Jump to content

Photo

barvanje las

• Please log in to reply
841 replies to this topic

#321 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 09 September 2009 - 07:00 PM

Okej. smile.gif
Bom ti popoldne ker grem zjutraj nekaj na banko v mesto.(al pa če boš zjutri dost hitro smile.gif )
  • 0

#322 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 September 2009 - 07:01 PM

Bom zjutri hitro. Bom že ponoč, k itak nimam nč za delat. laugh.gif woot.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#323 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 09 September 2009 - 07:04 PM

Hhahah biggrin.gif Deal.
  • 0

#324 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 September 2009 - 07:47 PM

Uzadi mi ni prjel. cry.gif Slikam, ko se posuši.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#325 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 September 2009 - 09:25 PM

Ok, barve so mau čudne, neki s flešom pa kua jst vem. Enivej, tuki se vid, da uzadi ni prjel. En delček. down.gif cry.gif Slika je mau čudna, jebiga.

Attached Files

• 0

#326 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 September 2009 - 09:33 PM

Pomoje si sam spustila, ker ne verjamem, da bi povsod prjel, sam na enem delčku ne - konec koncev tam nimaš drugačnih las kot drugje. Ko se boš naslednjič barvala, bo boljše. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#327 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 September 2009 - 09:38 PM

A pol kr pustim? biggrin.gif
  • 0

#328 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 September 2009 - 09:52 PM

Ja ka pa češ? Menda ne boš še enkrat kupvala in mešala barve sam zato, da take drekec pobarvaš. Popravi pač ko se boš naslednjič barvala. Sej se zihr ne vidi, ko imaš spuščene lase.

Kaka pa je drgač barva? Je na tej sliki realna?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#329 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 09 September 2009 - 09:58 PM

Ma ne. Sej pravm, da sm kr eno funkcijo uklopla. Jutr se bom pa s Keune. Sm pa kupila 10 in 1012.
http://www.cazzahair...x...&Itemid=164

• 0

#330 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 10 September 2009 - 05:47 AM

No ja nisis zdej neki ful flekasta pa tud ni tole nek vlek predel ki bi ga spustla, bo z naslednjim barvanjem boljše ja.
Ampak če te res tako zelo hudo moti lahko kupiš barvo pa zmešaš za eno žlico pa daš povrh in malo vmasiraš samo na ta del ane. tud zmešaš manjše količine ostalo pa pustiš za naslednje barvanje.
Sej to se ti nebo več tak dogajalo to pomoje zato ker si imela večji narastek.
  • 0

#331 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 10 September 2009 - 11:20 AM

Ma ja, sej bom pustila.
  • 0

#332 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 10 September 2009 - 10:23 PM

Help! Jst sm si pobarvala zdle in sm si nanesla use naenkrat (od korenine do konic) v navodilih pa pisal: 1-2 cm od korenine do konca konic pa pustit 15 min, pol pa še 1-2cm pobarvat pa pustit 35 minut. Jst sm pa use skupi. Barvala sm si pa celo čupo 40 min. Po kolkem času nej dam dol? cry.gif
  • 0

#333 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 September 2009 - 10:39 PM

Ka pa vem po kolkem času. Itak sčasoma kemijska reakcija poteče in ni več efekta. Pusti tak dolg ko piše, torej 15 + 35 minut je 50 minut.
  • 0

#334 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 10 September 2009 - 10:51 PM

Aha, nism vedla, da kemijaska reakcija poteče. Pa sm se bala, da bom spredi že bela. laugh.gif Ful hvala, da mi tko pomagate. cry.gif wub.gif
  • 0

#335 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 10 September 2009 - 11:33 PM

Barva sploh ni prjela! Vzgori mam blond, spodi pa rjave! cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0

#336 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 11 September 2009 - 12:27 AM

Kaj nej nardim? A nej grem jutr po Subrino:
Saten Blondes pa dam še mau hidrogena zravn al brez hidrogena?
http://www.subrina.s...aten_blondes_2/

Al nej kupm eno navadno blond pa mau hidrogena al pa brez hidrogena al kaj? Obupana sm. Slike so pa tkole print screen, res se mi ni dal usega obrezvat pa zmanjševat.

Al pa če bi zmešala tisto Subrinino barvo za svetlenje las pa kkšn drug blond odtenek Subrine barve?

Attached Files

• 0

#337 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 September 2009 - 02:00 AM

KRASNA barva. Pa krasni lasjee!! wub.gif

Ne znam pa svetovat glede barvanja, sori. oops.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#338 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 11 September 2009 - 05:39 AM

Js sem te zastopla brokoli da imaš ti spodnje lase barvane na blond hmm.gif

Naredi si anjprej površinske pramene z posvetlitveno kremo potem pa boš tak videla kakšne barve bodo, pa dajk potem čez keune barvo(če ti jo je še kaj ostalo smile.gif )
  • 0

#339 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 11 September 2009 - 07:52 AM

QUOTE(november.rain @ 11. 9. 2009 - 6:39) View Post

Js sem te zastopla brokoli da imaš ti spodnje lase barvane na blond hmm.gif

Js sm tudi tako razumela, da imaš samo temen narastek...po moje bi blo tud fajn če si nardiš pramena po dolžini s to posvetlitveno in potem po potrebi barvo čez.
  • 0
Why so serious?

#340 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 11 September 2009 - 10:05 AM

Tista Subrinina krem za svetlenje las je ok za svetlit tudi temnejše lase? Jaz imam s črno barvo pobarvane lase, ampak meni se vsaka barva tko hitro spira, da imam zdej temno rjave in malo svetlo rjavega narastka. Bi to šlo?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users