Parfumi, ki ste jih nazadnje preizkusili
Posted 12 April 2008 - 11:23 AM
Posted 12 April 2008 - 02:45 PM

Pussy Deluxe sem danes probala v DM. Ful mi je dober in tako sladek, žal niso imeli dobene stekleničke več, niti cene

Tega imajo v DMju nasproti L'Eclerca.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 13 April 2008 - 10:44 AM

Posted 28 April 2008 - 11:08 AM
Nekaj mojih predlogov:
Za tiste, ki ne bi rade preveč plačale, pa še vedno na sebi vonjale zelo solidno vonjavo, priporočam nekaj stvari iz Avona - sicer so dokaj novi vonji, njihovi stari mi pa sploh ne potegnejo (razen Far Away):
Avon Shine - sončen sladko-svež vonj za vsak dan poleti, cena okoli 17eur EDP 50ml, zelo obstojen (še sama ne morem verjet, ko tole pišem); mogoče ni za vsak nos, ampak kateri pa je (sej vem, needless to say

Avon Flower (by Rowley) - sladkast, cvetlični vonj, si predstavljam, da bi bil za marsikatero zadušljiv, ampak ima neko noto svežine, kar mene dostikrat prepriča pri parfumu, cena okoli 26eur EDP 50 ml, izjemno obstojen že ob majhni količini, bolj za prehodna obdobja
Avon True Glow - malenkost bolj oster, izstopajo citrusi in jabolko, cena okoli 17eur EDP 50ml, normalno obstojen, zaradi sladkastega priduha bi ga prav tako priporočala bolj za prehodna obdobja
Avon Far Away - zimski parfum, bolj močen, orientalski vonj z noto vanilije. Sicer takih vonjev ne prebavljam (sploh kakšnih Thierryjev ipd.

Glede na to, da sem sama kar precej izbirčna glede parfumov in, da vedno prevoham vse, ko pridem med njih (pustimo dejstvo, da mi ostane v glavi samo eden, v najboljšem primeru dva

Avončke pa itak bolj z lahkoto kupiš in probaš, k so tko poceni.
(Sm se šele zdej začela zavedat, da bo zvenelo vse kot, da prodajam Avon, pa si hočem promet narest pa bla bla bla, ampak NE, ga ne prodajam, kupujem tam nekje preko ene, k pozna eno, pa k una pozna eno

Pa še nekaj mojih favourite za lažjo primerjavo

- Laura Biagotti Venecia - na mojo veliko žalost ga že dolgo ne delajo več
- Paul Smith Women - ful težko ga dobit (btw, a katera ve, če so ga nehal delat?)
- Paul Smith Extreme
- Dior Addict
- Dior Hypnotic Poison (Midnihgt Poison fuj!)
- Cacharel Amor Amor
- Joop Le bain
- Adidas Fruity Rhythm (odlična mešanica sladkosti in svežine, ampak zmagovalec med neobstojnimi parfumi)
- pa Body Shop White Musk in najnovejši Oceanus (mmmmmmmmmmmmm

Pa še kaj bi se našlo tudi med bolj svežimi

Have phun

Posted 28 April 2008 - 11:19 AM
Posted 28 April 2008 - 11:31 AM
No jaz sem že vohala nekaj Avonovih parfumov, pa so vsi kar prijetni, čisto noben mi še ni smrdel, vendar kupila ne bi nobenega, ker me ni noben čisto prevzel.
Verjamem. Priznam, da niso tiste sorte, ki bi te prevzeli (a la Dior Addict in podobni), ampak za to ceno pa niso glih za v pozabo... Mene je najbolj 'prevzel' Avon Shine - zbuja lepe spomine na poletje.
Posted 28 April 2008 - 09:06 PM

Posted 04 May 2008 - 04:47 PM
a je tale od ck bolj slajši?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 May 2008 - 07:53 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 June 2008 - 04:04 PM
In pa spodnjega Gaultierja Summer izvedba, ki pa je super. Imam že navadno Clasique različico, in ta mu je precej podobna, ampak bolj lahka, sveža, ampak glavne note meni se zdi ostajajo iste.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 June 2008 - 07:59 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 05 June 2008 - 09:42 PM
Jaz pa sem zadnjič vohala njihov Green Tea with Jasmine in mi je precej všeč!
Ravno dovolj svežine, da mi je kot ljubiteljici slajših vonjev všeč.
Bi si ga takoj omislila za poletje, če bi imela odveč denarja. No ja, morda pa pride tak moment.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 08 June 2008 - 11:03 PM

Milo rečeno - ogaben. Star, zadušljiv cheap vonj, kot bi potegnil deset let star parfum iz omare.

Moschino Hippy Fizz

Njam.

― V. Van Gogh
Posted 20 June 2008 - 06:53 AM
Jil Sander Stylessence is an “intense and sensual interpretation of the original”, Jil Sander Style. It has a sumptuous woody floral scent with notes of petitgrain, cardamom, freesia, jasmine, neroli, violet, hinoki wood, amber and musk. The deep aubergine coloured bottle is modern, strong and intense, mirroring the scent held inside it.

Vprašajte za testerček v Limoniju.
Posted 20 June 2008 - 10:37 AM

― V. Van Gogh
Posted 29 June 2008 - 03:30 PM
Moschino Hippy Fizz

Njam.

Tega bi šla pa probat. Njihov I love love mi je zelo všeč.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 30 June 2008 - 05:28 PM
Prav nič poleten, težek, sladek, zadušljiv.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 July 2008 - 06:02 PM
Elizabeth Arden - Green Tea Revitalize
Drugi mi je boljši.

Pol pa sm še od Rebelde parfumčke, pa mi niso nč posebnega.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users