Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#3381 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5206 posts

Posted 03 November 2010 - 02:37 PM

QUOTE(Nincha @ 2. 11. 2010 - 21:22) View Post

Ko profesorji brišejo tablo, in gor pustijo eno ali več pikic ali črtic, kjer pač ne počistijo dobro, in potem začnejo normalno naprej pisat... AAAA, kr skočila bi pred tablo, pobrisala une črtice in pikice in mu šele potem pustila, da piše naprej laugh.gif

Obstajajo tud taki, ki vse pobrišejo smile.gif

Dons sm 50 minut nonstop klicala na CIPS, kjer se po treh zvonjenjih javi tajnica, ki ti pove, da so uradne ure od 8-12ih. Ja *****, sej zato pa kličem ob 9ih!!!!!!!! Tok sm bla jezna. Glavn da so plačani za to, da se niti na telefon ne morjo javt. In pol mi je dala še tretjo številko, kamor sm še trikrat klicala preden se je kdo javu. Mrš.

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#3382 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 03 November 2010 - 02:58 PM

QUOTE(Errol @ 3. 11. 2010 - 14:30) View Post

Naj uganem: bila si v NLB.

Unicredit. sad.gif
Pa nedolgo nazaj sem zamenjala banko. Sem mislila, da bo Unicredit boljša. down.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3383 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 November 2010 - 03:20 PM

QUOTE(Immortelle @ 3. 11. 2010 - 10:42) View Post
Jaz ji prijazno povem, kaj želim. Ona glasno zavzdihne in odloži papirje. Med hojo do pulta pa na ves glas reče: "Naj me en ubije." Seveda je bila potem ves čas neprijazna in vsak odgovor na moje vprašanje ji je bil muka.

OMFG?! O.o To lahko samo izreče ena neprofesionalna, nesposobna in najbrž hudo nezadovoljna baba.
Kaj takšnega boš od moškega zaposlenega težko doživel. Ne rečem, da se ne dogaja, ampak jaz imam
same slabe izkušnje ravno z ženskami. Večjega gnoja, kot je to lahko ženska, tak ni. Če pa dela kje
na banki ali pa npr. na Zavodu za zaposlovanje (ipd.), pa je itak top gnoj.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3384 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18630 posts

Posted 03 November 2010 - 03:29 PM

QUOTE(Buggy @ 3. 11. 2010 - 14:37) View Post

Obstajajo tud taki, ki vse pobrišejo smile.gif

Ja, Šemrl je zelo zgleden glede tega. biggrin.gif

• 0

After all this time?

Always.

#3385 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28050 posts

Posted 03 November 2010 - 05:49 PM

QUOTE(Frčica @ 3. 11. 2010 - 8:23) View Post

Najbolj da sam še stiropor mlatimo in pijemo limone!

QUOTE(Špela @ 3. 11. 2010 - 8:32) View Post

ja, stiropor iz oporečne pšenice in špricane limone!

lol1.gif

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 3. 11. 2010 - 8:37) View Post

ja pa še zobe si boš z limono uničla (kislina v limoni je smrt za zobe, zato pri limonadi z razlogom dobimo slamico - da tekočina ne pride v stik z zobmi)...

Pf, nisem vedela, da je taka kriza... :E
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 04 November 2010 - 09:46 AM

QUOTE(Immortelle @ 3. 11. 2010 - 10:42) View Post

Jaz ji prijazno povem, kaj želim. Ona glasno zavzdihne in odloži papirje. Med hojo do pulta pa na ves glas reče: "Naj me en ubije." Seveda je bila potem ves čas neprijazna in vsak odgovor na moje vprašanje ji je bil muka.

Men je pa to smesno. laugh.gif
  • 0

#3387 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 November 2010 - 05:51 PM

Meni je pa skrajno neprofesionalno, in sem nad njenim odzivom naravnost zgrožena. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3388 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 04 November 2010 - 06:29 PM

Js bi ziher na glas pripomnila o izjavi "naj me en ubije", da grem lohk po njenga šefa, da jo bo on zarad obnašanja =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#3389 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26044 posts

Posted 04 November 2010 - 07:54 PM

organizacija na faksu rolleyes.gif 2 izbirna predmeta sem zamenjala, in en naj bi se začel novembra, drugi pa januarja, in nista navedena na nobenem urniku, v referatu mi ne znajo nič povedat (razen tega, da naj se obrnem na eno prof., ki jo že cel teden med vsako pavzo v pisarni iščem pa je skos tema+zaklenjeno, na maile pa ne odpisuje), predavatelj je pa nek tuji. ja just great :roll

edit: našla e-naslov tega predavatelja (finec je) in mu pisala, kaj je zdaj s tem, in dobila čez 15 min odgovor, da je predlagal december, and he'll keep me posted. thank god.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3390 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 07 November 2010 - 02:24 AM

mene pa ful moti to, da se folk hvali s tem kolko je spil prejšnji večer...
pride recimo sosed na obisk in niti se ne pozdravmo dobro že začne pripovedovat, kolko je bil on nažgan, kaj so delali, d se je kumi domou prpelu....človk bi se kr zjoku res cry.gif
al pa prašam prjatlco, kaj je kej delala, kr se nismo vidle cel teden ali 2, in začne:"ja smo meli žurko, smo ful spili, pa kr mešali smo, bla bla..."
tega pa se mi res ne da poslušat...ku da ni kej bulšga za delat, in če res ni, ku da mora cel svet vedt za njihove pivske navade down.gif
  • 0

#3391 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 07 November 2010 - 10:18 AM

QUOTE(riddle @ 7. 11. 2010 - 2:24) View Post

kolko je bil on nažgan, kaj so delali, d se je kumi domou prpelu....človk bi se kr zjoku res cry.gif

Da, resnično. down.gif

Mene pa moti, riddle, da ljudje pišejo kot govorijo. Bodi pazljiva, to je omikan forum. sleep.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#3392 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts

Posted 07 November 2010 - 11:00 AM

pardon...bom pazljiva wink.gif
  • 0

#3393 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 07 November 2010 - 11:02 AM

smile.gif wink.gif
  • 0

#3394 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 07 November 2010 - 11:17 AM

Ko ste že ravno pri tej temi-sovražim nažgano mladino(dobro, spadam med mladino, ampak ne pijem) na kakih lokalnih žurih, ki se vesijo en po drugih, kot da se poznajo že milijon let, poleg vsega so pa še tako glasni, da slišiš marsikaj, kar mi nebi bilo treba. Argh... dry.gif
  • 0

#3395 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts

Posted 07 November 2010 - 11:33 AM

saj mene ne moti da pijejo, kar naj, samo ne se mi potem s tem hvalit in mi opisovat vseh detajlov...
to vesenje en po drugem in glasnost...tega pa tudi ne prenašam
  • 0

#3396 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 07 November 2010 - 11:39 AM

Ja, tega tudi jaz ne prenesem. Najhuje mi je pa ko na VELIKO na FB napiše..."faaak, kak smo ga včer pil,..." ipd.

Aja, pa še to. Na FB-ju ne prenašam, da nekdo napiše čisto vsak korak, ki ga naredi. Dobro, razumem na vsake toliko. AMPAK vsak korak(..."grem pod tuš, se stiskam pr unmudrugmutretmu, ful fajn blo sz unimdrugimtretjim,..."). Dobro, saj lepo da uživa, ma vsega nam pa tudi ni treba vedt.
  • 0

#3397 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2010 - 02:46 PM

Eni VSE poročajo. Še preko gsma, ahahaha. Ne rečem, če je kaj dobrega in izvirnega, ampak take banalnosti,
da se res vprašaš po zdravju tistega.
Pa včeraj sem spet videla na enem odprtem profilu od ene mlade mamice, kakšne neprimerne slike je
objavila ... slika svojega otroka med previjanjem, kako lula, itd. O.o Zdaj samo čakam na kakšne zoomirane
slike njegovih spolovil. To se meni zdi totalno neodgovorno in nepremišljeno. Enim bi zakonsko moglo biti
prepovedano, da se množijo. Ne štekam, kako nekaj tako osnovnega nimaš pošlihtanega v glavi.
Eden, tokrat mladi očka woot.gif , je objavil sliko, na kateri se kopa v bani s svojim mladičem!!!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3398 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18630 posts

Posted 07 November 2010 - 02:48 PM

Meni je pa za crknit smešno, ko folk z raznih zabav objavlja, kok se majo hudo. Jah, zgleda že ne preveč, če maš čas na mobitelu na fbju viset twisted.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#3399 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2010 - 02:51 PM

Aham. Ravno pred kratkim je en moj kolega objavil eno tako podobno novico in sem mu prav hotela nekaj
takšnega komentirati ... da se očitno že nima tako mega, če ima cajt to poročati po fbju. Sem se potem rajši
zadržala, škoda energije ...

• 0

#3400 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86588 posts

Posted 07 November 2010 - 03:10 PM

Na organ mi grejo ljudje, ki ne reciklirajo smeti. Pa tudi to, da se odvaža samo enkrat na teden, v tem času pa je že polno smeti in vreč okoli kontejnerjev.

Pa ljudje, ki imajo toliko za povedat o tistih, ki se trudijo jest zdravo. Res klanjam se ti, ker poješ tono govna vsak dan in pri tem uživaš.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users