Senčila
Posted 03 December 2006 - 11:13 AM
Posted 03 December 2006 - 11:22 AM

bom pogledala naslednič ko grem v Milerja

Posted 03 December 2006 - 11:34 AM

Posted 03 December 2006 - 11:34 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 December 2006 - 11:52 AM
Posted 03 December 2006 - 06:07 PM
vuelvo a vos,
Posted 03 December 2006 - 07:02 PM

Jaz pa iščem eno ful intenzivno bronasto svetlečo senčko, mal temnejšo. Gledala sem Collistar, pa všeč mi je tut od IsaDore 38-Spicy Bronze v dvojčku.
Še kakšni predlogi? Cena pa tam - do 4k.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 December 2006 - 07:12 PM
Ne, ne intenzivne (tako pravzaprav že imam); iščem zelo temno vijolično...
crna: mogoče takšn odtenk kokr na sliki desna senčka? k jst mam tako pa pride res ful temna

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 03 December 2006 - 09:44 PM
Jina, kaj pa Teddy?
vuelvo a vos,
Posted 04 December 2006 - 08:57 PM

Kako ste pa kaj zadovoljne z IsaDorinimi senčkami sploh? Meni se zdi da so ful neobstojne, kolikor sem jih sprobala na roki.

― V. Van Gogh
Posted 05 December 2006 - 01:07 AM
ArtDeco, enojna - zagotovo imajo črno, čeprav je nisem videla (ker je nisem iskala). Essence ima eno solidno, s srebrnimi bleščicami, ampak jih je za moje pojme že malo preveč in tudi ti, vidim, da tega nočeš. Meni je najboljša črna, res kot oglje, mat, brez shimmra, senčka od Sisley, a je žal tudi draga (okoli 5k). Obstojne so pa z ArtDecojevo bazo vse - vsaj po mojih izkušnjah.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 December 2006 - 06:45 AM

Posted 05 December 2006 - 02:53 PM
5k je res malo veliko =), ampak je pa res tale senčka nekaj posebnega. Še nisem vidla tako globoko črne farbe, pa res jo imaš celo večnost, se mi zdi. Kaj pa kak Manhattan ali pa Make Up Factory? Tu si kaj pogledala?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 05 December 2006 - 02:59 PM

Posted 05 December 2006 - 07:11 PM
― V. Van Gogh
Posted 06 December 2006 - 06:41 AM

Posted 06 December 2006 - 12:37 PM
Jaz sem tudi pri ArtDeco vidla eno črno, je bla pa s shimmrom. Ampak sem prepričana, da mora ArtDeco, v poplavi vseh odtenkov, met tudi eno črno brez shimmra. Pa Jinadaze je 100% v to, potem bo pa že držalo. =)
Posted 06 December 2006 - 04:24 PM
vuelvo a vos,
Posted 06 December 2006 - 04:34 PM
Kako ste pa kaj zadovoljne z IsaDorinimi senčkami sploh? Meni se zdi da so ful neobstojne, kolikor sem jih sprobala na roki.

jst mam ta dvojček senčk od isadore k sm ga nalimala pa sta mi supr tud prej ko še nism uporablala eyeshadow base se mi nista preveč nabirali v gube. sploh ta temno vijolčna je ful obstojna, svetlo bol mal uporablam.

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 16 December 2006 - 10:10 PM
Sem mal brskala po internetu in našla resnično lep četverček neke x češke firme Flormar. In sem se vanje zaljubila na prvi pogled, takoj bi jih hotla met.

Edit: mislim, da je to skandinavska firma.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users