Ful mi je všeč soba od te blogerke: http://anccblog.blogspot.com/
Posted 08 August 2013 - 11:30 AM
After all this time?
Always.
Posted 08 August 2013 - 02:06 PM
To je vse Ikea.
Posted 09 August 2013 - 10:21 AM
Tako sobo si naredi, Nincha , Samo nimaš takega stila pohištva, ne? Hmm, jaz bi si na tvojem mestu stene pobarvala v belo in bi potem dala noter neke lepe dodatke. Ne bi se vrgla točno v eno barvo, ker mi je to brezveze, ampak bi mela kake lepe odštekane slike, kaki kovinski dodatki tudi zelo lepo sobo naredijo (recimo okviri za slike), potem kaki lepi pojšter. Saj v Ikeji je res FUL lepih stvari in si lahko lepo sobo zrihtaš.
Posted 09 August 2013 - 10:25 AM
Ja, vem da je Ikea in i takoj mela tko, ampak mam čist drugo pohištvo. :/
Poleg Ikee bi šla še v Zara Home, majo noro lepe stvari (in drage :/ ), sploh te okvirje za slike in to. Saj zdaj se mi že približno malo bolj sanja, kaj hočem.
After all this time?
Always.
Posted 09 August 2013 - 10:41 AM
Meni je tudi všeč, ampak se vidi samo mizici, omare in postelje pa ne. No, posteljo se malo.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 August 2013 - 10:48 AM
Meni je všeč mizica s parfumi, to bi si lahko tudi jaz omislila v kotu spalnice, zdaj jih imam kar v omari, ampak po drugi strani so pa bolj "varni" pred prahom tako, res se mi ne bi ljubilo skoz tega dol pa gor dajat, da bi pobrisala prah.
Posted 09 August 2013 - 11:23 AM
Meni je sicer ok, ampak je to tip sobe, kjer ne shranjuješ stvari oz. mora biti soba ogromna, da ti dodatki kot je ta mizica lahko "dihajo" in da lahko kam daš še omaroč. Tvoja soba se mi zdi za tak slog premajhna, pa še ne gre ti skupaj s pohištvom, ki ga imaš.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 09 August 2013 - 11:31 AM
Ja vem, čist drug stil, ampak mi je ful všeč. Ampak grem stavit, da je moja soba večja, je velika 15 kvadratov. Ona ma pomjem samo manj pohištva not.
After all this time?
Always.
Posted 09 August 2013 - 11:38 AM
Najbrž ima zraven še eno ogromno garderobno sobo
Posted 09 August 2013 - 12:20 PM
Ja, po moje tudi.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 09 August 2013 - 08:57 PM
Posted 09 August 2013 - 09:30 PM
O, groza. Tak les sem imela jaz v svoji otroški sobi na eni steni, imam prav travme.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 August 2013 - 04:05 PM
Jaz bi imela nekaj tako ob vznožju postelje, klop ali skrinjo... nekaj pač, ful mi je všeč ta dodatek v različnih izvedbah
Posted 11 August 2013 - 12:12 PM
After all this time?
Always.
Posted 11 September 2013 - 01:06 AM
Posted 12 December 2013 - 04:38 PM
Posted 25 December 2013 - 10:51 PM
A painting is complete when it has the shadows of a God. - Rembrandt
Posted 27 December 2013 - 07:49 PM
Posted 30 December 2013 - 12:30 AM
Posted 31 December 2013 - 02:13 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 members, 0 guests, 0 anonymous users