Jump to content

Photo

Gel / pena za umivanje obraza

• Please log in to reply
925 replies to this topic

#321 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 November 2009 - 11:11 PM

Dobro argumentirano, hvala, bom ga kupila. ˘-˘
Torej popolnoma popuca očesni MU?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#322 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 13 November 2009 - 11:45 PM

To pa ne vem, ker si ga predhodno z robčkom očistim.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#323 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 November 2009 - 11:51 PM

Hm, torej mi to, da dobro očisti, zdaj nič ne pove. -)
Morda tvegam in kupim vseeno. Al pa tester nafehtam, čeprav ga seveda nikjer ne bodo imeli.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#324 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 14 November 2009 - 12:02 AM

Lahko samo povem, da mi puder spuca v nulo, pa ga je kar težko (istega uporabljava).

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#325 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 November 2009 - 11:28 AM

Meni je zadnjič ta gel brez problemov opral maskaro.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#326 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 November 2009 - 11:38 AM

Fenomenalno! Ko porabim trenutnega, bom tega kupila. Tnx.

• 0

#327 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 November 2009 - 01:55 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 13. 11. 2009 - 22:52) View Post

- ga imam na sumu, da je povprečen. -)

Meni je povprečen.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#328 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 November 2009 - 02:06 PM

Jaz pa zdej uporabljam tega, ker mam tud tonik in kremo od Clinique. Ful dobr spuca MU (ne uporabljam več čistilnega mleka (fuuuj :sick: , robčkov in tega). 8)
Posted Image
  • 0

#329 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 November 2009 - 02:49 PM

Jaz sem tudi imela tega od Clinique, je bil dober, a spet ne tako, da bi ga ponovno kupila.
Hm, najboljše, da onega od Nuxe kupim, pa se sama prepričam, če potrdi moje sume al ne. Zanič mi sigurno ne bo, cena pa tudi ni pretirana.

• 0

#330 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 November 2009 - 02:57 PM

A ga morda želiš prej sprobati woot.gif tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#331 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 November 2009 - 03:10 PM

Nehaj izzivat, ti (pre)dobra duša. -)

• 0

#332 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 November 2009 - 03:50 PM

Ga imam v flaški ravno še za pljunk. Medtem pa sem si kupila že drugi gel, in tisti "pljunk" stoji v omari. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#333 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 14 November 2009 - 05:01 PM

QUOTE(Sarah @ 14. 11. 2009 - 13:55) View Post

Meni je povprečen.

Ni! ohmy.gif Meni je kombinacija tega gela in Garnierjevega zelenega tonika nekaj najboljsega, kar se je doslej zgodilo moji mesani/mastni kozi na obrazu. sleep.gif

biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#334 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 November 2009 - 05:05 PM

Men je un zelen Nutricionist od Garnierja kr en, smrdi, ma tak čis beden je, no.
  • 0

#335 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 14 November 2009 - 07:43 PM

Nimam nutricionista, ampak Gariner Essentials.

http://www2.cudovita...=...st&p=645473
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#336 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 November 2009 - 06:52 PM

Meni je bil pa zeleni Detox ful dober, presenetil me je pozitivno, sam ne kupujem več ker ni cruelty free.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#337 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 December 2009 - 01:12 PM

danes sem ponovno kupila Nuxov medeni gel (cena: 17,11 €) in sem ga del že zamešala z osnovo Bebe YC pene za obraz. ko mi zmanjka te osnove, bom flaško prihranila in gel redčila z vodo, da dobim peno.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#338 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 11 February 2010 - 07:09 PM

Iscem nov cistilni gel. Vcasih sem uporabljala schellerjevega, pa je sel iz prodaje. Od takrat sem preizkusila se ogromno drugih cistil, pa mi zal nobeno ni tako odgovarjalo. Zelim, da kozo dobro ocisti, da je na koncu res skripajoca, zategovanje me ne niti ne moti. Bi lahko uporabljala tudi kaksno trdo milo? Ne bo razdrazilo koze ali povzrocalo mozoljev ipd? Prosim za nasvete in priporocila. lp
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#339 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 11 February 2010 - 07:47 PM

@Piko, tega sem nazadnje zapazila med ocenjenimi. http://www2.cudovita...mp;#entry677681
Najbrž ti tudi biggrin.gif Več ne vem povedat. Sama imam enega Bale Kids. Kako je z odstranjevanjem MUja ne vem povedat, ekr se ne ličim pretirano, če že, pa je to z oljem in čistilo uporabim le za spiranje.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#340 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 11 February 2010 - 08:34 PM

Tudi to peno sem ze preizkusila, grozno mi smrdi po alkoholu, pa se obraz je po uporabi prevec nahranjen in navlazen. Pa raje imam gele, pene mi ne ustrezajo, kot prvi korak ciscenja (za mu) pa tako ali tako uporabljam mleko, gel je samo za piko na i, da je obraz res ociscen, skripajoc in izsusen biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users