Jump to content

Photo

Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah

• Please log in to reply
481 replies to this topic

#321 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 August 2007 - 12:55 PM

Ali lahko tisto kremo od Gliss Kura z zlatim prahom uporabljamo tudi temnolaske, ali je namenjena izrecno svetlim lasem ?
  • 0

#322 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 August 2007 - 01:50 PM

QUOTE(laLa° @ 10. 8. 2007 - 13:55) View Post

Ali lahko tisto kremo od Gliss Kura z zlatim prahom uporabljamo tudi temnolaske, ali je namenjena izrecno svetlim lasem ?

mislim, da lahko. (glej odgovor v temi Regenerator za lase. smile.gif)

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#323 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 10 August 2007 - 08:35 PM

QUOTE(Eli @ 10. 8. 2007 - 13:29) View Post
Meni pa na šamponu piše tako, kot je Mateya rekla, na balzamu pa tako kot sem jaz rekla hmm.gif

Prav res čudno. huh.gif Imam balzam, to 100%, nazivov pač še ne mešam. biggrin.gif Kaj pa na šamponu piše, pa ne vem.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#324 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 August 2007 - 04:19 PM

Punce ki ste sprobale oba, kako bi primerjale Tigi Brunette Goddess šampon in John Frieda Brilliant Brunette šampon?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#325 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 August 2007 - 08:02 AM

Sem sprobala oba in mi je prvi bolj všeč. Že vonj mi pri prvem prednjači, poleg tega je drugi ful bolj agresiven (sodium lauryl sulfate) zato za redno uporabo ni dober kandidat. Se pa drugače oba fajn penita in dobro umijeta.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#326 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 August 2007 - 10:48 AM

Ok hvala, sestavinsko vem da drugi ni ravno dober, ja. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#327 Mine89

Mine89

sramežljivec

• Člani
  • 7 posts

Posted 24 August 2007 - 05:13 PM

DiLeMa a lahko Laverin šampon mandljevo mleko uporabim pred barvanjem s kano?
  • 0

#328 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 24 August 2007 - 05:59 PM

Ja, mislim, da bi blo kul, ker gre za popolnoma naraven šampon in ne naredi ovoja okoli las, kot kakšni silikonski šamponi. Vsebuje sicer olja, ki lahko pustijo plast na laseh, ampak mislim, da ne bo hudega, ker ni takšen delež olj, pa itak boš šampon dobro sprala.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#329 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 August 2007 - 06:01 PM

Jaz imam eno vprašanje. TBS Grapeseed Glossing serum, a je kakšna bistvena razlika med njim in npr. Gliss Kurjevim fluidom za konice??
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#330 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 August 2007 - 02:17 PM

Dilemčič, kje se da ta revlon regenerator kupit?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#331 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 August 2007 - 02:47 PM

Cvetka, v frizerskih salonih, kjer držijo Revlon Professional izdelke. Zlo veliko salonov jih uporablja, ker je ta firma dost razširjena, tko da pomoje ne boš mela kakšnih večjih problemom pri iskanju. =)

Sarah, TBS serum je malenkost bolj redek, ni tako zelo gost in masten, meni tudi ravno zaradi tega bolj ustreza.
  • 0

#332 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 August 2007 - 05:58 PM

Hvala! happy.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#333 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 August 2007 - 06:03 PM

QUOTE(DiLeMa @ 28. 8. 2007 - 15:47) View Post

Sarah, TBS serum je malenkost bolj redek, ni tako zelo gost in masten, meni tudi ravno zaradi tega bolj ustreza.

Pa se po njem lasje res kej bolj svetijo ali ne? biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#334 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 August 2007 - 06:07 PM

Itak, da se, vsak silikon doda sijaj.
  • 0

#335 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 August 2007 - 06:22 PM

Ja, mislila sem če se bolj svetijo kot pa z gliss kurjevim wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#336 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 August 2007 - 11:38 AM

Ja, se bolj svetijo. Ker Gliss Kur je bolj kremica, tisto je pa taka prozorna tekočina, ki res naredi full shine-a. Čeprav v osnovi je pa oboje silikon.
  • 0

#337 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 August 2007 - 11:57 AM

Uh, jaz sem zadnjič v Sanolaborju imela oni Laverin mangov balzam v rokah, pa ga nisem kupila.
Trapa.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#338 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 August 2007 - 11:59 AM

Tnx Dilema, to me je zanimalo wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#339 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 25 September 2007 - 07:10 PM

Hahahahh, nesramna sem oops.gif L'occ Olive paste for hair

Čem rečt, da je že blo ocenjeno.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#340 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 25 September 2007 - 07:12 PM

Ej prisežem, da sem gledala, pa sem napisala v brskalnik in mi ni ven vrglo. blink.gif

Voila, popravljeno:

http://www2.lepa-si....showtopic=11075
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users