Spovednica
Posted 19 January 2008 - 02:14 PM

Posted 19 January 2008 - 02:18 PM

Počivat bi mogla, učit bi se mogla, literaturo bi si mogla zrihtat v četrtek pa si nisem. Zdaj se pa tolčem po glavi, zakaj sem tak bedak, da nisem nobenmu rekla?!

Posted 19 January 2008 - 02:22 PM
Nisem najdla radijske postaje
Zmedena sem
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 19 January 2008 - 02:24 PM
Posted 19 January 2008 - 03:06 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 January 2008 - 04:32 PM
No saj, totalno me mori še to, ker pri svojih letih še vedno nisem diplomirala. In se počutim bedno.
In sem fouš vsakemu, ki se pohvali, da je diplomiral.

Posted 19 January 2008 - 05:03 PM
Sovražim življenje v tem bloku, v katerem sem!!!
Na hodniku skos vonjave po kuhariji (ponavadi po praženi čebuli, ne vem no, prav ono totaaalno močen vonj - kaj vsi pražijo ali en na tone čebule praži), v stanovanju od sosedov (ako mam okno odprto) spet druge vonjave (najbrž sem že omenila, da bo vonjavah sodeč niso baš gurmani), na skretu iz sifona velikokrat obupno smrdi, od vseh sosedov moram prenašati svakojaka sranja - 20x prenaglas naštiman tv, donenje v pipah ob 4h (pa sicer seveda tudi čez dan), neka glasna hišna opravila NONSTOP.
Saj to se ti lahko zmeša. Kot kakšna mučilnica.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 January 2008 - 05:16 PM
Misliš na pravni? Sem bla za 5 minut, ker sem iskala knjigo za kolegico. Imela sem pa sivo kratko krilo pa črn pulover.
Ja, na PF. Si stala tam pri pultu, pa bla obrnjena proti izhodu?..no tam sem vidla tebe ali tvojo dvojnico

Posted 19 January 2008 - 05:27 PM

Posted 19 January 2008 - 05:28 PM
bila sem en dan pr fantu(mogla sem domov kr se morem učit) in ga že tak pogrešam..

Posted 19 January 2008 - 05:44 PM
Ja, na PF. Si stala tam pri pultu, pa bla obrnjena proti izhodu?..no tam sem vidla tebe ali tvojo dvojnico

Jup to sem bila jaz, sem se menla s knjižničarjem. Drugič pocukaj za rokav.

Posted 19 January 2008 - 05:45 PM
Posted 19 January 2008 - 08:15 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 19 January 2008 - 08:16 PM

Posted 19 January 2008 - 08:30 PM
Z Vesno grema lepo spet vn.

Posted 19 January 2008 - 09:10 PM
Kje pa je on zdle teh 14 dni?
Premal počivam pa jem vitamine, poazbljam na hrano, ne pijem zadosti že 2 dni in preveč pospravljam.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 19 January 2008 - 09:18 PM
Greva se zato, ker se mava rada. Šla sva v to zvezo, vedoč, da sva 140km narazen. In sedaj je med nama ratalo nekaj, kar za nič na svetu ne bi zamenjala za kaj bližjega in bolj pogostega. So pa seveda momenti, ko ga zaradi želje po njemu tako neznansko pogrešam, da začnem razmišljati v vse možne smeri (kar je razumljiva posledica zvez na daljavo). Pokonci me pa drži zgolj to, da vem, da bova v roku enega ali pa dveh let precej več skupaj.
Špela,
good one, heh.
Ajaaaa. Tvoj post sm očitno narobe razumela. Razumela sm v smislu, kot da sta se odločila, da se neki časa ne bosta videla. Da rabita mal časa... Pa sm bla mal firbčna zakaj

Drgače mi je pa popolnoma jasno, da ti je dost tega, ker se tako malo vidita in da se imata noro rada kljub km, ki so med vama

Edit: Vidim da reo tud firbec matra

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users