Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#321 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 January 2006 - 04:03 PM

QUOTE(DiLeMa)
To pa že ne! IPB Image Ti mi raj zrihtaj cifro onega iz knjižnice, pa bom čist pridkana! IPB Image

eh, bil je kratkega veka. preden sem se drugič obrnila, ga že ni blo več ... ziher je špegal, kaj sem pisala, pa jo je pred udarom podurhal. bom pa še pridno hodila v knjižnico ... opazovat primerne kandidate. ja, pa v l'occitane tut, da ne bom preveč OT. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#322 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2006 - 10:35 PM

.
Jaz sem bla včeraj v L'Occitane in me je spet samo zvijalo noter. Všeč mi je vse povprek takorekoč, pa fertik. biggrin.gif Kupla si nisem nič, samo fant je sebi kupil mandljevo olje za tuširanje. No ja, se pa lahko pohvalim s testerjem - mandljeva kremca. Končno enkrat nekaj.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#323 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 01 February 2006 - 07:36 PM

No, končno sem obiskala tole opevano prodajalno, sicer v Cityju in sem kar navdušena.
Zahaklala me je prav hitro ena dost prijazna trgovčica in me vodila po celi trgovini, vse razložila, nazadnje sem kupila balzam za ustnice iz karitejevega masla v kovinski škatlici, dala mi je pa kar dost testerjev, od kreme za roke, stopala, bogate kreme za telo (tudi karitejevo maslo) in to vse po 3 paketke, juhu!
Kar fajn, no, čeprav je men vse kar drago.. ermm.gif
  • 0

#324 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 01 February 2006 - 07:39 PM

QUOTE(_M_)
dala mi je pa kar dost testerjev, od kreme za roke, stopala, bogate kreme za telo (tudi karitejevo maslo) in to vse po 3 paketke, juhu!

čestitam! biggrin.gif tok testerjev še jaz ne dobim, hehe. biggrin.gif tale krema za telo se zelo zelo težko maže in je ne priporočam, če nimaš suhe kože. no, ni hudič, da boš testerje porabila. wink.gif kremi za stopala in za roke sta mi pa top.

kako se obnese ta balzam za ustnice? se lepo maže? a niso tile s karitejem vsi obrvani?

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#325 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 01 February 2006 - 07:46 PM

Ma tale balzam za ustnice je dost trd, no, ga moram imet kar vedno nekje dost blizu radiatorja, sej me je opozorila na to. ko je pa malo zmehčan, se pa lepo maže, pa ni nič obarvan, gor piše, da je to kao 100% pure shea butter.
Bo za porabit, neki sm pač hotla kupt biggrin.gif Bil je pa 1300sit.

Men je nasploh všeč vonj te linije iz karitejevega masla.
Krema za stopala je tud fajn, včeri mi jo je moj že vmasiral in je blo sploh super, hehe..
  • 0

#326 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 01 February 2006 - 07:53 PM

QUOTE(_M_)
100% pure shea butter

aha, to je drugo. tole lahko uporabiš tut za kožo, razdraženo zaradi vetra/mraza ali pa na predelih, kjer je 'trša' koža (komolci recimo). obstajajo pa še balzami za ustnice s karitejem, ki pa so obarvani. je pa ta problem, da je tole maslo full trdo, ja, zunaj se kar težko mažeš. če je mraz.
  • 0

#327 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 01 February 2006 - 09:32 PM

če jo imaš recimo v žepu, se zmehča. jaz si s tem ustnice, pa okoli ust mažem, ko se mi lušči koža od mraza in mi je ok. pa predvsem za kožo je fajn, ker je mat.
  • 0

#328 Nasty

Nasty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 371 posts
  • Interests:Ples,fotografija,design...

Posted 03 February 2006 - 05:17 PM

To mam tud jst, sm čist utrgana na tole mini zadevco. biggrin.gif Mam pa unga k diši po sivki...love it
  • 0
T-bag: "The picture makes me look like a sociopath"...:)

#329 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 12 February 2006 - 11:52 AM

mandljevo trdo milo sem danes uporabila za peeling po telesu. že ko sem odrezala vrh vrečke, v kateri je milo, se je začel po kopalnici širiti božanski vonj sladkega mandlja ... :love10: luščinice so kar grobe, zato sem najprej milo spenila v dlaneh, potem sem se namilila in čez 'vlekla' milo, da je bilo kaj peeling učinka. ne priporočam tistim z občutljivo kožo, ker jim znajo biti luščinice nadležne, moji normalni (no, pozimi vleče na suho) koži niso škodovale. spira se z lahkoto, na koži ostane krasen prefinjen sladek vonj. nanos losjona priporočam. vsekakor fajn stvar ne samo za roke umivat, ampak je verjetno mandljeva peeling pasta bolj priročna za peeling po telesu. za tiste, ki si omenjene paste ne moremo privoščiti, je tole milo krasen nadomestek.

pohvalim tudi mleko za telo z oljčnim oljem, tekoče (malo se ga porabi - reklamna tubica s 35 ml mi bo služila za vsaj 7-8 nanosov), z lahkoto mazljivo in takorekoč v momentu se vpije. na koži razvije nežen in popolnoma nevsiljiv vonj. po sestavinah je bil pohvaljen, zato ga priporočam uporabnicam z normalno kožo (tistim s suho ne utegne biti dovolj). 250 ml steklenička stane malo čez 5k, alternativa je 'daily hand lotion' z oljčnim oljem, ki je v priročni embalaži na pumpico (300 ml) po prijaznejši ceni 4200 sit. oboje priporočam.

čisto sem navdušena nad čistim karitejevim maslom z vonjem sivke, ki ga uporabljam kot vazelin. krasna stvar, a ne zelo poceni - 8 ml stane 1320 sit.

IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0

#330 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 21 February 2006 - 05:20 PM

evo ti, jenna. wink.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0

#331 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 February 2006 - 05:25 PM

.
Ooooo!!! :love10: Hvala!

Zdaj me pa še nekaj zanima - to pol ni isto ne (kar se sicer že iz slike vidi biggrin.gif ) - trdo milo 'sweet almond' in pa ono, kaj si prej nalimala in uporabila za peeling telesa, ne?

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#332 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 21 February 2006 - 05:39 PM

[quote=Jenna].
Ooooo!!! :love10: Hvala!

prosim!

Zdaj me pa še nekaj zanima - to pol ni isto ne (kar se sicer že iz slike vidi biggrin.gif ) - trdo milo 'sweet almond' in pa ono, kaj si prej nalimala in uporabila za peeling telesa, ne?

ne, tisto milo, ki sem ga uporabila zadnjič za peeling je iz mandljeve kolekcije, tile so pa vsi iz karitejeve. ampak more tale sweet almond tut dišat ko hudič. jaz si ga kupim prav kmalu. (no, htela sem si ga že danes, pa sem se še pravi čas ustavila.)
  • 0

#333 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 February 2006 - 06:42 PM

.
Koliko pa to milo iz mandljeve kolekcije stane?
Mandelj od L'Occitane meni nasploh diši noro!!!

Povej, si spet dobla kake testerje? biggrin.gif

.
  • 0

#334 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 21 February 2006 - 06:49 PM

Jst imam tudi to trdo žajfo z vonjem vanilije, ki jo je Špela nalimala.
Samo ga niti ne uporabljam kaj dosti.

Špela, smile.gif ti ga uporabljaš za roke ali tudi za tuširanje?
Jst sem se danes prvič z njim namilila med tuširanjem, samo mi ni bilo preveč všeč, koža ima potem tak čuden, kot malo lepljiv občutek, nevem..

Za roke mi je pa fajn, ker lepo diši.
  • 0

#335 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 February 2006 - 06:58 PM

.
Ja, tuširanje s trdimi mili je čist nekaj drugega. Je koža ful drugačna potem. Meni ni neprijetno ali karkoli. Jaz si npr. od Lusha Banana Moon milo lepo v eni posodici v malo vode raztopim, pol pa polijem po oni gobici za umivanje in se umivam. Se mi ne da s celim kosom mila pod tušem noret.

.
  • 0

#336 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 21 February 2006 - 08:17 PM

[quote=Jenna]Koliko pa to milo iz mandljeve kolekcije stane?

tole je 50-gramsko milo, stane pa 600 sit.

Mandelj od L'Occitane meni nasploh diši noro!!!

tut meni. bom probala koga narajmat, da mi kupi ono delicious paste - mandljev peeling za telo.

Povej, si spet dobla kake testerje? biggrin.gif

jap, 2 za novi gel za predel okoli oči iz kolekcije oljka in kremo za stopala karite.
  • 0

#337 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 21 February 2006 - 08:20 PM

[quote=_M_]Špela, smile.gif ti ga uporabljaš za roke ali tudi za tuširanje?
Jst sem se danes prvič z njim namilila med tuširanjem, samo mi ni bilo preveč všeč, koža ima potem tak čuden, kot malo lepljiv občutek, nevem..

js sm se danes s tem trdim milom tut tuširala, mi je blo čist kul. fuuuull ga spenim na rokah in potem to peno nanesem na kožo, mi je celo bolj všeč kot tista 'puhasta' (ne vem, kako nej rečem, no) pena od gelov za tuširanje. pena od teh trdih mil mi je bolj tko ko ena krema al kako nej rečem. men je fajn. uporabljam ga pa tut za roke umivat, ja. in tut men full lepo diši.
  • 0

#338 SlaybeLLe

SlaybeLLe

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 130 posts

Posted 22 February 2006 - 12:42 PM

men pa to tok smrdi... še keri? sicr pa poznam sam uno trgovino na bledu k smrdi use že na deleč smile.gif
mam raj lush smile.gif
  • 0

#339 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 February 2006 - 01:12 PM

TO NE SMRDI. ermm.gif
  • 0
Viens, reste ici!