Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3381 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4196 posts

Posted 19 January 2008 - 02:14 PM

Zadala sem si hude cilje zdaj v izpitnem obdobju in bila celo ta tadn pridna ter se intenzivno učila. Zdaj, ko pa je vikend in imam časa na pretek pa sedet ne morem zraven knjig. Na koncu bo vse skupaj prava mala polomija, ki se bo končala z jezo, razočaranjem in samopomilovanjem. sad.gif
  • 0

#3382 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 19 January 2008 - 02:18 PM

OT: Bellini, kaj je možno, da sem te v četrtek v knjižnici vidla?...je bla ena ko bi lahko bla ti laugh.gif

Počivat bi mogla, učit bi se mogla, literaturo bi si mogla zrihtat v četrtek pa si nisem. Zdaj se pa tolčem po glavi, zakaj sem tak bedak, da nisem nobenmu rekla?! ph34r.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3383 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14268 posts

Posted 19 January 2008 - 02:22 PM

Lenuh sem
Nisem najdla radijske postaje
Zmedena sem

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3384 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46066 posts

Posted 19 January 2008 - 02:24 PM

Prezahtevna sem. Prelena sem. Presebična sem.
  • 0

#3385 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29761 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 January 2008 - 03:06 PM

Resno se bom začela obnašati po načelu dam, kar dobim, ker mi je doqrčilo, da se moja dobra volja in dobrota izkoriščata za vsak drek in kaprico. In, ja, začela bom aktivneje izvajati moje kaprice, ne glede na to, da mogoče komu ne bodo po godu.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3386 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 19 January 2008 - 04:32 PM

ne vem, no, kaj sem res tako nesposobna narest diplomo. Je bilo že skoraj vse v redu, potem pa nisem bila 2 meseca na govorilnih urah in mi mentorica čist zakomplicira stvar, pravi, da moram še goro stvari dodat in malo spremenit. Mislim halo, al sem videla nekatere diplome in če so tisti ljudje diplomirali, zakaj jaz ne morem?
No saj, totalno me mori še to, ker pri svojih letih še vedno nisem diplomirala. In se počutim bedno.
In sem fouš vsakemu, ki se pohvali, da je diplomiral. oops.gif
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#3387 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4196 posts

Posted 19 January 2008 - 04:37 PM

QUOTE(Eli @ 19. 1. 2008 - 14:18) View Post

OT: Bellini, kaj je možno, da sem te v četrtek v knjižnici vidla?...je bla ena ko bi lahko bla ti laugh.gif

Misliš na pravni? Sem bla za 5 minut, ker sem iskala knjigo za kolegico. Imela sem pa sivo kratko krilo pa črn pulover.
  • 0

#3388 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 January 2008 - 05:03 PM

Sovražim življenje v tem bloku, v katerem sem!!!
Na hodniku skos vonjave po kuhariji (ponavadi po praženi čebuli, ne vem no, prav ono totaaalno močen vonj - kaj vsi pražijo ali en na tone čebule praži), v stanovanju od sosedov (ako mam okno odprto) spet druge vonjave (najbrž sem že omenila, da bo vonjavah sodeč niso baš gurmani), na skretu iz sifona velikokrat obupno smrdi, od vseh sosedov moram prenašati svakojaka sranja - 20x prenaglas naštiman tv, donenje v pipah ob 4h (pa sicer seveda tudi čez dan), neka glasna hišna opravila NONSTOP.
Saj to se ti lahko zmeša. Kot kakšna mučilnica.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3389 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 19 January 2008 - 05:16 PM

QUOTE(bellini @ 19. 1. 2008 - 16:37) View Post

Misliš na pravni? Sem bla za 5 minut, ker sem iskala knjigo za kolegico. Imela sem pa sivo kratko krilo pa črn pulover.

Ja, na PF. Si stala tam pri pultu, pa bla obrnjena proti izhodu?..no tam sem vidla tebe ali tvojo dvojnico laugh.gif Nekje okoli 16ih nekaj takega. Ne spomnim se kaj si imela oblečeno, ker sem ravno zmedena laufala naokoli in se odločala kam se naj dam, ker sem čakala na fanta.
  • 0

#3390 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 19 January 2008 - 05:27 PM

Spet sem si uspešno stisnila en mozolj, ki sploh ni bil viden- zdej sem pa vsa rdeča down.gif
  • 0

#3391 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 19 January 2008 - 05:28 PM

v pondelk mam izpit pa me je tak strah...kr na jok mi gre..učila sem se..ne znam ravn najbolj, vem pa da nekaj znam..ampak mam skoz v glavi d ni možnosti da naredim...taka sm taka oseba..sj vem d se nebo svet porušil če ne naredim!!sovražm se!!!!!!!

bila sem en dan pr fantu(mogla sem domov kr se morem učit) in ga že tak pogrešam.. sad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#3392 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4196 posts

Posted 19 January 2008 - 05:44 PM

QUOTE(Eli @ 19. 1. 2008 - 17:16) View Post

Ja, na PF. Si stala tam pri pultu, pa bla obrnjena proti izhodu?..no tam sem vidla tebe ali tvojo dvojnico laugh.gif Nekje okoli 16ih nekaj takega. Ne spomnim se kaj si imela oblečeno, ker sem ravno zmedena laufala naokoli in se odločala kam se naj dam, ker sem čakala na fanta.

Jup to sem bila jaz, sem se menla s knjižničarjem. Drugič pocukaj za rokav. wink.gif
  • 0

• Guests

Posted 19 January 2008 - 05:45 PM

Ful sem razdražljiva in vse mi gre na živce.
  • 0

#3394 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 19 January 2008 - 06:09 PM

QUOTE(bellini @ 19. 1. 2008 - 17:44) View Post

Jup to sem bila jaz, sem se menla s knjižničarjem. Drugič pocukaj za rokav. wink.gif

Bom...če si bom upala laugh.gif he,he
  • 0

#3395 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 January 2008 - 08:15 PM

Že padla en izpit. Pa to ni res.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3396 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 19 January 2008 - 08:16 PM

Mislim, kako me zna pa mat spravt ob živce. Čist mi je zamorila. verymad.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#3397 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 19 January 2008 - 08:30 PM

Včiri sem vidla prvega bivšega tipa, na katerega sem čist pozabla.

Z Vesno grema lepo spet vn. wub.gif
  • 0

#3398 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 January 2008 - 09:10 PM

Jenna, k si napisala da je 3 tedenski odmor, pa ne namerni a ne ?
Kje pa je on zdle teh 14 dni?
Premal počivam pa jem vitamine, poazbljam na hrano, ne pijem zadosti že 2 dni in preveč pospravljam.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3399 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 19 January 2008 - 09:18 PM

QUOTE(Jenna @ 18. 1. 2008 - 20:45) View Post

Greva se zato, ker se mava rada. Šla sva v to zvezo, vedoč, da sva 140km narazen. In sedaj je med nama ratalo nekaj, kar za nič na svetu ne bi zamenjala za kaj bližjega in bolj pogostega. So pa seveda momenti, ko ga zaradi želje po njemu tako neznansko pogrešam, da začnem razmišljati v vse možne smeri (kar je razumljiva posledica zvez na daljavo). Pokonci me pa drži zgolj to, da vem, da bova v roku enega ali pa dveh let precej več skupaj.

Špela,
good one, heh.

Ajaaaa. Tvoj post sm očitno narobe razumela. Razumela sm v smislu, kot da sta se odločila, da se neki časa ne bosta videla. Da rabita mal časa... Pa sm bla mal firbčna zakaj oops.gif

Drgače mi je pa popolnoma jasno, da ti je dost tega, ker se tako malo vidita in da se imata noro rada kljub km, ki so med vama wink.gif

Edit: Vidim da reo tud firbec matra wink.gif
  • 0

#3400 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32375 posts

Posted 19 January 2008 - 09:32 PM

QUOTE(ciara @ 19. 1. 2008 - 17:45) View Post

Ful sem razdražljiva in vse mi gre na živce.

jst tud in ko sm taka, grem še sama seb na živce. Mojga bi najraj stran poslala, ker mi najbolj paše bit sama...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users