Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#3381 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19983 posts

Posted 23 May 2011 - 09:01 PM

samo takrat dejansko? pač če šteješ, kok dni spermiji preživijo (par dni pred ovulacijo)... samo to je mišljeno, če bi prej seksal z izlivom? ker če sam mal brez izliva seksaš, niti do tja spermiji ne pridejo? Hočem rečt, da če brez izliva seksaš, skoraj ni šanse za zanositev?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3382 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27691 posts

Posted 23 May 2011 - 09:02 PM

Eden izmed mnogih clankov:

http://www.ringaraja...h-dni_2989.html

Jaz se drzim formule ovulacija +/- 5 dni (ziher je ziher), me pa vedno zacnejo boleti prsi, ko je "nevarnost" mimo in se bliza menstruacija, tako da mi je to v dodatno pomoc.

Ja, ce seksas brez izliva ni panike, ceprav ... saj ves, kako je s tem, semencice v predsemenski tekocini itd.. Jaz grem raje na ziher. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3383 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 May 2011 - 09:04 PM

www.menstruacija.si
Ti izračuna plodne dneve, ovulacijo, naslednjo menstruacijo ...
  • 0
Viens, reste ici!

#3384 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 23 May 2011 - 09:06 PM

5 dni pred ovulacijo in na dan ovulacije.

Tudi jaz uporabljam zgornjo stran, ampak to se ni za zanašat.

Mislt da maš ovulacijo na 14 dan če maš 28 dnevni cikel je BV.
Odvisno od ženske.
Jaz sem mela prejšnji mesec O na 21 dan in na 28 dan že M, en mesec prej pa O na 33 dan....
Skratka, res se moraš dobro poznat pa par mesecev opazovat da poruntaš vse znake, ki ti jih telo servira...
Online program nima pojma tongue.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#3385 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27691 posts

Posted 23 May 2011 - 09:10 PM

QUOTE(Sally @ 23. 5. 2011 - 22:06) View Post

Skratka, res se moraš dobro poznat pa par mesecev opazovat da poruntaš vse znake, ki ti jih telo servira...

Agree.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3386 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 23 May 2011 - 09:54 PM

Midva sva pol leta skos brez kondoma na začetku, pa ga je šele tik preden mu je dal gor.
  • 0

After all this time?

Always.

#3387 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16997 posts

Posted 23 May 2011 - 09:57 PM

Mene še najmanj pri kondomih skrbi da bi počil. Pač v tem primeru greš po tabletko. Mene pol bolj skrbi če se malo sem in tja, špilaš brez, zaradi predsmenske, da nebi slučajno kaj blo.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3388 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 24 May 2011 - 08:35 AM

QUOTE(Nincha @ 23. 5. 2011 - 22:54) View Post

Midva sva pol leta skos brez kondoma na začetku, pa ga je šele tik preden mu je dal gor.

A mi ni nč dol padu ko ga je dal ven pa pol kondom gor natikat? tongue.gif Hjo js kr mal znorim ga da ven biggrin.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#3389 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 May 2011 - 04:28 PM

Jaz sem zdaj že drugič šla takoj na drugo škatlo (sem nameravala delati pavze na vsaki 2 škatli), pa
imam seveda faking nesrečo in imam takorekoč s prvim dnem druge škatle blago M in blage krče ... zdaj,
ko se mi počasi izteka ta druga škatla, pa imam že normalno M in hujše krče. WTF! Spet sem na tisti
negativni strani. Očitno bo treba delat pavze na vsako škatlo, jupifakingjej!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3390 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 May 2011 - 05:08 PM

Kako dolgo jih jemlješ zdaj?
  • 0

#3391 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 May 2011 - 05:11 PM

4 mesece. In ne, ne mislim spet testirati, če se bo morda tretjo rundo telo ''navadilo''. x(
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3392 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 May 2011 - 05:19 PM

Na začetku je itak normalno, da se ti kaj še "paca".
  • 0

#3393 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 May 2011 - 05:23 PM

Ne mislim pol leta ali pa še več prenašati tega pacanja. Bom pač imela vsak mesec pavzo.
Tudi ne bo konec sveta.

• 0

#3394 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 May 2011 - 06:22 PM

Kere pa jemlješ?
  • 0

#3395 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 May 2011 - 06:24 PM

Yarina. Ko sem bila prvič na njih, sem delala vsak mesec pavze. Saj je res, da piše, da se
lahko tekom jemanja druge škatle (brez pavze) pojavljajo rahle vmesne krvavitve. Jaz sem upala, da
bom med tistimi, ki se jim ne.

• 0

#3396 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 May 2011 - 06:28 PM

Jaz sem pa bruhala po teh kolkr mam v spominu pa za umret mi je bilo slabo. To je itak relativno, no.

• 0

#3397 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 27 May 2011 - 06:32 PM

Fluffy, daj jih par mesecev normalno jemlji, pa šele pol poskusi s tema dvema škatlama naenkrat, že tko je velik šok za telo, da se sploh privadi. Jaz sem vsaj kakšno leto normalno jemala, zdej pa velikokrat jemljem po dve skupaj, tut po 2x ali 3 zaporedoma, pa nikoli ni nič. Mam pa yasminelle sicer.
  • 0

After all this time?

Always.

#3398 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 27 May 2011 - 06:41 PM

Jaz sicer jemljem Logest, pa so se mi tudi na začetku, potem se je pa uravnalo in je zdaj kul.
  • 0

#3399 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 May 2011 - 07:02 PM

Ja, saj morda sem preveč ''napadla'' telo. Bom delala nekaj časa pavze. Hvala za sodelovanje. x)
  • 0

#3400 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 27 May 2011 - 09:56 PM

QUOTE(Sinnaia @ 27. 5. 2011 - 19:41) View Post

Jaz sicer jemljem Logest, pa so se mi tudi na začetku, potem se je pa uravnalo in je zdaj kul.

To leti na vmesne krvavitve ?
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users