Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36028 replies to this topic

#34061 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27549 posts

Posted 03 December 2020 - 08:25 PM

Ful lepa. Drugace imamo tudi mi isto ze zelo dolgo in je predpotopna in prakticna majhna...nimam zelje po novi in lepsi :)
  • 0

#34062 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17585 posts

Posted 03 December 2020 - 08:26 PM

Meni tudi za vsaj 10 let spet ni takooo draga. Saj naravne najbrz vec nanesejo v tem casu. Sem mislila, da je vsaj 300 :D
Meni se sicer z naravno s kaksnimi starimi ali rocnimi/pecenimi okraski ne more nic primerjati. Zato mi je vseeno, ce umetna zgleda ocitno umetna in izmisljena.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#34063 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86911 posts

Posted 03 December 2020 - 08:34 PM

Jaz na smreko ne gledam kot na investicijo, da bi dala toliko zanjo. :D Pa naravna je v vsakem primeru lepsa in tistih 15 € se nikjer ne pozna. Mi je nikoli nimamo postavljene vec kot dva tedna.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#34064 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 03 December 2020 - 09:02 PM

Pa je res lepa za umetno, čeprav nisem fan. : )

Mi jih imamo na vikendu preveč (zaraščajo travnike) in sekamo tam. Postavimo decembra in stoji vsaj do februarja. : ))
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#34065 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23516 posts

Posted 03 December 2020 - 10:15 PM

Meni se ta tudi ne zdi tako zelo draga, sem jaz tudi mislila, da bo kakih 300 €. :)

Moja šefica je kupila 2m visoko, ki je bila znižana na 260 €. To se mi pa zdi ful.

Naravnih zdaj najbrž niti ne smejo prodajat nikjer? Zaradi tamale in odpadanja iglic me ne mika imet naravne, vsaj ne letos. Tast gre vedno v njihov gozd posekat smreko, ampak meni so pa te grde, ker se mi zdi, da takole prosto v gozdu težko najdeš lepo. Pač vedno prinese neko ful široko, s tistimi redkimi vejami, nič košato. :D
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#34066 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86911 posts

Posted 03 December 2020 - 10:22 PM

Prodajajo jih tam kjer vsako leto, samo prevzames jo. Zakaj pa mislis, da je naravna manj primerna zaradi tamale? Umetno je kvecjemu neprimerljivo lazje podreti, naravna v stojalu je konkretno tezka.
  • 0

― V. Van Gogh

#34067 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23516 posts

Posted 03 December 2020 - 10:25 PM

Zato, ker če bi jo cukala za veje, bi se iglice usuvale po tleh.
  • 0

#34068 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86911 posts

Posted 03 December 2020 - 10:27 PM

Aja. On mi bo vsako odpadlo iglico prinesel in vprasal kaj je to, ze vidim. :D Za vsako najmanjso smet ali pasjo dlako to pocne.
  • 0

― V. Van Gogh

#34069 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 04 December 2020 - 09:24 AM

Hahaha : ))

Ja, naravne niso idealne, sploh če sam sekaš, ampak sem se nekako sprijaznila.

Marmelada, saj se ne usuvajo iglice tako zelo? : )
  • 0

#34070 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23516 posts

Posted 04 December 2020 - 09:39 AM

Da ne? Jaz imam drugače v spominu. :D

Sem še malo prebrskala, so podobne cene. Merkur, Mercator, Štamberger, bozicnejelke.com. Moti me edino, da ni povsod slike od blizu, da bi se bolje videlo iglice. 

• 0

#34071 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 04 December 2020 - 09:50 AM

Ne vem, meni se ne zdi, pa sem občutljiva na te reči. Že pade kakšna dol, ampak to počistiš s tedenskim sesanjem. : ) Jo imamo v vodi sicer. Mene bolj moti morebitna smola, predvsem ob prevozu in postavljanju. Diši pa lepo. : ))
  • 0

#34072 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17740 posts

Posted 06 December 2020 - 10:07 AM

Petek 27.11. sem na lokalni pošti neko malenkost (manj kot 3 EUR) plačala s kartico. Ta teden ugotovim, da so mi to storitev zaračunali kakor dvig gotovine in mi je bilo zaračunano provizije 5 eur :o

Potem sem šla brat, da veliko pošt še vedno zaračunava plačilo storitev kakor dvig gotovine. Najbolj me pa moti višina te provizije. Na pošti me nihče ni opozoril, koliko me ta poteza lahko stane. A se lahko sploh kam pritožim glede tega ali nimam kaj?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#34073 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12154 posts

Posted 06 December 2020 - 10:35 AM

Mislim, da ne bos veliko dosegla. Kadar imas opravka s posto, ni sans, da placas s kartico, ker so taki oderuhi. To je tako kot banka, ki si postavi svoj cenik, ti se pa jebi.
  • 0

#34074 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28102 posts

Posted 06 December 2020 - 10:37 AM

Ne vem glede pritožbe, pri nas opozorijo na visoko provizijo. :/
Mi je pa mimo, kaj se grejo. Leta 2020.
  • 0

#34075 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17740 posts

Posted 06 December 2020 - 11:18 AM

Ok. Ampak kaj pa to, ko plačilo storitve zaračunajo kakor da si ta denar dvignil??
Grem pobrskat, če še kje kaj piše.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#34076 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12154 posts

Posted 06 December 2020 - 11:21 AM

Nimam pojma, prasci. Napisi kaj si ugotovila.
  • 0

#34077 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17740 posts

Posted 06 December 2020 - 11:41 AM

https://www.rtvslo.s...-ne-moti/526384

Glupo!
  • 0

Bill Bullard

#34078 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18577 posts

Posted 06 December 2020 - 11:59 AM

Petek 27.11. sem na lokalni pošti neko malenkost (manj kot 3 EUR) plačala s kartico. Ta teden ugotovim, da so mi to storitev zaračunali kakor dvig gotovine in mi je bilo zaračunano provizije 5 eur :o

Potem sem šla brat, da veliko pošt še vedno zaračunava plačilo storitev kakor dvig gotovine. Najbolj me pa moti višina te provizije. Na pošti me nihče ni opozoril, koliko me ta poteza lahko stane. A se lahko sploh kam pritožim glede tega ali nimam kaj?

Zanimivost si spustila: kaj si to plačala oziroma kupila? Js plačujem majhne položnice na Pošti. Plačam s plačilno kartico Maestro. To se šteje kot običajno plačilo, kot npr. v trgovini. Plačam pa provizijo na položnico. Velja pravilo, da se splača majhne položnice plačevati na Pošti, večje pa pri svoji banki. Prav zaradi provizij. Idi se pozanimati, verjetno pa ni pritožbe.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#34079 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17740 posts

Posted 06 December 2020 - 12:02 PM

Sam poštnino sem plačala za priporočeno pošiljko, ker nisem imela gotovine pri sebi. Z maestro.
  • 0

Bill Bullard

#34080 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19494 posts

Posted 06 December 2020 - 12:11 PM

Errol, koliko pa je provizija?
Jaz plačujem vse položnice preko mobilne banke, kjer je provizija 38 centov na položnico.

To res ni normalno, če se grejo neke trgovine in prodajajo vse možno, potem pa plačaš s kartico in taka provizija, wtf...
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users