vprašanja (zanima me, ...)
Posted 03 December 2020 - 08:25 PM

Posted 03 December 2020 - 08:26 PM

Meni se sicer z naravno s kaksnimi starimi ali rocnimi/pecenimi okraski ne more nic primerjati. Zato mi je vseeno, ce umetna zgleda ocitno umetna in izmisljena.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 December 2020 - 08:34 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 December 2020 - 09:02 PM
Mi jih imamo na vikendu preveč (zaraščajo travnike) in sekamo tam. Postavimo decembra in stoji vsaj do februarja. : ))
Posted 03 December 2020 - 10:15 PM

Moja šefica je kupila 2m visoko, ki je bila znižana na 260 €. To se mi pa zdi ful.
Naravnih zdaj najbrž niti ne smejo prodajat nikjer? Zaradi tamale in odpadanja iglic me ne mika imet naravne, vsaj ne letos. Tast gre vedno v njihov gozd posekat smreko, ampak meni so pa te grde, ker se mi zdi, da takole prosto v gozdu težko najdeš lepo. Pač vedno prinese neko ful široko, s tistimi redkimi vejami, nič košato.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 03 December 2020 - 10:22 PM
― V. Van Gogh
Posted 03 December 2020 - 10:25 PM
Posted 03 December 2020 - 10:27 PM

― V. Van Gogh
Posted 04 December 2020 - 09:24 AM
Ja, naravne niso idealne, sploh če sam sekaš, ampak sem se nekako sprijaznila.
Marmelada, saj se ne usuvajo iglice tako zelo? : )
Posted 04 December 2020 - 09:39 AM
Da ne? Jaz imam drugače v spominu.
Sem še malo prebrskala, so podobne cene. Merkur, Mercator, Štamberger, bozicnejelke.com. Moti me edino, da ni povsod slike od blizu, da bi se bolje videlo iglice.
Posted 04 December 2020 - 09:50 AM
Posted 06 December 2020 - 10:07 AM

Potem sem šla brat, da veliko pošt še vedno zaračunava plačilo storitev kakor dvig gotovine. Najbolj me pa moti višina te provizije. Na pošti me nihče ni opozoril, koliko me ta poteza lahko stane. A se lahko sploh kam pritožim glede tega ali nimam kaj?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 December 2020 - 10:35 AM
Posted 06 December 2020 - 10:37 AM
Mi je pa mimo, kaj se grejo. Leta 2020.
Posted 06 December 2020 - 11:18 AM
Grem pobrskat, če še kje kaj piše.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 December 2020 - 11:21 AM
Posted 06 December 2020 - 11:41 AM
Bill Bullard
Posted 06 December 2020 - 11:59 AM
Petek 27.11. sem na lokalni pošti neko malenkost (manj kot 3 EUR) plačala s kartico. Ta teden ugotovim, da so mi to storitev zaračunali kakor dvig gotovine in mi je bilo zaračunano provizije 5 eur
Potem sem šla brat, da veliko pošt še vedno zaračunava plačilo storitev kakor dvig gotovine. Najbolj me pa moti višina te provizije. Na pošti me nihče ni opozoril, koliko me ta poteza lahko stane. A se lahko sploh kam pritožim glede tega ali nimam kaj?
Zanimivost si spustila: kaj si to plačala oziroma kupila? Js plačujem majhne položnice na Pošti. Plačam s plačilno kartico Maestro. To se šteje kot običajno plačilo, kot npr. v trgovini. Plačam pa provizijo na položnico. Velja pravilo, da se splača majhne položnice plačevati na Pošti, večje pa pri svoji banki. Prav zaradi provizij. Idi se pozanimati, verjetno pa ni pritožbe.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 06 December 2020 - 12:02 PM
Bill Bullard
Posted 06 December 2020 - 12:11 PM
Jaz plačujem vse položnice preko mobilne banke, kjer je provizija 38 centov na položnico.
To res ni normalno, če se grejo neke trgovine in prodajajo vse možno, potem pa plačaš s kartico in taka provizija, wtf...
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users