Jaz tudi ne pritrjujem vsemu od a do ž v tem članku, ampak z bistvom se pa strinjam, jaz sem že tak tip, ki je na dopustu rada na off :-)

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja
Posted 17 July 2019 - 06:27 AM
Posted 17 July 2019 - 09:36 AM
Jp.
Je pa res malo površno napisano, me je presenetilo glede na to, da je z Vala.
Posted 29 July 2019 - 02:59 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 30 July 2019 - 08:52 AM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 August 2019 - 08:45 AM
Put A Kilt On It!
Posted 21 August 2019 - 09:49 AM
Obrazi travme - Matic Munc
Vedela sem, da je depresiven, ampak o njegovi mladosti pa nisem veliko vedela. Kakšno otroštvo. Moj oče je imel za moje pojme podobno otroštvo in je nezmožen empatije in bi celo rekel, da kaj mu je pa manjkalo. Pač takrat so bili taki časi, zdaj smo pa vsi razvajeni.
In potem je danes moja gospodična šla vsa v solzah iz avta, ker sem rekla, da ne vem, če bosta dobila nov pametni telefon (za RD imamo dogovor, da ga dobita). Moj predlog je, da za nekaj časa ima lahko tudi mojega starega …. vsa užaljena je bila, kako imajo vsi nove in dobre telefone.
Put A Kilt On It!
Posted 21 August 2019 - 10:12 AM
Jaz sem tudi včeraj brala njegov blog. NIč nisem vedela o njemu, vem samo da je psiholog pa spomnim se ga z neko afero in nekim hišnim priporom.
Pretresljivi zapisi.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 21 August 2019 - 10:31 AM
Jaz tudi nič ne vem o njemu, me je pa njegov zapis takoj spomnil na knjigi od Milene Miklavčič (sicer sem prebrala samo 2. del).
Takih zgodb je na žalost bilo ogromno v preteklosti, seveda so še vedno, ampak v starih časih je bilo takšno otroštvo in življenje res pogosto.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 21 August 2019 - 10:41 AM
jaz mu že nekaj časa sledim (od Koroške deklice). Ne vem zakaj, ampak mi je že par let nekaj privlačnega na njem (ne zgolj izgled, ampak nekaj v njegovem načinu govorjenja, podajanja misli, tematikah, ki jih obravnava) in mi je takoj skočil iz povprečja. Ves ta čas govorim, da če bi imela možnost, bi si želela z njim na kavo. Sploh ne vem zakaj, saj se po moje ne bi imela kaj pogovarjat, ker sem čisto drugačna oseba. Mogoče mi je pa ravno zato tako zanimiv in privlačen.
Vedela sem za samomore, spolno zlorabo, živčne zlome in depresijo … ampak kljub temu me je ta opis (zdi se mi tak neoseben opis mladosti, kot po alinejah; kot da se je moral distancirat od bolečine in prizadetosti, da je lahko vse to zapisal) precej zadel.
Put A Kilt On It!
Posted 21 August 2019 - 11:53 AM
Posted 17 September 2019 - 07:16 PM
Joj jaz pa tega ne štekam, P. je isti, me spravlja ob živce. Razumem, vsak ima kdaj “slab” dan, ampak on sanja 24/7.
Posted 18 September 2019 - 07:47 AM
Meni se tudi (še) ne velikokrat, ampak žal vedno pogosteje. D je tudi katastrofa v tem … kot je napisano, si na avtopilotu in pozabiš vse ostalo In ja, si tudi jaz svoje mislim, ko kaj pozabi/ne naredi
Put A Kilt On It!
Posted 25 September 2019 - 06:32 PM
https://www.24ur.com...vseh-letal.html
https://www.24ur.com...-let-nazaj.html
Res mi je žalostno vse skupaj in smilijo se mi vsi zaposleni.
Kot so dodali, so zgroženi, da se širša javnost ne zaveda, da ne gre zgolj za materialno plat podjetja, temveč tudi znanje, strokovnost in usposobljenost ljudi, ki sodelujejo v tako kompleksnem procesu, kot je aviacija. "S prenehanjem Adrie Airways bosta v Sloveniji za zmeraj izgubljena poklica pilot in član kabinskega osebja v posadki. Mladi ljudje, ki bi v prihodnosti želeli opravljati ta dva poklica, bodo na šolanje prisiljeni v tujino," so opozorili.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 01 October 2019 - 09:19 AM
Put A Kilt On It!
Posted 15 October 2019 - 12:49 PM
Put A Kilt On It!
Posted 15 October 2019 - 12:51 PM
Put A Kilt On It!
Posted 15 October 2019 - 01:07 PM
V Sloveniji je lani samomor storilo 353 ljudi. Med njimi so bili trije otroci, mlajši od 14 let, in devet mladostnikov med 15 in 19 letom starosti
Put A Kilt On It!
Posted 29 October 2019 - 01:44 PM
Put A Kilt On It!
Posted 03 November 2019 - 06:16 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users