Darcyem, kot so prikazani v knjigi.
5/10
  • 0

#3404 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 July 2011 - 11:08 AM

QUOTE(Kalypso @ 25. 7. 2011 - 11:59) View Post

Igra glavnih igralcev je slaba. Kiera Knightley se je tekom filma konkretno šobila in pačila. To je počela tako pogosto, da je postalo že moteče.

Prav iz tega razloga je sploh videti ne morem več, saj to počne v vseh filmih. Upira se mi jo sploh kjerkoli gledat, ker me samo neznosno živčno naredi.
  • 0

#3405 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 25 July 2011 - 11:23 AM

Pačenje jo je pripeljalo do nominacije za oskarja cry.gif
Meni tudi ni bila všeč njena vloga - preveč teatralna, feministična, moderna izvedba
  • 0

Put A Kilt On It!

#3406 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 25 July 2011 - 12:21 PM

My One and Only (2009)
IPB Image

George (Logan Lerman) je odraščajoči najstnik, ki živi v New Yorku skupaj z očetom in materjo. Starša ne posvečata veliko pozornosti Georgu in njegovemu polbratu Robbiju, veliko več skupnega fanta imata s hišno pomočnico. Oče Dan Devereaux (Kevin Bacon) je glasbenik, mama Anne Deveraux (Renée Zellweger) pa uživaška ženska, ki ji glamur in življenje na visoki nogi pomenijo največ. Zato je pogosto pripravljena zamižati na eno oko, ko gre za moževo nezvestobo, toda tokrat je Dan šel predaleč. Žensko je pripeljal kar domov v njihovo spalnico in za Anne je to bilo preveč. Pobrala je gotovino iz banke, Georgu naročila naj kupi nov avto, vzela fanta s sabo in se odpravila na pot. Prepričana v svoje sposobnosti, ne dvomi, da bo kmalu našla novega, dovolj premožnega moža, ki bo poskrbel zanjo in fanta. Kar bi moral biti kratek izlet, se spremeni v dolgo pot skozi Ameriko.

Filma ne bi postavila ne me komedije in ne med drame,čeprav vsebuje elemnte obeh,torej nekakšna komična drama.Čez cel film se vstvarja neka napetost in nepridvidljivost,ki pa se dojema bolj kot ne lahkotno in ne malokrat komično.
Čez igralsko zasedbo nimam kaj reč,so mi bili vsi vredu in primerni , Renee Zellweger imam pa že tako ali tako rada v vseh vlogah,s stranskimi vlogami se pa nisem ukvarjala.
Kljum vsemu pa name film ni naredil posebnega vtisa,je simpatiilen in za pogledat ni pa film,ki ba ga lahko večkrat gledala,mogoče čez par let.
7/10

Ljubezen na daljavo (Going the Distance)

IPB Image

Newyorška romanca med ambiciozno novinarko Erin in iskalcem glasbenih talentov Garrettom se zdi kot popolna ljubezen na prvi pogled, a ob koncu počitnic in Erinim povratkom v San Francisco se znajdeta pred usodno preizkušnjo ljubezni na daljavo, Kljub dvomom in nasprotovanju prijateljev in sorodnikov sta zaljubljenca odločena nadaljevati z romanco. A kot se izkaže, tudi v sodobnem svetu naprednih komunikacij, nič ne more nadomestiti pristnega človeškega dotika, čustev in hrepenenja.

Tipičen ameriški film s kakšnimi pretirano smešnimi prizori,česar pa ne prenašam preveč.Ideja se mi je zdela še kar zanimiva,ker tokrat je bila ovira razdalja ni ne nekdo tretji,ki bi vse skupaj oviral kot se velikokrat dogaja.Tako scenarij kot igralska zasedba pa sta mi bila bolj povprečna.Skratka film,ki je primeren za kakšno dolgočasno popoldne,večer.
4,5/10
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#3407 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 25 July 2011 - 12:49 PM

QUOTE(monni @ 25. 7. 2011 - 13:21) View Post

igravsko

cry.gif
  • 0

#3408 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts

Posted 25 July 2011 - 12:58 PM

Ijoj se opravičujem....me je kr sram,ker sm ponavad tudi js alergična na določene napake.
Sem popravila.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.

#3409 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85959 posts

Posted 25 July 2011 - 04:40 PM

The Adjustment Bureau (2011)

IPB Image

Znanstveno-fantastična drama, David (Matt Damon) je uspešen in spoštovan mlad politik, sprejet v senat ZDA.
Na poti v službo na avtobusu spozna lepo profesionalno balerino Elise (Emily Blunt), v katero se zaljubi na prvi pogled.
Višje sile - možje Adjustment Bureau-ja jima preprečujejo, da bi se še kdaj videla; on izgubi listek z njeno tel. št., zato naslednja tri leta vztrajno hodi na isti avtobus, v upanju, da jo spet zagleda.
Nekega dne mu le uspe in gresta na zmenek, se zaljubita, a jima vsi dejavniki preprečujejo, da bi bila skupaj, saj naj bi slabo vplivala na kariero drug drugega. David se ne da in gre čez vse prepreke, samo, da bi bila njegova ...

Odlična in domišljena zgodba z zanimivo poanto - ima vsak človek svojo usodo, proti kateri ne more nič (oz. jo lahko spremeni s svojo vztrajnostjo in voljo), ali je vse le spet naključij?
Izvrstna igralska zasedba in igra, preobrati, konec je soliden, ampak mogoče malo premalo dodelan.

8,5/10

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3410 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 25 July 2011 - 07:28 PM

QUOTE(Kinky @ 25. 7. 2011 - 8:57) View Post

Trilogija Millenimu aka kot trije naslovi:

Män som hatar kvinnor (2009) - The girl with the dragon tattoo

Flickan som lekte med elden (2009) - The girl who played with fire

Luftslottet som sprängdes (2009) - The girl who kicked the hornet's nest

IPB Image

Kinky, si knjige brala v SLO ali ANG?
  • 0

Put A Kilt On It!

• Guests

Posted 25 July 2011 - 08:36 PM

V ang. wink.gif biggrin.gif
  • 0

#3412 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 July 2011 - 09:27 PM

wink.gif

Hereafter (2010)

IPB Image

Film enega mojih najljubših režiserjev - Clinta Eastwoda, vedno znova me presneti, kako elegantno zna prestaviti določene tematike.

Ta film namreč govori o smrti, in to skozi 3 različne zgodbe. V prvi spoznamo slavno francosko novinarko, ki doživi bližnje srečanje s smrtjo, in začne razmišljati o posmrtnem življenju. V drugi pa Georga (odličen Matt Damon, vedno bolj mi postaja všeč), ki je jasnovidec, ima stik z mrtvimi, kar mu neznansko otežuje življenje. V tretji pa spoznamo dvojčka iz Anglije, ki sta seveda povezana na poseben način. Kaj se zgodi naprej ne bom napisala, ker bi vsak stavek bil spoiler.

Film je na kratko povedano - lep. Četudi obravnava smrt in pričakujemo, da bo temačen, temu še zdaleč ni tako. Je prav poetičen, kar lahko pričara samo veliki Clint Eastwood. Lepi kadri, ki jih spremlja lepa glasba - in na koncu čudovit izdelek.

Na koncu vsak od junakov najde svoj notranji mir, kako do tega pride pa v filmu, ob katerem boste spustili tudi kakšno solzico, ampak vseeno - film nikakor ni 'zjokan'.

Ocena: 8+++/10
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#3413 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts

Posted 25 July 2011 - 11:41 PM

QUOTE(Kalypso @ 25. 7. 2011 - 11:59) View Post

Pride & Prejudice (2005)

Pride & Prejudice je soliden film od katerega pa sem si obetala veliko več. Pričakovala sem simpatičen in zmerno pocukran film, namesto tega sem dobila precej dolgočasno romanco.
Igra glavnih igralcev je slaba. Kiera Knightley se je tekom filma konkretno šobila in pačila. To je počela tako pogosto, da je postalo že moteče. Mr. Darcy Matthewa McFaydena pa je preveč medel. Ni tak, kot si ga človek predstavlja po branju knjige. Vizualno mu oprava 18. stoletja sicer izredno pristaja, vendar to ni dovolj. Kemije, ki je obvezna sestavina romantičnega filma, med njima žal ni čutiti. Ni iskric, ki bi morale biti prisotne.
Ostala igralska zasedba se je po mojem mnenju bolje odrezala kot sta se glavna igralca, vendar to žal ne popravi klavrnega vtisa.
Všeč sta mi bili scenografija in kostumografija, ki pričarata očarljivo kuliso podeželske Anglije 18. stoletja.
Film sam po sebi ni tako slab. Je soliden, vendar je veliko slabši kot je istoimenski roman Jane Austen, po katerem je posnet. Ustvarjalcem žal ni uspelo ujeti ne razpoloženja, ne iskric med Elizabeth in gospodom Darcyem, kot so prikazani v knjigi.
5/10

Morem nujno pokomentirat.Pač različna mnenja,okusi,pogledi in tko se moje mnenje glede tega film precej razlikuje od tvojega.
Meni recimo je to eden od mojih najljubših filmov.Ko sem ga gledala prvič je name naredil poseben vtis ravno zaradi te preprostost,nobenih večjih zapletov,nekako teče vse in pa ker ni vseboval tega kar taki filmi(romantični )ponavadi vsebujejo,torej te iskrice in podobno. v filmu pa ni niti enega poljuba(razen na roko) in ravno to me je nekako navdušilo. Pravzaprav nekakšen hlad med njma čez večinoma cel film.Pa drugače nisem rano nek anti romantik.
Na dvd ju obstaja še zaključek,konec, ki ga film ne vsebuje pač kot neki bonus...ampak je res beden,sedita v spalnih srajcah na terasi in end drugemu izpovedujeta ljubezen in nekaj takega, se ne spomnim kaj je že.
Me je ta film dostibolj pritegnil kot nadeljevanka,res da se kar precej razlikuje od knjige in ,da je kar veliko stvari izpuščenih. ampak zame je ta režiser zadel bistvo.
Kar se tiče igralske zasedbe mi je pa prav tako vse vstrezalo.Sploh,če pomislim mama,Mr. Colins,Mr Bingley...no ja in še marsikdo.
Jaz sem ta film pogledala ogromnokrat,zdaj že kakšni dve leti ne,sem pa imela obdobje,ko bi ga lahko kr kar naprej gledala.Tako,da po drugem,tretjem gledanju opaziš še marskikaj, kar do takrat še nisi,razne izjave,izraze,...js sem se pri tem filmu kr precej nasmejala.
Ja ubistvu bi se reklo,da sem bila rahlo obsedena. rolleyes.gif
Oceno bi mu dala 9,5/10,ampak si ga morem v teh dneh še enktat pogledat,ker me zanima, če se mi je mnenje od takrat kaj spremenilo,ker je popolnoma verjetno,da bi mu po ogledu lahko dala manjšo oceno.

• 0

#3414 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 26 July 2011 - 10:57 AM

Res je zanimivo kako se naša mnenja in okusi razlikujejo. biggrin.gif

QUOTE(Sally @ 11. 11. 2010 - 0:33) View Post

How to train your dragon ( 2010 )

TRAILER

IPB Image

Tole risanko sem pogledala na prigovarjanje fanta. Ta teden jo je gledal že tretjič, tako mu je simpatična.
Po nasplošno skeptičnem odnosu do risank sem jo tudi sama pogledala danes. In se moram z njegovim navdušenjem v celoti strinjati. Zelo je prisrčna! smile.gif

V majhni vikinški vasi živi Hicckup, poglavarjev sin. Je precej drugačen od vseh ostalih vikingov, že po samem izgledu prav nič vikinški. Nihče ne verjame vanj in v to, da bi bil tudi on sposoben ubiti zmaja. Zmaji namreč ogrožajo mirno življenje tamkajšnjih prebivalcev, zato je njihova glavna naloga varovanje vasi pred letečimi zvermi, česar se logično lotevajo s pobijanjem.

Največji strah predstavlja "Night furry", črni zmaj, katerega se vsi bojijo a ga še nihče ni videl od blizu. Ko se Hicckup loti lovljenja črnega zmaja, mu to uspe v prvem poskusu, a mu nihče izmed sovaščanov ne verjame. Ko Toothless-a, kot črnega zmaja poimenuje, pobližje spozna ugotovi, da so zmaji popolnoma drugačni, kot si vikingi predstavljajo.

Toohtless me močno spominja na fantovo samojedko, po tistem navihanem značaju, sploh pri hranjenju iz trailerja ma čisto podoben izraz na faci laugh.gif

Tejle risanki prisodim eno fejst 9/10.
To risanko sem si nedolgo nazaj ogledala tudi jaz in mi je bila prav tako zelo všeč. Ima namreč vse kar dobra risanka potrebuje: zanimivo zgodbo in karakterje, odlično animacijo, humorne vložke ter moralni nauk. Meni je bila zelo simpatična in sem se ob ogledu zelo zabavala.
Liki so izredno prikupni. Odlično animirani. Glasovi jim pristajajo. Malce me je zmotilo le dejstvo, da odrasli zavijajo s škotskim naglasom, medtem ko otroci govorijo brez naglasa.
Všeč mi je tudi, da za vsakega Vikinga obstaja zmaj, ki mu ustreza tako vizualno kot tudi karakterno.
Ogled priporočam vsem ljubiteljem risank.
8,5/10
  • 0

#3415 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 26 July 2011 - 04:18 PM

The Mistress of Spices (2005)
IPB Image
Zgodba gre nekako takole: Po tem ko izgubi starše, se mlada Indijka Tilo znajde v nekakšnem "kultu začimb". Postane t.i. gospodarica zažimb (v orig. Mistress of Spices). Ko odraste se preseli v San Francisco, kjer v majhni trgovinici za stranke pripravlja posebne mešanice začimb, ki zdravijo telo in duha. Pri tem mora upoštevati tri zlata pravila kulta: vedno moja ustreči željam svojih strank in ne svojim željam, nikoli ne sme zapustiti trgovine in nikoli se ne sme nikogar dotakniti. Nekega dne pa v njeno življenje stopi Doug, ki v Tilo vzbudi čustva. Ker zaradi njega postopoma prekrši vsa tri pravila, je začimbe več ne ubogajo...
Film The Mistress of Spices je precej dolgočasen romantičen film. Zgodba me ni pritegnila, prav tako me tudi izvedba ni prepričala. Dogajanje je bilo preprosto preveč monotono in dolgočasno. K temu veliko pripomorejo tudi notranji monologi glavne junakinje, ki z monotonim glasom neštetokrat kliče na pomoč začimbe oz. se z njimi pogovarja oz. se jim opravičuje.
Glavno junakinjo Tilo upodablja Aishwarya Rai, ki me ni prepričala. Vse kar je pokazala je lep obraz. Z Dylanom McDermottom, ki upodablja njenega snubca, se sicer kot par ujameta, vendar sem skozi ves film vseeno pričakovala nekaj več. Stranski liki imajo res obrobno vlogo in njihovih zgodb ne spoznaš tako poglobljeno, da bi dojel kako jim Tila in njene začimbe v resnici pomagajo.
4/10
  • 0

#3416 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 July 2011 - 10:21 PM

Unknown (2011)

IPB Image

Imdb: KLIK

Vedno fantastičen Liam Neeson igra znastvenika, ki pride v Berlin s svojo ženo, da bi tam sodeloval na konferenci. V hotelu ugotovi, da nima aktovke, in se odloči, da se bo s taksijem vrnil nazaj na letališče, kjer jo je pozabil, a je vpleten v avtomobilsko nesrečo, in zato pristane za 4 dni v bolnišnici (ker se je udaril v glavo).

Ko se prebudi, ugotovi, da je nekdo prevzel njegovo identiteto, žena ga ne prepozna, in obstaja tudi drugi moški, ki se izdaja zanj. Odločen je poiskati odgovore in dokazati, da je on pač on. Poišče taksistko in skupaj prideta do zanimivih spoznanj.

Film me je presenetil, gre za zanimivo dramo/triler, s precej dobrim 'twistom' (nisem ravno pričakovala).

Sem velika oboževalka Liama Neesona, v tem filmu ni tako zelo zajeban kot je bil v Taken mgun1.gif builder.gif , se pa seveda odlično odreže. Človek se tudi ne stara, sedaj je enako privlačen, kot je bil pred leti.

V filmu je tudi nekaj hudih bab, ampak jih zanalašč ne bom omenila. Liam. cool1.gif

Kot že rečeno - zanimiv film, ki hitro mine, veliko akcije, in tudi eksplozija je prisotna. laugh.gif

8/10

• 0

#3417 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 July 2011 - 10:41 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 3. 6. 2009 - 23:36) View Post

Tudi jaz sem pogledala Twilight. Jezusmarijaundjožef, na podlagi česa takšen pomp okoli tega filma?!
Protagonista en bolj antipatičen kot drugi (tudi, če ne bi vedela od prej, bi kar vohala, da on sigurno velja za strašno hudega tipa), igra neprepričljiva (pač, na nivoju ene ljubiteljske igralske skupine iz Pršetincev), zgodba dolgočasna in nikjer nobene izvirnosti ... ničesar, kar bi osupnilo. Pravzaprav je film slaba komedija.

2/10

Ta post je tako EPIC, da ga moram privleči iz naftalina. twisted.gif
  • 0

#3418 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 July 2011 - 10:47 PM

laugh.gif twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3419 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts

Posted 27 July 2011 - 11:41 AM

Never Let Me Go (2010)

IPB Image

Kathy, Tommy in Ruth živijo v svetu in času, ki nam je poznan, vendar so drugačni od nas. Svoje otroštvo so preživeli v Hailshamu, na videz idiličnem angleškem internatu. Ko zapustijo zavetje šole in jim je razkrita strašna resnica o njihovi usodi, se morajo soočiti s svojimi globokimi občutki ljubezni, ljubosumja in izdaje.godba se dogaja v distopični Veliki Britaniji, v kateri so ljude klonirani, da se zagotovijo darovalci organov za presaditev. Kathy in njeni sošolci so bili ustvarjeni za donatorje. Kljub temau pa odrasla Kathy začasno dela kot "skrbnik", to je nekdo, ki podpira in potrjuje donatorje v času njihovega darovanja organo in ko navsezadnje podležejo smrti.

Ta film sem pa res težko pogledala.Ne samo,da je pač drama,pred ogledom si nisem nič pogledala o čem gre film in sem pravzaprav kar dosti časa porabila da sem dojela.Nekako sem mislila,da temelji na kakakšnih resničnih dejstvih pa se izkaže,da je že na pol znanstvena fantastika. Film me je ob koncu pusti kar malo pretreseno.Sicer se mi pa ideja zdi zanimiva.
Glede igralske zasedbe pa pač nič posebnega,nekako mešano.Občasno so mi šli na živce,sploh Keire nisem preveč prenašala Carey Mulligan in Andrew Garfield sta bila v redu,čeprav so me že same vloge nekoliko iritirale.
7/10
A je katera knjigo brala?
  • 0

#3420 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 July 2011 - 11:46 AM

QUOTE(monni @ 27. 7. 2011 - 12:41) View Post

glede igravske zasedbe

Khm khm.

Zveni pa zanimiv film, hvala za namig.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users