Spovednica
Posted 26 February 2007 - 09:04 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 28 February 2007 - 11:50 AM

Posted 02 March 2007 - 11:33 AM

Posted 02 March 2007 - 11:46 AM
Posted 02 March 2007 - 03:14 PM
Spentalala sem se z enim fantom. Pa je z mamo prevaral svoje dekle

z mamo? čigavo mamo - tvojo al njegovo?!

itak pa ... let go, both of you - kar je blo, je blo, life goes on. be happy.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 March 2007 - 05:29 PM

Posted 02 March 2007 - 06:46 PM

Posted 02 March 2007 - 07:10 PM

Posted 02 March 2007 - 09:07 PM
Moja druga prijateljica bi rada imela otroka s tipom, ki je totalen bednik. Mislim, ona cele dneve dela, on ji teži, da je ni nič doma, da ni nič skuhano, oprano (madona, a pralni stroj nosi s sabo!!???). Ko pa ni delala, ji je pa naprej metal, čeprav ona plačuje vse položnice. Pa mi (ona) govori, da bosta morala take stvari razčistit, drugače bo moral spakirat in iti, a razčistujeta že 2 leti. Saj sem ji rekla, da bosta za vedno skupj ostala in dlje ko si z nekom, težje je oditi (vsaj v njenem primeru). Pa je tako fajn punca. Šit.
In jaz? Aprila grem na plesne vaje.
Posted 02 March 2007 - 10:07 PM

p.s.: Adriane, eh, grmada - pol na grmado vse 4; konec koncev bista sam una dva desca seksala, a ne?!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 March 2007 - 11:16 PM

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 04 March 2007 - 12:49 AM
GroooZzzznooo se pocutim, ker sem se ves dan nazirala... pa se to sam junk food in same packarije! Jojmene, samo cakam se, da mi rata slabo...

Posted 04 March 2007 - 03:34 PM
Lučka, fajn pleši!

Kako lušni smajliji!! Hvala; Š.
Včeraj sem skoraj hotela biti z enim drugim in mi še vedno ne gre iz glave. Pač nekaj novega, svežega, metuljčki v trebuhu. Pa vem, da bi mi bilo takoj žal in bi se bad počutila. Je pa to resen pokazatelj, da je treba najino vezo popestriti. Čeprav sem mislila, da nama nič ne manjka, ker se imava ful fajn.
Posted 08 March 2007 - 12:52 AM

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 08 March 2007 - 07:52 AM
eni wannabe kolegici se nism javla na telefon.. ker itak vem, de me je klicala, ker je zih rabla eno uslugo od mene (sevede takrt sm pa dobra..not anymore)
to ni nč novga zame...js sm osto nardila zadnič...vidla sm da mam neodgovorjen klica in pol k sm vidla kdo je klicou,je nism poklicala nazaj...zarad tega kr sm mislna d mi bo spet morila...

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users