Jump to content

Photo

Črna kronika

• Please log in to reply
2165 replies to this topic

#321 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18463 posts

Posted 29 February 2008 - 09:18 AM

Frida je napisala pametno. Nerodno je le, da policaji niso nič boljši: kadar se mlademu policaju ne da čakat na semaforju, vklopi sireno in oddirja. Mene je hotel v križišču izsilit bivši generalni direktor policije v srebrnem audiju (res, da takrat ni bil več na položaju, sam je pa štiri dni prej v Trenjih pametoval o mladih voznikih) in ker se mu nisem pustil, me je poslal v pizdo materino. To sem mu lahko nezmotljivo prebral z ustnic. Policija se ukvarja sama s sabo, namesto da bi delala to, kar mora.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#322 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 29 February 2008 - 09:29 AM

To mi gre tud na živce. Čist vse krivit policijo. Ja, sej je najlažje.
  • 0

#323 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 February 2008 - 09:33 AM

Sej se ne krivi za vse policijo, no vsaj jaz je ne. Kot si rekla, gre za objestnost voznikov in za nepremišljeno vožnjo. Se pa popolnoma strinjam z Errolom tudi v tem, da če si policist (ali direktor le-te) in predavaš o neki strpni in premišljeni vožnji, potem zaboga tudi sam to upoštevaj, ne pa da govoriš eno, daješ pa čisto drugi zgled, ko si za volanom sam ... to je meni navadna hipokrizija.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#324 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18463 posts

Posted 29 February 2008 - 10:09 AM

QUOTE(Frida @ 29. 2. 2008 - 9:29) View Post

To mi gre tud na živce. Čist vse krivit policijo. Ja, sej je najlažje.

Očitek je neupravičen in zgrešila si poanto.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#325 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 29 February 2008 - 11:27 AM

QUOTE(pinga @ 28. 2. 2008 - 23:56) View Post

regratova lučka, gonja proti mladim voznikom obstaja z razlogom. že samo če pogledaš, koliko so stari povzročitelji takihle nasreč, ti mora bit vse jasno. poleg tega sem sama voznica že lepo število let in tudi iz lastnih izkušenj lahko povem, da mularija vozi vse prej kot odgovorno in primerno razmeram na cesti.
pravzaprav se čudim, da ni več nesreč. pa še to bi izpostavla, da mi je hecno, kako vsi krivijo ovinke in slabo cesto in ne vem kaj še vse, tistemu, ki je kljub temu dejansko pritisnil na gas, pa ne pripišejo nikakršne odgovornosti. to se mi res zdi nerazumljivo. to so zame prepotentni idioti, ki v avtu nimajo kaj počet in bi si zaslužili največ kolo.

In se čisto strinjam s tabo, pinga. In hvala bogu, da obstaja gonja. Pa večina mladih voznikov je prepotentnih, ko sedejo za volan. pametnih, frajerskih, vsevednih.
Ampak pol pa tu jokamo, joj, (navajam le primer) kako mlad je bil, ko je zaradi neprilagojene hitrosti zletel s ceste. Pa ogrozil (in v sarahinem primeru uničil še eno mlado življenje) še nekaj življenj.
In sedaj bodo kazni za prekrške ševečje. ja, ful bo pomagalo.

In predvsem se strinjam s Frido, ki pravi, da je treba delati na vzgoji ljudi, ne pa napovišanju kazni.
Mislim, tkle se mi 17-letna šmrklja hvali, kako že 2 leti vozi brez izpita. Pred petimi leti sem šla s prijateljico obiskat njenega kolega, ki je bil na rehabilitaciji v Soči, ker je zaradi divje vožnje pijan iz diskača nekje v Beli krajini zletel s ceste. Čist je bil ubogi. Kje mislite, da je sedaj, ko je okreva? Isto drvi po cestah!
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#326 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 February 2008 - 02:50 PM

Wuou uou uou, Errol samo malo. V tem primeru, ko je umrla Sarahina kolegica ni bil kriv (samo) fant. Je moj sosed in kolega in ga poznam več kot desetletje in verjemi, da ni nikoli, ampak res nikoli divjal okoli in glumil nekega zajebanega frajerja, temveč je vozil previdno (sem se dostikrat vozila z njim). In po cesti, na kateri se je zgodila tragedija, se vozim v povprečju 4X na dan in je cesta resnično obupna - asfalt je čisto zlizan, da ne govorimo o pesku in blatu, ki so tam stalnica, v nasprotni smeri (smer Koper-Vanganel) skorajda vsi sekajo ovinek, poleg tega so na tistem nevarnem ovinku postavili še ograjo, ki zadevo samo še dodatno poslabša. Na tem ovinku se je v preteklosti zgodilo že sto nesreč - hey, in guess what? Vsi so jo odnesli le z nekaj praskami, saj so zleteli na njivo in mehka zemlja je vse skupaj ublažila. Pred kratkim pa so postavili ograjo, kolega in Sabino je namesto, da bi preprosto zletela v njivo in jo odnesla brez poškod, odbilo v ograjo, nato še v kamion, zato ni čudno, da so bile posledice take kot so bile..
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#327 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 February 2008 - 03:23 PM

Ja saj ravno zato ker cesto pozna, ve da ne more it 90 pa čeprav je takšna omejitev, ne? Sploh pa v takih vremenskim razmerah in megli. Jaz nobenga ne krivim al pa kej, ampak res,.. dovolj o tem no.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#328 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 February 2008 - 03:30 PM

Pa sej ni vozu 90! Kakorkoli že, upam samo da se izvleče, ker je v res slabem stanju in bo imel zelo hude fizične in psihične posledice. Konec.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#329 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 February 2008 - 03:32 PM

Kako pa veš? laugh.gif Jaz pa mislim da je, oz še malo čez najbrž. Sicer bi v taki megli še 70 bilo preveč najbrž. Kakorkoli no, jaz tudi upam da se bo izvlekel, tako fizično kot psihično. Res mu želim vse ok.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#330 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18463 posts

Posted 29 February 2008 - 03:41 PM

Hmmm, če se prav spominjam, v poročilu o nesreči piše, da jo je povzročil fant. Kakorkoli, tudi zanj bo potem, ko se bo izlizal fizično, psihično zelo hudo. Saj mi je žal tudi zanj, da ne bo pomote. Ziher je bil fejst fant, pa vseeno... Zdaj je, kar je.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#331 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 29 February 2008 - 03:41 PM

Okej, mislim da sklepanja in predvidevanja o njegovi hitrosti in sami krivdi niso na mestu. Držim pesti, da okreva.
  • 0

#332 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 February 2008 - 03:42 PM

Se strinjam. The end.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 29 February 2008 - 03:46 PM

Itak je pri vsaki nesreči (pa naj bo prometna, ali naravna..itd) vedno več dejavnikov krivih. Nikoli ni en sam vzrok, ampak ena stvar vodi v drugo. Vedno.
  • 0

#334 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 29 February 2008 - 10:02 PM

QUOTE(Errol @ 29. 2. 2008 - 8:45) View Post

...midva s Sajkom sva pa že prerastla tako vedenje na cesti. Res bi bilo skrajno neugodno, če bi tle zjutraj prebral, da ni več katere od vas.

Iz tvojih ust v božja ušesa, danes sem malodane naročil Clia RS ... huh.gif

Ampak bo vseeno držalo, vozim defenzivno, tudi jaz. In peljem kolikor vidim ... in nič več.

• 0

• Guests

Posted 02 March 2008 - 10:23 AM

Pri nas bo pa v spomin na dr. Drnovška, 17. maj dan krajevne skupnosti Kisovec-Loke. Lepa gesta.

Čisto slučajno ima sosednji kraj (Izlake) svoj praznik na 18. maj, v spomin na žrtve v Orehovici, ko so nacisti požgali hišo in v njej ljudi.
  • 0

#336 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 04 March 2008 - 11:10 AM

Lanzinger bo ostal brez leve noge
IPB Image
Matthias Lanzinger, ki je v nedeljo grdo padel na superveleslalomu v Kvitfjellu, bo ostal brez leve noge.

Novico je sporočila avstrijska smučarska zveza. "Tkivo v njegovi levi nogi je preveč poškodovano. Brez tega posega bi tvegali vnetje in še večjo škodo za njegovo telo," so zapisali v izjavi. Nogo mu bodo amputirali še danes v bolnišnici v Oslu.

27-letnik se je poškodoval v nedeljo tik ob koncu svojega nastopa. Priletel je v vratca, nato izgubil ravnotežje in padel. Pri tem se mu leva smučka ni takoj odpela, zaradi česar mu je koleno dobesedno "zavrtelo".

Video padca: Link
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#337 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 March 2008 - 11:23 AM

Revež. cry.gif
Res me je zanimalo, kako se bo razpletlo. Padec je bil resnično brutalen. Eh, sranje!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#338 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 04 March 2008 - 11:27 AM

OMG grozno. cry.gif cry.gif Kako se ti lahko življenje spremeni v sekundi.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#339 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 04 March 2008 - 11:27 AM

Ja v nulo sad.gif
Prou hudo mi je zanga.
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#340 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 March 2008 - 01:01 PM

Moj najhujši strah je, da mi kaj odsekajo.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users