Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#3401 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 03 January 2007 - 10:11 AM

prek neta naročila Cosmerbo-rjavo, zdej sm čakam, da jo dobim biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#3402 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 January 2007 - 10:44 AM

maski Garnier kumarična in Balea Multivitamin.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#3403 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 03 January 2007 - 05:35 PM

Šampon za lase Schauma 7 kräuter (ponovno biggrin.gif)
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#3404 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 03 January 2007 - 06:24 PM

Bubchen calendula haut balzam
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3405 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 January 2007 - 07:24 PM

- Gliss Kur Total Repair 19 maska
- L'Occitane Radiance Moisturizing Cream (pa v eno šalčko mi je nadevala malo olivne maske)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3406 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 January 2007 - 08:30 PM

- Šelerjev gel za umivanje obraza - melisa.
- Alverde marelični kemični piling za obraz
- Črni eyeliner. :=)
  • 0
Viens, reste ici!

#3407 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29912 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 January 2007 - 10:02 PM

QUOTE(DiLeMa @ 3. 1. 2007 - 19:24) View Post

(pa v eno šalčko mi je nadevala malo olivne maske)

meni pa danes ni htela dati medene maske v šalčko v Cityju, bo treba v mestno trgovinico ali pa prijateljico fehtat. smile.gif jaz sem si kupila niveino medeno masko v vrečkici, robčke za fantovega fotra in ajona 2 tubi zobne paste (zame in za dečka).

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3408 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 January 2007 - 10:10 PM

QUOTE(Špela @ 3. 1. 2007 - 22:02) View Post

meni pa danes ni htela dati medene maske v šalčko v Cityju, bo treba v mestno trgovinico ali pa prijateljico fehtat. smile.gif

Ne vem, jaz prodajalki sploh nisem rekla za tester - kr sama je rekla, da to je kao za zraven, ker skupaj paše in mi bo dala za sprobat, da ne bom na blef kupovala. Je rekla, da ona tudi uporablja to masko in da je ful zadovoljna, pol mi je pa nadevala polno šalčko, ful velikodušno količino, bom zihr za ene 5x mela. Moram priznat, da sem bla res ful prijetno presenečena.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3409 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 January 2007 - 10:13 PM

QUOTE(Špela @ 3. 1. 2007 - 22:02) View Post
meni pa danes ni htela dati medene maske v šalčko v Cityju

Kaj pa ti je rekla? =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3410 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29912 posts

Posted 03 January 2007 - 10:22 PM

QUOTE(Jenna @ 3. 1. 2007 - 22:13) View Post

Kaj pa ti je rekla? =)

sem rekla, če se da sprobat pa je rekla ja, seveda in hitela odpirat testni lonček in jaz vsa žareča čakam in potem vidim, da mi hoče dat tam na roko probat. pa lepo rečem, če se da kej dobit za domov in je nekaj zmomljala, da ne in sem jo kar stran nagnala. twisted.gif bom šla sfehtat v mesto - z lončkom vred!

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#3411 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 January 2007 - 10:22 PM

Krava skopuška lopovska.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3412 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29912 posts

Posted 03 January 2007 - 10:25 PM

QUOTE(Jenna @ 3. 1. 2007 - 22:22) View Post

Krava skopuška lopovska.

exactly! že ne bo vidla od mene denarja tam! he! tongue.gif

p.s.: hvala, da si me nasmejala! kiss3.gif

• 0

#3413 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 January 2007 - 10:26 PM

Jaz tudi ne grem več v Cityja v L'Occitane, pa če me živo odereš.

Me veseli... si tak lepa, k se smeješ /blush/

• 0

#3414 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 04 January 2007 - 01:06 PM

Jaz pa sem nazadnje kupila Loreal Infallible vanilla (ki mi je spet pretemen in sedaj ne vem kaj si naj začnem z njim... cry.gif sem kot naomi in cela neka roza...) in a gobice za nanašanje teko-čega pudra, s čimer je puder še bolj roza na moji faci... Slab nakup. verymad.gif

Kupila sem še sivo-srebrno senčko od Essence (multidimension) 06, pride super za smokey eyes.
[attachmentid=802] smile.gif

Pa še eno senčko v Limoniju Prestige, odtenek Army (taka zlata in zelena z bleščicami za novo leto). Lepo pride samo z Artdecojevim EB-om, drugače pa se sploh ne prime, tako da odsvetujem, če niste ljubiteljice bleščic po CELEM obrazu oz. če ne uporabljate eyeshadow base.
[attachmentid=800]
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#3415 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 January 2007 - 06:08 PM

Jaz sem si pa zdej Cosmerbo naročila, me matra firbec biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3416 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29912 posts

Posted 04 January 2007 - 06:19 PM

Špela a.k.a. Dedek Mraz nama je z mamico prinesel L'Occitanov oljčni piling/masko in tester oljčne hitre maske in medenega balzama za telo.
  • 0

#3417 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 January 2007 - 01:01 PM

L'Occitane lip glos Sweety Honey
3 mandljeva mila L'Occitane
3 Baleine maske z medom
Niveina čistilna maska
3 xy maske z glino
2 Subrinini mleki - eno z vonjem po medu, drugo s kombinacijo melone in jogurta
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3418 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 05 January 2007 - 01:04 PM

cosmerba - rjava krema biggrin.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3419 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 January 2007 - 01:25 PM

Nivea - Kopf-bis-Fuß Wash Lotion
Penaten - Schaumspaß Hände und Gesicht

• 0

#3420 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 05 January 2007 - 09:01 PM

- s-he črn lak za nohte
- alverde ognjičev vazelin za ustnice
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users