Jump to content

Photo

Laki za nohte

• Please log in to reply
1373 replies to this topic

#321 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 13 August 2009 - 10:33 PM

Js sm mela do zdej sam DIKLO, pa mi je vredu. Stane malo manj kot 6€.
  • 0

#322 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 17 August 2009 - 11:08 AM

Mene zanima če so tile maybelline laki že pri nas in kako se obnesejo(pigmentiranost, obstojnost, sušenje)?

IPB Image

Why You'll Love It

- Wet to set, now in 40 seconds!
- Chip-resistant nail colour
- Shock-control technology
- Ultra-precise Control-flow™ brush for 1 coat application
- Available in 15 fabulous shades and 3 finishes: Pearl, Lacquer & diamonds

• 0

#323 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 17 August 2009 - 12:06 PM

Ewa, ena stran je E.L.F. Nisem še naročala, ampak druge so (ne vem, če točno lake hmm.gif ) KLIK
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#324 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 17 August 2009 - 03:39 PM

Hvala.

Kaj pa ostali laki, npr: China Glaze, Nubar, O.P.I.,...?

• 0

#325 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 17 August 2009 - 04:36 PM

Jaz ne poznam to nič bolj v detajle. biggrin.gif Prek ebaya mogoče kaj naročajo...nimam pojma... ermm.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#326 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 August 2009 - 12:51 AM

Ta dva OPI-ja sta mi za umret lepa.

IPB Image

Glacier Bay Blues
IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#327 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 31 August 2009 - 07:44 AM

Prvi mi ni kaj posebnega, če se ne motim ima podobnega alessandro(ampak nisem zdej 100%).
Spodnji mi je pa fuul lep samo se mi zdi da je precej podoben Russian Navy-ju.
A to je nova kolekcija?
  • 0

#328 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 August 2009 - 10:11 PM

Meni je pa eden lepši kot drugi, sploh prvi je OMFG!

Nimam pojma, iz katerih kolekcij sta.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#329 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 31 August 2009 - 11:08 PM

Meni je tudi prvi b-o-ž-a-n-s-k-i, tako bi mela!! woot.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#330 Peteršilj

Peteršilj

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1355 posts

Posted 01 September 2009 - 08:11 AM

Tudi meni je prvi kar preveč lep love.gif Takoj bi ga mela!
  • 0
Never be embarrassed about something you like.

#331 šMinka*

šMinka*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 02 September 2009 - 09:44 PM

men je pa ful lep od maybelline mini Colorama Dark Plum. tak fajn temno vijolčen. sam se mi je ful hitr spacau, od razliko od drugih Coloram. down.gif
  • 0
"Life changes with the right pair of shoes." Cinderella ♡

#332 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2009 - 10:03 PM

^^ Tega imam jaz, a nisem opazila nobenega pacanja.

• 0

#333 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 September 2009 - 10:07 PM

Spodnja dva Avon Nailwear Pro si bom naročila. wub.gif

IPB Image IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#334 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 03 September 2009 - 10:11 PM

Meni sta grozna. oops.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#335 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 September 2009 - 11:13 PM

Prvi mi paše čist na kako kremirano slatko malo, drugi pa mi tudi ni všeč - nekam rahlo na oranžkasto mi vleče.

• 0

#336 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 04 September 2009 - 04:55 AM

Meni sta tudi ful grda, glede prvega se strinjam z Flaffy, drugi mi je pa waay preživ.Pa malce nedoločljive barve je hmm.gif
  • 0

#337 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 04 September 2009 - 05:03 AM

Točno tak, kot je drugi, ga ma essence. Se ti pomoje splača dat samo 2€, ker za tako barvo te ne prime dostikrat smile.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#338 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 September 2009 - 11:51 AM

Ne vem, jaz sem brala opise in baje pride prvi tak bubblegum pink, malo svetlejši kot tle na sliki. Meni je noro dober, je res mogoče slatka mala odtenek, ampak na meni zagotovo ne bo tak izpadel (glede na moj celotni izgled), mela pa ga bom za na noge. Nikol še nisem imela živo pink odtenka, pa bi ful nekaj takega za spremembo. Drugi pa je klasična živo rdeča, ki nič ne vleče na oranžno. Nekaj takega, kot je pogosto nosila Christina Aguilera, recimo spodnja slika:

IPB Image

Rozastega ima ena sloveniše dečva na svoji spletni strani, tle je s Konad vzorcem:

http://www.parokeets...Pink-m61-1B.png

Mladoletna, ne bom Essence, ker itak ne bi dobila, nimamo v CE nič izbire. Zdej pa so Avon laki itak znižani na 3.80€, pa še ti novi so izjemne kvalitete.
  • 0

#339 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 September 2009 - 12:19 PM

Tako živo rdečo dobiš pri Revlon lakih. Revlon red. Sem čisto zaljubljena vanjo! wub.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#340 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 September 2009 - 12:25 PM

Ja sej neki takega bo kot Revlon Red, torej prava, živo rdeča. Samo jaz bom vzela od Avona, ker je ceneje + kot sem že rekla, so ti Nailwear Pro laki izredno kvalitetni. Bo mama preko sodelavke naročila.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users