Posted 04 March 2007 - 07:31 PM
Jaz pa moram priznat, da so me te senčke rahlo razočarale, pa ne glede odtenkov, ampak glede hm, njihove sestave - namreč, ker so v prahu, jim je v "naravi", da bi utegnile odpadati, a ne. Namreč, imam UD, vse lepo in prav, v gubo ne gredo, tudi obstojne so, ampak problem nastane, ker mi puščajo sled zgoraj, če pogledam gor in če si jih z vatirano palčko na veki malo potapkam (kar naredim pri vseh senčkah), si je tlko poberem, da potem sploh ni več tako lepa farba na veki, kot bi mogla biti.
Je pa ona mineralna viola prečudovita od MACa, moram povedat, najboljša farba ever, jo je fant slikal, je bolj realen odtenek na sliki, bom kasneje prilimala pod mejkape.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>