Jump to content

Photo

Morje

• Please log in to reply
416 replies to this topic

#321 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 20 July 2011 - 11:57 AM

QUOTE(Kalypso @ 20. 7. 2011 - 12:00) View Post

31.7-7.8. - križarjenje po Sredozemlju - can't wait. woot.gif

Wow, moja sestra je bla in ni mogla prehvalit thumbup.gif

• 0

#322 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 20 July 2011 - 12:01 PM

Adriane škoda. sad.gif

Christianne, bomo vidli če bo tudi mene tako navdušilo. smile.gif

• 0

#323 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 20 July 2011 - 05:24 PM

Jaz grem za 4 ali 5 dni v Medulin, to bo to za letos od morja.
  • 0

#324 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 20 July 2011 - 07:44 PM

^^Meni je lepo tam. Sej je bolje 4 dni kot nič smile.gif
  • 0

#325 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 July 2011 - 08:16 PM

Jaz sem bila pa zdaj 10 dni na Cresu, naselje Stara Gavza - popolnoma slovensko naselje, ker so ga pač pokupila slovenska podjetja. Povsod Slovenci, in kar je še hujše - sami Novogoričani in 'Ajdovci'. evil.gif cry.gif

Drugače super - lepo in toplo morje, plaža super, vreme nam je tudi služilo; na začetku je sicer bila pasja vročina, nato pa 2 dni bolj oblačno, ampak se nisem pritoževala.

Mesto Cres je od naselja oddaljeno 40 minut peš. Na Cresu sem bila prvič, a mi je bilo zelo všeč, se bom zagotovo še vrnila; bom dodala kakšno sliko plaže, za boljši vtis. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#326 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 20 July 2011 - 08:31 PM

QUOTE(Christianne @ 20. 7. 2011 - 20:44) View Post

^^Meni je lepo tam. Sej je bolje 4 dni kot nič smile.gif

Ja, itak da je fajn, tudi če je bolj kratko. V Medulinu pa še nisem bila.
  • 0

#327 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 July 2011 - 11:35 AM

^^ yes.gif
In tudi jaz še nisem bla.

Sem si kljub temu izborila naslednji podaljšan vikend v kampu Solaris priPoreču. Rezervirali včeraj apartma. happy.gif
Sicer mi je žal, ker je ravno čez vikend super zabav in Grosmannovega filmskega festivala, a jbg.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#328 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 August 2011 - 03:40 PM

Midva s fantom že načrtujeva dopust za naslednje poletje. laugh.gif
Skoraj sigurno bova šla v Brelo. Rezervirala pa bova bolj zgodaj kot je to ponavadi pri meni ... že
okoli februarja. In morda šla za vsaj 10 dni. S plavutkami. -.-

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#329 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 03 August 2011 - 05:43 PM

Nista edina laugh.gif
tud jaz sem že razmišljala, kam prihodnje leto... Na Vis najbrž ne bova šla, ker bi rada videla še kaj drugega, zato po eni strani ciljam na kakšen drugi otok, npr. Ugljan, Mljet ali mogoče Korčula,
po drugi strani bi pa z dopustom počakala do septembra, ko nihče od sodelavcev ne jemlje dopusta in bi se lahko odločila dokaj na hitro za kakšno last minute varianto na enega od grških otokov...

Ampak kdo ve, kaj bo še do takrat smile.gif
  • 0

#330 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 August 2011 - 06:19 PM

Jaz pa totalno nisem tip človeka za last minute variante ...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#331 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 03 August 2011 - 06:34 PM

Midva sva se tudi že nekaj menila, kam bi šla, ampak naslednje poletje bo zame najbrž precej negotovo glede denarja, tako da bom videla šele takrat enkrat, če bom sploh lahko kam šla.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#332 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 23 March 2012 - 07:57 AM

Midva bova tudi nekam šla, upam, da enkrat malo bolj v sezoni. Ker lani sva bila zadnji teden septembra in mi je bilo malo pozno. Vreme je bilo enkratno; ravno prav toplo, sonce, ampak je bilo večina lokalov zaprtih.. Sva bila po Jininem predlogu na Rabacu in je bila fajn nastanitev, hrana, poceni, lepe plaže, skoraj nič Slovencev. Imela sva 5 nočitev.

Letos bi pa raje sedem nočitev, tudi nekaj, kar je dokaj blizu, pa brez 90% Slovencev. Upam, da nama bodo v službah, ki upam, da bodo, nakazali vsak mesec sproti, da bova šla lahko prej. Se mi pa ne sanja, kam..
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#333 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 23 March 2012 - 11:13 AM

Jaz sem ravno misla vprašat, že kaj planirate dopust?
Sama sem letos rekla, da bom pa enkrat za spremembo vse pravi čas rezervirala, tudi zaradi cen in zasedenosti, ampak mi nikakor ne znese. Prvič se mi zdi morje še svetlobna leta daleč in drugič nimam niti pojma, kam bi letos šla.

Sem pa mislila zdaj za prvega maja it v Červar, ampak gre teta, tako da tudi to odpade in so dobrodošli kakšni predlogi. :) Ful se mi že lušta morja!
  • 0

#334 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 23 March 2012 - 12:40 PM

Jaz nekoliko dvomim, da bom letos čez poletje šla na morje. Ne vem če bo čas, niti če bodo €.
  • 0

#335 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 March 2012 - 01:33 PM

Midva imava že rezervirano Brelo ... v začetku septembra.
  • 0

#336 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 23 March 2012 - 01:35 PM

:thumbup:

Jaz dvomim, da bom letoš šla na morje, žal. Zaradi Londona maja in obveznosti na faksu.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#337 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 23 March 2012 - 01:37 PM

Midva letos ne greva nikamor, ampak prejšnja leta sem kar zgodaj rezervirala apartmaje, Grčijo celo v Fisrt minute varianti predlani.
  • 0

#338 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 23 March 2012 - 01:42 PM

Midva sploh nimava pojma kam bi šla. Najprej sva gledala Italijo, ampak so cene preveč zasoljene.
Hrvaška se fantu ful upira, ampak bi jaz mogoče vseeno šla kar tja, ker je blizu...bi pa šla kam kjer so bolj samotne plaže in lepa narava, da ni dosti ljudi. Mogoče je tudi kakšna Grčija v igri, ker mislim, da trenutno ni preveč draga, če se ne motim. Tam so mi všeč mesta, ki bi si jih lahko pogledala, ampak ne vem točno na kateri konec bi šla. Ima kdo kakšne predloge? Ali pa kaj drugega, da bi bilo ugodno?
Bi pa ful šla julija ali avgusta.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#339 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 23 March 2012 - 01:56 PM

Jaz bi sicer še šla na kakšen grški otok, neki sem gledala Kefalonijo lani, ampak ziher ne julija in avgusta, ker mal žetko prenašam vročino, tako da bi šla septembra, kot sva bila tudi na Lefkasu...
  • 0

#340 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 23 March 2012 - 02:03 PM

Lani sva sla last minute Grcijo, Rodos, 330e iz Ljubljane z letalom, v soliden hotel, itak si ves cas zunaj, pa kljub top sezoni in vrocini ni bil overload turistov, niti ni bilo takoo zeloo vroce - obcutek vrocine ti veter odpihlja stran :-) Jaz bi sla se kdaj tako, for sure.
Rooodoooos...

Posted Image Posted Image

(krneki, zakaj mi ni objavilo kolaza pomanjsanih slik??)
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users