Jump to content

Photo

Eurovision Song Contest

• Please log in to reply
3190 replies to this topic

#321 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 21 May 2008 - 03:31 PM

Pa ne vpliva to tolko, ker ni od ene države, ki bo zmagala (recmo srbja lani), v vseh drugih državah toolk velik ljudi. Za kakšne par toč razlike že je pa ne pa za toko da bi kr zmagala...
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#322 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 21 May 2008 - 03:44 PM

Ja lej, Turčija je eno leto zmagala, ker imajo ful izseljencev po Evropi. Tako je od Nemčije (sicer se drugače to ne zgodi) dobila 12 točk.
  • 0

#323 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 May 2008 - 04:03 PM

Meni je bla toooook všeč pesem & ženska & obleka & nastop od ARMENIJE!!!
Potem mi je bla všeč še Bosna (ful spevn komad pa refren mi je fuuul dobr, sam mal preveč sta skalala po odru, sam mi vseen ni blo moteče.)
Drgač sm pa jz čist za Armenijo, kako je lepo na konc zapela instead of watching me you should be reaching me, come Qele move Qele pa z glavo pomigala pa vrgla lase iz njene leve na desno stran. Ful se je dobr ujel s pesmijo, joj joj kok fajn vse skupi, prou uživam ob polsušanju, cooome Qele moooove Qele, Qele Qele...
Pa še lepe lase pa postavo ma.
Lih poslušam pesm tongue.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#324 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 21 May 2008 - 04:19 PM

Moj glas je namenjen Rusiji thumbup.gif . Itak bo zmagu! twisted.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#325 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 21 May 2008 - 04:48 PM

^Res je! laugh.gif
  • 0

#326 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 21 May 2008 - 06:56 PM

Rusija ma tako brezvezen komad. Tako je brezvezen, da so ga mogl mal popestrit s tem drsalcem.
Ful mi je bil dobra izjava od našega komentatorja, da naj naslednjo leto Aljaž Pegan nastopa na bradlji laugh.gif

Rebeka je glede na to kok je sposobna zapet, po mojem mnenju res dober zapela- sam pač na njenem nivoju, ker bolj tud ne more. Koreografija pa je bila mislim, bruhalna. Pa tud k je ona neki mahala z rokami. Ma bolj bi zažgala, če bi mela samo backvokaliste uzadi, lepo napravljene, kot na naši emi, brez plesalcev.

Bosna in H. mi ima grozn komad, sam so mi bile ful šponske tiste neveste uzadi k so "štrikale"!!!! lol1.gif

Tista grkinja, je res avša.

Francija pa ima meni tooook zakon komad. Prov loudala si ga bom z neta biggrin.gif
  • 0

#327 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 21 May 2008 - 08:54 PM

ne reku je pegan na drogu laugh.gif jz sm se tut režala. se strinjam, rusija je brezvezna.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#328 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 21 May 2008 - 10:34 PM

Men je bosanski komad dober, ful na Who-je spominja, na Tommy-ja smile.gif pa odštekana sta onadva, se vidi da sta ulična igralca thumbup.gif

Sem pa ful razočarana nad določenimi komadi, ki so prišli naprej, recimo Romunija wtf, neke lajne, nasplošno ne maram teh lajnastih komadov. Finci so katastrofa, pomoje se jih vsi metalci na Finskem sramujejo, mam drugače rada metal, ampak ne ravno v tej smeri, komad je kr neki rolleyes.gif

Se pa strinjam glede Rebeke in koreografije, katastrofa. Raje bi bila tako kot na Emi, migala po svoje, pa še 100x boljše bi zgledala v kaki zadevi s hlačami, men je ful čudna v takih oblekicah, kot en robavs v krilcu biggrin.gif V onem grdem plašču na začetku je pa zgledala kot Welda, ona čarovnica iz Sport Bilija laugh.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#329 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 May 2008 - 08:02 AM

QUOTE(Chandra @ 21. 5. 2008 - 23:34) View Post

Finci so katastrofa, pomoje se jih vsi metalci na Finskem sramujejo, mam drugače rada metal, ampak ne ravno v tej smeri, komad je kr neki rolleyes.gif

Pa zakaj bi se jih sramovali? Meni ni jasno. No, tudi sama nisem za to, da se take pesmi pošilja na ESC in JAAAA, we get it, Finci so metalski narod, to so že dokazali z Lordi!

Komad ni nič posebnega, ni pa zanič, ima prav solidno solažo, lepo prosim. Pa naj mi še kdo reče da to ni metal. nono.gif

Go FRANCEEEEEEEEEEEEEEE! woot.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#330 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 May 2008 - 09:27 AM

Men je tut Armenka simpatična! Pa komad prav tako:

(original)

(nastop na evroviziji)

biggrin.gif

IPB Image
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#331 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 22 May 2008 - 10:26 AM

Sem vedela da je poleg grkinje še ena ful šejkala pa se nisem mogla spomnit katera. Mi je bila tudi všeč, veliko bolj kot grkinja.
Komaj čakam še drugo polfinale.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#332 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 22 May 2008 - 10:34 AM

Armenija je res ful dobra
  • 0

IPB Image

#333 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 22 May 2008 - 10:38 AM

Ma dejte, sem šla poslušat, pa to ni za nikamor.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#334 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 22 May 2008 - 10:48 AM

je, za plesat. pa poglej raj videospot, je bolš petje
  • 0

IPB Image

• Guests

Posted 22 May 2008 - 08:04 PM

Bolj ko poslusam francosko, bolj mi je vsec smile.gif

Pa cel dan se derem po bajti

POKUSAT CU DA TE POLJUBIM A TI SE PRAVI LUUUUUDAAA biggrin.gif

koncni izkupicek te porazne evrovizije niti ni tk slab, glede na to, da sta ze po polovici tekmovanja dve ful dori pesmi! thumbup.gif
  • 0

#336 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 May 2008 - 09:20 PM

Komad Vodka od Malte je zakon! thumbup.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#337 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 May 2008 - 09:39 PM

QUOTE(izabela @ 22. 5. 2008 - 21:04) View Post

POKUSAT CU DA TE POLJUBIM A TI SE PRAVI LUUUUUDAAA biggrin.gif

Hahahahaha, jaz sem včeraj cel dan to pela! laugh.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#338 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 May 2008 - 09:48 PM

Uagghhh, men gre pa že cel dan Qele, Qele po glavi. cry.gif
Prav nadležno je...
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#339 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 22 May 2008 - 10:02 PM

QUOTE(Coco* @ 22. 5. 2008 - 22:39) View Post

Hahahahaha, jaz sem včeraj cel dan to pela! laugh.gif

Še ena taka!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif ZAKON MI JE! thumbup.gif

Drugače pa...ravnokar so zbral še zadnje finaliste. Nič mi ni jasno. Dobri komadi so izvisel, brezvezni so šli pa naprej... down.gif Res mi niso dobri komadi naprej pršli (npr. Turčija, Gruzija ipd.)
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#340 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 May 2008 - 07:08 AM

Najprej naj pohvalim povezovalca Andreja Hoferja. Vem da gre enim na živce, meni je pa tip smešen. Zadnjič sem ulovila pripombo o Aljažu Peganu, včeraj je pa tudi imel nekaj cvetk: ko je rekel, kako je občudoval bele nogavice predstavnikov Makedonije, ter potem ko je komentiral, da ni žalostna samo pesem Portugalske, ampak tudi podatek o njeni teži. biggrin.gif Pa ko je rekel da izgleda bolje kot španski pevec. Mogoče hoče biti malo podoben slavnemu komentatorju na BBC (je res zakon, take pripombe ima da crkuješ zraven, sem enkrat gledala).

Švedinja je izgledala strašljivo.

IPB Image

Na tej sliki je še dokaj ok, ko je pa pela je pa bila grozna. huh.gif

Drugače nič posebnega včeraj, zapomnila si bom le še migajoče celulite-free srebrne riti Čehinj. blink.gif

Meni Bosanci niso všeč, mogoče zato, ker mi gre Laka na živce. Ko so prišli v finale je bil mrtvo hladen, kot da bi mu dol viselo.....bednik. biggrin.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users