Jump to content

Photo

vaša današnja frizura

• Please log in to reply
699 replies to this topic

#321 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 July 2007 - 02:37 PM

QUOTE(DiLeMa @ 26. 6. 2007 - 12:21) View Post

Ana, si vsak dan pereš lase?

Oprosti nisem čekirala.

Ja, mam ful grdo navado in si jih vsaki dan perem. Včasih si jih vsaki drugi dan. Res ne maram, da mi gre kdo z roko skozi lase, ki niso sveže oprani. smile.gif Ampak ne bi smela ne ?
  • 0
Viens, reste ici!

#322 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 02 July 2007 - 02:41 PM

Zakaj si ne bi smela tolk pogosto las prat ? Jaz si jih perem na 2 dni, velikokrat tudi vsak dan. Zakaj to naj ne bi bilo dobro ? ermm.gif
  • 0

#323 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 July 2007 - 03:56 PM

QUOTE(Ana @ 2. 7. 2007 - 15:37) View Post

Oprosti nisem čekirala.

Ja, mam ful grdo navado in si jih vsaki dan perem. Včasih si jih vsaki drugi dan. Res ne maram, da mi gre kdo z roko skozi lase, ki niso sveže oprani. smile.gif Ampak ne bi smela ne ?

Tle se mnenja ful krešejo, tudi med frizerji in strokovnjaki. Nekateri so mnenja, da ni dobro lase prat več kot 2x na teden in pogostejšemu pranju strogo nasprotujejo, drugi pa pravijo, da se jih lahko pere tudi vsak dan, v kolikor se uporabi res nežen in po možnosti tudi naraven šampon (nežni čistilci, brez silikonov, ki obtežijo lase in se nanje nalagajo, brez obilice konzervansov) in se nego zaključi s kakšno fajn vlažilno/hranilno zadevo. Je treba vedet, da so šamponi tudi kemija (regeneratorji prav tako), znajo bit preagresivni, kar se včasih pokaže šele po daljši uporabi, ko je že prepozno. Zato če si res pogosto perete lase, priporočam čimbolj nežne in naravne proizvode. Na splošno pa jaz za vsakodnevno pranje nisem, se mi zdi to mučenje las, vsak drugi dan pa bi še šlo, pod predpostavko, da je lasišče mastno in je pogostejše pranje potrebno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#324 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 03 July 2007 - 08:52 AM

nazak k temi:
moja današnja frizura: simpatično skodrana, le frufru sem si polikala. (trenutno zadovoljna!)
  • 0

#325 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 03 July 2007 - 12:29 PM

Scufani in slani od včerajšnjega kopanja, si jih grem zdje oprat. Drugače pa v čopu.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#326 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 July 2007 - 12:40 PM

QUOTE(DiLeMa @ 2. 7. 2007 - 16:56) View Post

uporabi res nežen in po možnosti tudi naraven šampon (nežni čistilci, brez silikonov, ki obtežijo lase in se nanje nalagajo, brez obilice konzervansov)

Ja tak šampon iščem tudi sama ker si jih perem ful pogosto. Pa ne zaradi grde navade ampak ker enostavno moram, imam ful mastne. Dilema veš ti kakega takega povedat iz glave, ko si ravno že omenila? tongue.gif

Jaz imam ravnokar oprane, spete zadaj z veliko sponko
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#327 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 July 2007 - 12:43 PM

Js mam za zelo nežno pranje naravni šampon Logona, tudi Lavera je super, ker vsi ti šamponi vsebujejo nežne čistilce in veliko naravnih ekstraktov, poleg tega nimajo silikonov.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#328 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 July 2007 - 12:50 PM

Aha tnx bom malo prečekirala. Ta dva ki si ju omenila, sta boljša kot npr Keune Ultra Mild pa recimo kakšen Tigijev ? (Sexed Up, O&H..) Ok ne bom več OT biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#329 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 July 2007 - 12:54 PM

Ta dva sta res brez odvečne kemije, konzervansov in vsega tega, zato sta res extra primerna za vsak dan. Tudi tvoji predlogi so kul, ampak niso več naravni, recimo sploh Tigi OH je ful bogat šampon, poln olj in tega ne nucaš za vsak dan, ampak rabiš nekaj, kar je res nežno in las ne obteži.
  • 0

#330 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 July 2007 - 12:59 PM

Okej, pol bom naslednjič nabavila enega od tvojih predlogov.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#331 Stašii

Stašii

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts
  • Interests:em...ples...rolanje pa kolesarjenje pa zajbawanje s prjatli=) ane moni sara=)=)

Posted 03 July 2007 - 02:07 PM

u copu spredi pa vijolcna pena na pramenih
  • 0
Are we friends or are we not. You told me once but I forgot. So tell me now and tell me true, that I can say: I"m here for you. and if I die before you do, I"ll go to heaven and wait for you.

#332 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 03 July 2007 - 05:41 PM

dokaj strog čop
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#333 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 04 July 2007 - 09:27 PM

spuščeni, skuštrani
  • 0

#334 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 05 July 2007 - 01:41 PM

skodrani, speti s špangico in krokodilčkom
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#335 čebelica-maja

čebelica-maja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 05 July 2007 - 02:07 PM

QUOTE(DiLeMa @ 3. 7. 2007 - 13:43) View Post

Js mam za zelo nežno pranje naravni šampon Logona, tudi Lavera je super, ker vsi ti šamponi vsebujejo nežne čistilce in veliko naravnih ekstraktov, poleg tega nimajo silikonov.

kje se pa dobijo te šamponi? :/

• 0

#336 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 July 2007 - 02:11 PM

Logono imajo v Celju v trgovinah Biotop (na glavnem trgu) in Biotopic (City Center, na vrhu). Lavero pa prodajajo po internetu, pošljejo mislim, da celo brez zaračunavanja poštnine in baje so to enkratni šamponi, Bluberry je bla zelo zadovoljna z njimi, sploh mango in vrtnica sta baje enkratna. Dobijo se tudi maske v vrečkicah.

http://www.tm-shop.s...Samponi_novo/-/

http://www.tm-shop.s...novo-g308.shtml
  • 0

#337 čebelica-maja

čebelica-maja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 05 July 2007 - 03:03 PM

QUOTE(DiLeMa @ 5. 7. 2007 - 15:11) View Post

Logono imajo v Celju v trgovinah Biotop (na glavnem trgu) in Biotopic (City Center, na vrhu).

Hvala! smile.gif
..kje se pa v lj lahko dobi? smile.gif
..sam to so vse sadni? jst pa sadnih ne smem.. :/
  • 0

#338 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 July 2007 - 03:22 PM

Čebelica, zakaj ne? V teh dveh Lavera šamponih sta vrtnično in avokadovo olje in tko, zakaj to ne bi smela dajat na lase? Sej skoraj vsi šamponi vsebujejo kakšne naravne izvlečke ali pa olja.
  • 0

#339 čebelica-maja

čebelica-maja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 05 July 2007 - 03:30 PM

..vsakič k uporablam kšn sadn šampon..mi se pojavi prhlaj..če ga pa slučajno mam pa se pojača..

• 0

#340 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 July 2007 - 03:32 PM

No sej ta šampon ni tipično saden (tle so problematični citrusi) ampak samo vsebuje vrtnično ali avokadovo olje, kar je nekaj drugega, kot pa kakšni cistusni izvlečki, ki znajo bit dražeči.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users