Jump to content

Photo

Škornji

• Please log in to reply
1159 replies to this topic

#321 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 28 November 2005 - 07:45 PM

Joj punce, tile kosmateni škornji, a se vam res zdijo primerni za sneg, pa uno žlafro umazano? Je ja pol vse usrano in res fuj zgleda tale kosmata zadeva rolleyes.gif
  • 0

#322 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 November 2005 - 08:06 PM

ja, pri unih k so celi čupavi je res kriza, tole npr.:

IPB Image

sam jst pa nočm čist čupavih, ampak take mal indijanske, k so na pol čupave, npr.:

IPB Image
  • 0

#323 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 November 2005 - 08:07 PM

[quote=*pikica*][quote]ej pikica, jst sm prov na istem, jutr grem po mestu, da najdem ene, kr preprosto nimam kej za v sneg :cry[/quote]

js ze 1 tedn iscem pa nc pametnega ne najdem ermm.gif naletim samo na kksne cudne modele, ce se pa ze najdejo kksni skornji k so mi vsec, pa ni cifre al pa barve cry.gif [/quote][/quote]

kje si pa že vse gledala??
  • 0

#324 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 November 2005 - 08:19 PM

indijanske lol biggrin.gif men so te spodnji cist hudi, a mas mogoce kksno vecjo sliko? mass humanic bata alpina pa tut po kksnih ne tok znanih trgovinah pa se zmer nc pametnga zame cry.gif bo treba v italijo pogledat ermm.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#325 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 28 November 2005 - 08:33 PM

ćaf!eno vprasanje mam.....une najvec cupave ne, kje bi se jih dal dubit?pa ce bi slo v rjavi farbi?mislm sam ne roza....
  • 0

#326 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 November 2005 - 08:37 PM

QUOTE(Sanies)
ćaf!eno vprasanje mam.....une najvec cupave ne, kje bi se jih dal dubit?pa ce bi slo v rjavi farbi?mislm sam ne roza....

caf! poglej v kksni rejverski stacuni, ena je na trubarjevi v lj, tm majo take ful cupave. vidla sm pa roza bele pa modre, za rjave pa nism 100% ermm.gif ma kup si bele, itk bojo po 1 tednu cist rjave od blata oz. plundre rolleyes.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#327 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 November 2005 - 09:54 PM

QUOTE(*pikica*)
QUOTE(Sanies)

caf! poglej v kksni rejverski stacuni, ena je na trubarjevi v lj, tm majo take ful cupave. vidla sm pa roza bele pa modre, za rjave pa nism 100% ermm.gif ma kup si bele, itk bojo po 1 tednu cist rjave od blata oz. plundre rolleyes.gif

rjavih v flešerski trgovini ne dobiš, tm majo eetaq same žive barve biggrin.gif
  • 0

#328 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 28 November 2005 - 09:56 PM

QUOTE(*pikica*)
indijanske lol biggrin.gif men so te spodnji cist hudi, a mas mogoce kksno vecjo sliko? mass humanic bata alpina pa tut po kksnih ne tok znanih trgovinah pa se zmer nc pametnga zame cry.gif bo treba v italijo pogledat ermm.gif

jst bom šla jutr v mestu do bate, mal po trubarjevi, do massa pa v morgan, če kej dobim.

kok pa točno so une od morgana? ma katera slikco, kakšne zgledajo?
  • 0

#329 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 November 2005 - 10:32 PM

Princesko vso sreco, upam da bos nasla kej zase wink.gif
  • 0

#330 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 28 November 2005 - 11:27 PM

te buffalo sm vidla v stiflkonigu v btcju biggrin.gif majo roza pa rjava pa se ene druge.
  • 0

#331 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 29 November 2005 - 12:54 AM

QUOTE(Princeska)
ja, pri unih k so celi čupavi je res kriza, tole npr.:

IPB Image

sam jst pa nočm čist čupavih, ampak take mal indijanske, k so na pol čupave, npr.:

IPB Image

Isti šmorn, tudi te bodo koj zasvinjane, pa še oprat jih ne moreš, sem danes hodila po tisti žlafri (celo mesto je prekrito z njo), pa se ji ne da izognit in res vse šprica naokol. Tile škorenjčki imajo bolj estetsko vrednost, kot pa praktično, žal.
  • 0

#332 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 29 November 2005 - 02:04 PM

v trgovini na trubarjevi so mel te na cofke še rjave pa bele, ostale barve pa dobijo konc tedna, če katero zanima...

jst sm šla u bato in so me premamili eni od esprita pa še full bolj praktični so kot vsi uni semiš, tko da mam zdej jst tud nekaj za v sneg biggrin.gif

IPB Image
  • 0

#333 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 29 November 2005 - 02:55 PM

Te, ki jim pravite "napol čupavi" se imenujejo mukluksi wink.gif
Jst sm gledala te v Espritu pa spljoh niso ušeč, so mel pa še ene bl nagarvžne, k pa niso ble "čupaste" laugh.gif
  • 0

#334 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 29 November 2005 - 11:20 PM

jst bi pa tole komentirala:
QUOTE(TASH)
Punce dejte reje 5k več, pa mejte bolšo kvaliteto, kot pa ta šit od Jello-ta rolleyes.gif biggrin.gif

ok za ene čevlje al pa škornje, ki jih misliš tko ful nosit, pol je bol dat mal več... sam kadar pa kupujem takšne trendi (varianta barva, ki je moderna eno sezono in jih verjetno nasledne leto ne bom nosila) ali pa kadar si za eno sezono kupim več čevljev/škornjev recimo črne, rjave, krem, roza, bele... pol pa če mal sešteješ ugotoviš, da če je tolk pa tolk dni mrzlih pol ene šuhe obuješ bolj malkrat... za tolkrat pa vsak zrži... sorry, sam raj imam 5 al več čevljev za 1-2 zimski sezoni, kot pa recimo 1 ali 2 za par sezon rolleyes.gif
QUOTE(TASH)
Mislm, da imajo v Morganu samo bež ermm.gif So pa od 18-20, ne bom ntančno rekla, ker res ne vem biggrin.gif
V Buffallo so pa tut okol 18k majo pa roza, rjave, bež...

ne vem... če ostali serjete keš (al pa vaši starci) pol prov... sam jst ne dam za škornje 18 jurjev. No way. Sej ne rečem, da ne zapravim na konc tolk kot ker drug (ki si kup 1-2 čevlja na sezono za 15-20 jurjev)... sam imam ful rajš več čevljev za različe priložnosti (visoke, nizke pete, elegantni, športni, casual) in različnih barv
  • 0
Posted Image

#335 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 29 November 2005 - 11:51 PM

Tanjci js sm tut skos razmislala tko kot ti, ampak sm ugotovila da sm mela nakonc 5 cevlov pa vse bol tko-tko pa nobenih nism res tist full rada nosila in nobeni mi niso bli fuuull hudi ampak so mi bli sam hudi:D ker full hudi so mi bli pa skos uni 20+ ampak si jih nikol nisem kupila, ker sm gledala tko da mam raj 3 za ta dnar... no sam zdej sm pa ugotovila da pac raj ne gledam vec na te stvari tko, in si kupm tist kar mi je full usec pa tut ce je 10k vec. ker vem da bom to dolg nosila in da nakonc itaq un denar za ksno bedarijo zapravm alpa mam 3 cevle doma pa nobene ful dobre
biggrin.gif
  • 0

#336 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 30 November 2005 - 12:20 AM

jst si čevlja, če mi ni ful dober sploh ne kupim... sicer vem kaj misliš, samo se mi res redko zgodi, da kupim kaj, kar pol malkrat nosim. Do zdej sem še vedno mela tolk cajta, da sem ful štacun preletala, dolg cajta iskala in na koncu kupla res sam tisto kar mi je blo ful dobr.

jst ne kupujem takrat, ko nekaj nujno rabim... ker pol imaš (lahko) res nizke kriterije (ker te čas baše) in ti v končni fazi čevelj ni zares dober. Jst raj nič ne kupim biggrin.gif

sam vem pa kaj misliš... sej mogoče ko bom hodila v službo (no verjetno), bom lažje dala več za čevelj... od študenta, ki si stvari sam kupuje, pa težko pričakuješ da mu bo vseen al da za čevlje 10 jurjev več al ne rolleyes.gif Na drugi strani pa en, ki hodi v službo tud nima cajta par ni se šetat po trgovinah... in ko vidiš neki, kar ti je všeč to kupiš, pa tud če je ful več kot si pričakoval (al bil najprej pripravljen dat)

• 0
Posted Image

#337 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 30 November 2005 - 12:24 AM

Točno tko kot si rekla Tanjci pa da ne omenim, da če preveč po štacunah letaš in skos iščeš neki boljšega pa cenejšega nakoncu ostaneš brez vsega, ker še tisto mal dražje kar ti je blo všeč, prodajo biggrin.gif
  • 0

#338 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 30 November 2005 - 12:30 AM

jst niti tolk ne iščem kuker bolj skoz gledam... in če mi je kej res ful všeč pol si kupim biggrin.gif (všeč pri meni pomeni da mi je čevelj ful všeč in da je dobra cena... če je drag, mi sploh ni več všeč wink.gif ) hvala bogu sem takšna biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#339 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 30 November 2005 - 12:38 AM

ja tanjči sj jst isto, res! če je kej, kar ni vredno svojga dnarja mi pol kr ni več tok všeč biggrin.gif
Sam je pa tut odvisno za kaj gre. Rečmo za kšno majčko mi je lahka tok huda pa ne vem kaj, pa lahka je versace pa če bo 15 jurjev je ne kupm, tok zdrave pameti pa mam.
jst sm skos tko razmišlala in sm na koncu tut res najdla neki kar ni blo ful drago pa mi je blo všeč.
Je pa res čist odvisno za kaj gre, na kšnih stvareh se ne splača šparat, rečmo čevli morjo bit fajn, da se fajn hod,bunda more bit topla, da te ne zebe..majčke so pa lahka cheap pa za eno sezono biggrin.gif
  • 0

#340 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 November 2005 - 03:45 PM

QUOTE(lejck)
ja tanjči sj jst isto, res! če je kej, kar ni vredno svojga dnarja mi pol kr ni več tok všeč biggrin.gif
Sam je pa tut odvisno za kaj gre. Rečmo za kšno majčko mi je lahka tok huda pa ne vem kaj, pa lahka je versace pa če bo 15 jurjev je ne kupm, tok zdrave pameti pa mam.
jst sm skos tko razmišlala in sm na koncu tut res najdla neki kar ni blo ful drago pa mi je blo všeč.
Je pa res čist odvisno za kaj gre, na kšnih stvareh se ne splača šparat, rečmo čevli morjo bit fajn, da se fajn hod,bunda more bit topla, da te ne zebe..majčke so pa lahka cheap pa za eno sezono biggrin.gif

ja, tuki pa isto mislm kot lejčk wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users