Jump to content

Photo

Senčila

• Please log in to reply
677 replies to this topic

#321 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 03 December 2006 - 11:13 AM

Jst mam Goshevo črno senčko, ki vsebuje malo bleščic (ampak res čisto malo, na veki se jih sploh ne vidi) in sem kar zadovoljna. Z artdecojevo bazo je zelo obstojna in intenzivna. Stane pa nekje 1300sit.
  • 0

#322 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 03 December 2006 - 11:22 AM

a hvala wink.gif

bom pogledala naslednič ko grem v Milerja smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#323 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 03 December 2006 - 11:34 AM

Mislim, da majo Gosh samo v Nami hmm.gif
  • 0

#324 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 December 2006 - 11:34 AM

Jina v četvorčku? Gledam po internetu in mi je padla v oči ena iz "dvojčka" D55, tista ki jo misliš ti je pa verjetno Q36? To bo treba it pogledat...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#325 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 03 December 2006 - 11:52 AM

crna jaz sem enkrat kupila intenzivno vijolčno senčko od Manhattna.
  • 0

#326 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 03 December 2006 - 06:07 PM

Ne, ne intenzivne (tako pravzaprav že imam); iščem zelo temno vijolično...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#327 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 03 December 2006 - 07:02 PM

Ja, v enem od dveh novih četvorčkov je (na sredinskem stojalu), ne vem pa št. Vidla v Lj. Nami, itak. smile.gif

Jaz pa iščem eno ful intenzivno bronasto svetlečo senčko, mal temnejšo. Gledala sem Collistar, pa všeč mi je tut od IsaDore 38-Spicy Bronze v dvojčku.
Še kakšni predlogi? Cena pa tam - do 4k.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#328 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 03 December 2006 - 07:12 PM

QUOTE(crna @ 3. 12. 2006 - 18:07) View Post

Ne, ne intenzivne (tako pravzaprav že imam); iščem zelo temno vijolično...

crna: mogoče takšn odtenk kokr na sliki desna senčka? k jst mam tako pa pride res ful temna
IPB Image
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#329 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 03 December 2006 - 09:44 PM

Morala bi probat, ker mi vseeno deluje malo bolj tak, sej sem nekje napisala, da pride odlično v kombinaciji s črno, tako da bom zaenkrat zgleda ostala pri tem.

Jina, kaj pa Teddy?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#330 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 04 December 2006 - 08:57 PM

Teddy-ja mam smile.gif ,ampak mi je preveč hladno temno rjav, čisto drugačen odtenek od želenega.

Kako ste pa kaj zadovoljne z IsaDorinimi senčkami sploh? Meni se zdi da so ful neobstojne, kolikor sem jih sprobala na roki. ermm.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#331 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 December 2006 - 01:07 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 3. 12. 2006 - 8:21) View Post
mene zanima, kera je dobra črna senčka, ne preveč draga in obstojna z artdecojevo bazo ? pa ne lih kj z bleščicam preveč ?

ArtDeco, enojna - zagotovo imajo črno, čeprav je nisem videla (ker je nisem iskala). Essence ima eno solidno, s srebrnimi bleščicami, ampak jih je za moje pojme že malo preveč in tudi ti, vidim, da tega nočeš. Meni je najboljša črna, res kot oglje, mat, brez shimmra, senčka od Sisley, a je žal tudi draga (okoli 5k). Obstojne so pa z ArtDecojevo bazo vse - vsaj po mojih izkušnjah.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#332 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 December 2006 - 06:45 AM

ArtDeco črno senčko sem že večkrat gledala, pa vsebuje veliko bleščic, čeprav je drugače videti kr obstojna in močne barve. 5 k mi je pa vseeno preveč za eno senčko, sem povprečna mladostnica z malo dohodkov down.gif
  • 0

#333 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 December 2006 - 02:53 PM

5k je res malo veliko =), ampak je pa res tale senčka nekaj posebnega. Še nisem vidla tako globoko črne farbe, pa res jo imaš celo večnost, se mi zdi. Kaj pa kak Manhattan ali pa Make Up Factory? Tu si kaj pogledala?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#334 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 December 2006 - 02:59 PM

bom pogledala naslednič ko grem u drogerijo, ke bi ble kšne pametne črne senčke za dobit, sam ta tedn bo bl nič cajta ermm.gif
  • 0

#335 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 05 December 2006 - 07:11 PM

ArtDeco-jeva je brez shimmra, 100%.
  • 0

― V. Van Gogh

#336 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 December 2006 - 06:41 AM

sj bom šla še enkrat vse skup prečekerat, sam vem, da enkrat sm črno mal na roko dala, pa se je zraven polno bleščic razmazal hmm.gif , mogoče je bil kater drug odtenek ..
  • 0

#337 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2006 - 12:37 PM

Jaz sem tudi pri ArtDeco vidla eno črno, je bla pa s shimmrom. Ampak sem prepričana, da mora ArtDeco, v poplavi vseh odtenkov, met tudi eno črno brez shimmra. Pa Jinadaze je 100% v to, potem bo pa že držalo. =)

• 0

#338 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 06 December 2006 - 04:24 PM

Jst mam ArtDecojevo črno in ti rečem da nima bleščic, kaj si ti gledala pa res ne vem.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#339 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 06 December 2006 - 04:34 PM

QUOTE(Jinadaze @ 4. 12. 2006 - 20:57) View Post

Kako ste pa kaj zadovoljne z IsaDorinimi senčkami sploh? Meni se zdi da so ful neobstojne, kolikor sem jih sprobala na roki. ermm.gif

jst mam ta dvojček senčk od isadore k sm ga nalimala pa sta mi supr tud prej ko še nism uporablala eyeshadow base se mi nista preveč nabirali v gube. sploh ta temno vijolčna je ful obstojna, svetlo bol mal uporablam.
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#340 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17599 posts

Posted 16 December 2006 - 10:10 PM

Sem mal brskala po internetu in našla resnično lep četverček neke x češke firme Flormar. In sem se vanje zaljubila na prvi pogled, takoj bi jih hotla met. wub.gif

IPB Image

Edit: mislim, da je to skandinavska firma. biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users