Eurovision Song Contest
Posted 21 May 2008 - 03:31 PM
Posted 21 May 2008 - 03:44 PM
Posted 21 May 2008 - 04:03 PM
Potem mi je bla všeč še Bosna (ful spevn komad pa refren mi je fuuul dobr, sam mal preveč sta skalala po odru, sam mi vseen ni blo moteče.)
Drgač sm pa jz čist za Armenijo, kako je lepo na konc zapela instead of watching me you should be reaching me, come Qele move Qele pa z glavo pomigala pa vrgla lase iz njene leve na desno stran. Ful se je dobr ujel s pesmijo, joj joj kok fajn vse skupi, prou uživam ob polsušanju, cooome Qele moooove Qele, Qele Qele...
Pa še lepe lase pa postavo ma.
Lih poslušam pesm

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 21 May 2008 - 04:19 PM

Posted 21 May 2008 - 04:48 PM

Posted 21 May 2008 - 06:56 PM
Ful mi je bil dobra izjava od našega komentatorja, da naj naslednjo leto Aljaž Pegan nastopa na bradlji

Rebeka je glede na to kok je sposobna zapet, po mojem mnenju res dober zapela- sam pač na njenem nivoju, ker bolj tud ne more. Koreografija pa je bila mislim, bruhalna. Pa tud k je ona neki mahala z rokami. Ma bolj bi zažgala, če bi mela samo backvokaliste uzadi, lepo napravljene, kot na naši emi, brez plesalcev.
Bosna in H. mi ima grozn komad, sam so mi bile ful šponske tiste neveste uzadi k so "štrikale"!!!!

Tista grkinja, je res avša.
Francija pa ima meni tooook zakon komad. Prov loudala si ga bom z neta

Posted 21 May 2008 - 08:54 PM

Posted 21 May 2008 - 10:34 PM

Sem pa ful razočarana nad določenimi komadi, ki so prišli naprej, recimo Romunija wtf, neke lajne, nasplošno ne maram teh lajnastih komadov. Finci so katastrofa, pomoje se jih vsi metalci na Finskem sramujejo, mam drugače rada metal, ampak ne ravno v tej smeri, komad je kr neki

Se pa strinjam glede Rebeke in koreografije, katastrofa. Raje bi bila tako kot na Emi, migala po svoje, pa še 100x boljše bi zgledala v kaki zadevi s hlačami, men je ful čudna v takih oblekicah, kot en robavs v krilcu

Posted 22 May 2008 - 08:02 AM
Finci so katastrofa, pomoje se jih vsi metalci na Finskem sramujejo, mam drugače rada metal, ampak ne ravno v tej smeri, komad je kr neki

Pa zakaj bi se jih sramovali? Meni ni jasno. No, tudi sama nisem za to, da se take pesmi pošilja na ESC in JAAAA, we get it, Finci so metalski narod, to so že dokazali z Lordi!
Komad ni nič posebnega, ni pa zanič, ima prav solidno solažo, lepo prosim. Pa naj mi še kdo reče da to ni metal.

Go FRANCEEEEEEEEEEEEEEE!

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 May 2008 - 09:27 AM
(original)
(nastop na evroviziji)

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 22 May 2008 - 10:26 AM
Komaj čakam še drugo polfinale.
Posted 22 May 2008 - 10:34 AM

Posted 22 May 2008 - 10:38 AM
Ma dejte, sem šla poslušat, pa to ni za nikamor.
Posted 22 May 2008 - 10:48 AM

Posted 22 May 2008 - 08:04 PM

Pa cel dan se derem po bajti
POKUSAT CU DA TE POLJUBIM A TI SE PRAVI LUUUUUDAAA

koncni izkupicek te porazne evrovizije niti ni tk slab, glede na to, da sta ze po polovici tekmovanja dve ful dori pesmi!

Posted 22 May 2008 - 09:20 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 22 May 2008 - 09:48 PM

Prav nadležno je...
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 22 May 2008 - 10:02 PM
Hahahahaha, jaz sem včeraj cel dan to pela!

Še ena taka!!!!

Drugače pa...ravnokar so zbral še zadnje finaliste. Nič mi ni jasno. Dobri komadi so izvisel, brezvezni so šli pa naprej...

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 23 May 2008 - 07:08 AM

Švedinja je izgledala strašljivo.

Na tej sliki je še dokaj ok, ko je pa pela je pa bila grozna.

Drugače nič posebnega včeraj, zapomnila si bom le še migajoče celulite-free srebrne riti Čehinj.

Meni Bosanci niso všeč, mogoče zato, ker mi gre Laka na živce. Ko so prišli v finale je bil mrtvo hladen, kot da bi mu dol viselo.....bednik.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users