Jump to content

Photo

Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili

• Please log in to reply
992 replies to this topic

#321 marija

marija

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 12 April 2008 - 11:23 AM

ESCADA-MOON SPARKLE
  • 0

#322 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 April 2008 - 02:45 PM

QUOTE(BlackPerla @ 4. 2. 2008 - 22:11) View Post

IPB Image

Pussy Deluxe sem danes probala v DM. Ful mi je dober in tako sladek, žal niso imeli dobene stekleničke več, niti cene cry.gif , kot da ga sploh ne prodajajo. Sam lušte sem si naredila.

Tega imajo v DMju nasproti L'Eclerca.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#323 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 April 2008 - 10:44 AM

CK One Summer 2008 wub.gif
IPB Image
  • 0

#324 Morgan

Morgan

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 28 April 2008 - 11:08 AM

Hey gals... Ja vidm, da so naši noski kar precej različni.

Nekaj mojih predlogov:

Za tiste, ki ne bi rade preveč plačale, pa še vedno na sebi vonjale zelo solidno vonjavo, priporočam nekaj stvari iz Avona - sicer so dokaj novi vonji, njihovi stari mi pa sploh ne potegnejo (razen Far Away):

Avon Shine - sončen sladko-svež vonj za vsak dan poleti, cena okoli 17eur EDP 50ml, zelo obstojen (še sama ne morem verjet, ko tole pišem); mogoče ni za vsak nos, ampak kateri pa je (sej vem, needless to say oops.gif , ampak naj bo enkrat za vselej)

Avon Flower (by Rowley) - sladkast, cvetlični vonj, si predstavljam, da bi bil za marsikatero zadušljiv, ampak ima neko noto svežine, kar mene dostikrat prepriča pri parfumu, cena okoli 26eur EDP 50 ml, izjemno obstojen že ob majhni količini, bolj za prehodna obdobja

Avon True Glow - malenkost bolj oster, izstopajo citrusi in jabolko, cena okoli 17eur EDP 50ml, normalno obstojen, zaradi sladkastega priduha bi ga prav tako priporočala bolj za prehodna obdobja

Avon Far Away - zimski parfum, bolj močen, orientalski vonj z noto vanilije. Sicer takih vonjev ne prebavljam (sploh kakšnih Thierryjev ipd. yucky.gif ), ampak ta je res topel in prijeten, še vedno dovolj nežen, da ti ne postane ravno slabo. Definitivno bolj prefinjen od Thierryjevega Angela, samo za primer. Mogoče malenkost zastarel, ampak to nikakor ne zmoti. Tudi zelo poceni: 17eur EDP 50ml. Klasika pri Avonu.

Glede na to, da sem sama kar precej izbirčna glede parfumov in, da vedno prevoham vse, ko pridem med njih (pustimo dejstvo, da mi ostane v glavi samo eden, v najboljšem primeru dva confused.gif ), da so mi dragi vonji precej poznani in, da imam konkretno zalogo ta dragih tudi sama thumbup.gif, me je ta Avon res pozitivno presenetil. Dejansko me po dolgi uporabi še niti eden ni razočaral (btw Far Away imam že drugo stekleničko), medtem ko me je npr. Lancome Miracle minil že po 3. uporabi (in po vrhu vsega grem kupit še 100ml, ga mam že odkar je bil lansiran (5 let?) in se ga ne morem znebit; zdej služi kot dišava za dom down.gif)
Avončke pa itak bolj z lahkoto kupiš in probaš, k so tko poceni.
(Sm se šele zdej začela zavedat, da bo zvenelo vse kot, da prodajam Avon, pa si hočem promet narest pa bla bla bla, ampak NE, ga ne prodajam, kupujem tam nekje preko ene, k pozna eno, pa k una pozna eno wink.gif, tko da brez panike. Pač sem brala mal tale thread, pa sem vidla, da kar precej jamrate okoli cen, nič pa ni govora o Avonovih parfumih: zdej pa al so vam vsem ogabni, al pa jih ne poznate. Kost je vržena cool.gif .)

Pa še nekaj mojih favourite za lažjo primerjavo wink.gif :
- Laura Biagotti Venecia - na mojo veliko žalost ga že dolgo ne delajo več
- Paul Smith Women - ful težko ga dobit (btw, a katera ve, če so ga nehal delat?)
- Paul Smith Extreme
- Dior Addict
- Dior Hypnotic Poison (Midnihgt Poison fuj!)
- Cacharel Amor Amor
- Joop Le bain
- Adidas Fruity Rhythm (odlična mešanica sladkosti in svežine, ampak zmagovalec med neobstojnimi parfumi)
- pa Body Shop White Musk in najnovejši Oceanus (mmmmmmmmmmmmm yes.gif )
Pa še kaj bi se našlo tudi med bolj svežimi tongue.gif.

Have phun wink.gif!
  • 0
There are no stupid questions, just stupid people.

#325 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 28 April 2008 - 11:19 AM

No jaz sem že vohala nekaj Avonovih parfumov, pa so vsi kar prijetni, čisto noben mi še ni smrdel, vendar kupila ne bi nobenega, ker me ni noben čisto prevzel.
  • 0

#326 Morgan

Morgan

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 28 April 2008 - 11:31 AM

QUOTE(Baby @ 28. 4. 2008 - 12:19) View Post

No jaz sem že vohala nekaj Avonovih parfumov, pa so vsi kar prijetni, čisto noben mi še ni smrdel, vendar kupila ne bi nobenega, ker me ni noben čisto prevzel.

Verjamem. Priznam, da niso tiste sorte, ki bi te prevzeli (a la Dior Addict in podobni), ampak za to ceno pa niso glih za v pozabo... Mene je najbolj 'prevzel' Avon Shine - zbuja lepe spomine na poletje.
  • 0
There are no stupid questions, just stupid people.

#327 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 28 April 2008 - 06:46 PM

QUOTE(DiLeMa @ 23. 3. 2008 - 18:59) View Post

A mogoče misliš Fleur de Sante?

Ker Sante je ena firma naravne kozmetike, ki zagotovo nima parfumov.

Ja fleur de Sante je,malo sem skrajšala.
  • 0

#328 Mex

Mex

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 28 April 2008 - 09:06 PM

Marc Jacobs - Daisy

IPB Image
  • 0
I like my money where I can see it hanging in my closet.

#329 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 03 May 2008 - 10:17 PM

QUOTE(sweetblush @ 13. 4. 2008 - 9:44) View Post

CK One Summer 2008 wub.gif
IPB Image

njam.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#330 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2008 - 04:47 PM

a je tale od ck bolj slajši?

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#331 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 04 May 2008 - 07:53 PM

Ne, totalno svež je.
  • 0

― V. Van Gogh

#332 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 June 2008 - 04:04 PM

Nazadnje sem probala tega modrega CK.ja ki je zgoraj, meni ful neka nezanimiva, neizrazita dišava.
In pa spodnjega Gaultierja Summer izvedba, ki pa je super. Imam že navadno Clasique različico, in ta mu je precej podobna, ampak bolj lahka, sveža, ampak glavne note meni se zdi ostajajo iste.

IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#333 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 June 2008 - 07:59 PM

Novi L'occitane, češnjev, mmmm, super je, takoj bi ga imela, je boljši kot njihov prejšnji - češnjev cvet.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#334 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2008 - 09:42 PM

Jaz pa sem zadnjič vohala njihov Green Tea with Jasmine in mi je precej všeč!
Ravno dovolj svežine, da mi je kot ljubiteljici slajših vonjev všeč.
Bi si ga takoj omislila za poletje, če bi imela odveč denarja. No ja, morda pa pride tak moment.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#335 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 08 June 2008 - 11:03 PM

Naomi Campbell Seductive Elixir
IPB Image

Milo rečeno - ogaben. Star, zadušljiv cheap vonj, kot bi potegnil deset let star parfum iz omare. bruh.gif

Moschino Hippy Fizz
IPB Image
Njam. happy.gif Tak svež poleten vonj, ki kiasneje postane sladek, krasen. Bi ga mela. oops.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#336 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 20 June 2008 - 06:53 AM

Product Information

Jil Sander Stylessence is an “intense and sensual interpretation of the original”, Jil Sander Style. It has a sumptuous woody floral scent with notes of petitgrain, cardamom, freesia, jasmine, neroli, violet, hinoki wood, amber and musk. The deep aubergine coloured bottle is modern, strong and intense, mirroring the scent held inside it.

IPB Image

Vprašajte za testerček v Limoniju.
  • 0

#337 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 20 June 2008 - 10:37 AM

^^Meni res FUL diši. cool.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#338 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 June 2008 - 03:30 PM

QUOTE(Jinadaze @ 9. 6. 2008 - 0:03) View Post

Moschino Hippy Fizz
IPB Image
Njam. happy.gif Tak svež poleten vonj, ki kiasneje postane sladek, krasen. Bi ga mela. oops.gif

Tega bi šla pa probat. Njihov I love love mi je zelo všeč.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#339 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 30 June 2008 - 05:28 PM

Jil Sander - Sun

Prav nič poleten, težek, sladek, zadušljiv.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#340 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 01 July 2008 - 06:02 PM

Elizabeth Arden - Green Tea
Elizabeth Arden - Green Tea Revitalize

Drugi mi je boljši. smile.gif

Pol pa sm še od Rebelde parfumčke, pa mi niso nč posebnega.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users