Jump to content

Photo

Moški & Kozmetika - Po Zgledu Damjana Murka

• Please log in to reply
457 replies to this topic

#321 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15729 posts

Posted 17 April 2008 - 10:16 PM

Pomembno mu je, da se ohrani zasebnost, a snemala ga bo televizija pa ne vem kdo še. laugh.gif laugh.gif

Pa kok se smeji, pa to ne morš no, jst crkujem zraven. Gledam že drugič. laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#322 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 April 2008 - 07:27 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 17. 4. 2008 - 22:20)  

Haha, go Damjan, meni je čedalje bolj všeč! laugh.gif

thumbup.gif

Meni tudi. Kaj tako nadrealnega še nisem videla. Zdaj sem ga dodala kot frenda na Facebooku, upam da sprejme, he he. oops.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#323 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 April 2008 - 02:17 PM

Za vas nevem ampak jaz definitivno GREM na poroko. hahahahhaha
  • 0
Viens, reste ici!

#324 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 20 April 2008 - 02:24 PM

QUOTE(DiLeMa @ 17. 4. 2008 - 10:27)  

Js se bom polulala. lol1.gif Kako je pa ta tip poln neke samohvale, če je on izgubil nedolžnost v OŠ, pol sm js papagaj, pa kdo hudiča se ne spomni, s kom je izgubil nedolžnost? Ne ve niti, če je bla sošolka al karkoli? Verjetno niti ne ve, če je bla ženska al moški. Ah dej, give me a break! wacko.gif biggrin.gif Ja pa seveda ko je rekel, da jih ni blo tolk med njegovimi rjuhami, čeprav ni videt (ker kao je tak dober, da bi vsak pričakoval, da jih je blo čez 200). ROFLMAO. cool.gif

Al pa da je sošolko zašlatu pa je mislu da je to seks! laugh.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#325 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 29 April 2008 - 09:35 AM

http://www.pozarepor...p;novicaID=8253

kak brezhiben make-up na prvi sliki cool.gif

IPB Image

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#326 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 April 2008 - 10:00 AM

Videi nimajo zvoka.
Pri vas tudi ne ali to smao pri meni?

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#327 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 29 April 2008 - 10:10 AM

Jaz sem odprla sam tistega Striptis 2.del, pa je bil zvok.

Drugače pa bruh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#328 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 April 2008 - 11:01 AM

QUOTE(Adriane @ 29. 4. 2008 - 11:00)  

Videi nimajo zvoka.
Pri vas tudi ne ali to smao pri meni?

Men tut ni delal v Mozilli, pa sm šla v IE gledat pa dela zvok. Zadnji video je OGABEN! sick.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#329 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 01 May 2008 - 05:25 PM

Ma tale Damjan ma na sebi več makeupa ko jaz. rolleyes.gif blink.gif Me prav zanima kako bo nakičen na poroki laugh.gif
  • 0

#330 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 03 May 2008 - 04:20 PM

Poročil se je.
KLIKNI
  • 0

#331 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2008 - 05:29 PM

Res je poročil.
Preverjeno.
Ga imam med prijatelji na FBju. closedeyes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#332 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 May 2008 - 06:00 PM

Tud to smo vidl. In koliko PMjev ti je že poslal? Zih si ga dodala samo da boš izpadla kul. Pfffft. rolleyes.gif

wink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#333 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2008 - 07:04 PM

Pha, več kot očitno je, da sama zavist vre iz tebe. closedeyes.gif
Priznaj, da si ga že pred meseci dodala in vsak dan budno vsake pol ure spremljaš, če te je častitljivo dodal med prijatelje, a te ne šmirgla. closedeyes.gif
O najinih intimnih stvareh pa ne bi... ker te bo takrat itak razneslo od ljubosumnosti. closedeyes.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#334 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 03 May 2008 - 07:07 PM

Neeeeeeeeeeee!! Murko se je poročil!!!

Nevesta se mi zdi nekam žalostna (sicer pa bi bila jaz tudi, če bi se z Murkom morala poročiti).
OO, je pa smešno: Murko želi zveneti kot Helena Blagne, Maja pa mora imeti njeno frizuro. Creepy.

Me na Michaela Jacksona in Liso Marie Presley spominjata. Al še boljš: Na tisto Debbie, s katero ima Majkl otroke.

• 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#335 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2008 - 07:11 PM

QUOTE(Regratova Lučka @ 3. 5. 2008 - 20:07)  
Nevesta se mi zdi nekam žalostna (sicer pa bi bila jaz tudi, če bi se z Murkom morala poročiti).

Tega pa pri najboljši volji ni bilo mogoče opaziti, priznaj! IPB Image
  • 0

#336 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 03 May 2008 - 07:19 PM

QUOTE(Adriane @ 8. 4. 2008 - 19:53)  

Ja, meni. Resno. Ne morem si predstavljat, kako je, ko se ti vse smejijo.

Od kod mu toliko denarja za tako poroko in stanovanje?

ah stanovanje je 100% v najemu, za poroko je pa itak dal minumum, vse "zahantlal", da je čimbolj čip, izbral neke komaj znane cvetličarne in zlatarno k so mu vse al zastonj al pa za polovično ceno naredili, samo da dobijo reklamo. Obleke imata pa obe izposojene iz salona, njena je itak najbolj poceni obleka v salonu (haha, sem jo vidla še preden se je pojavila z njo, sem z začudenjem vprašala kdo hudiča si bo tako grdo obleko sposodil, ko sem videla da jo popravljajo), jap tudi on je tolk škrt da bi si novo obleko privoščil. Vabila sta imela najbolj poceni verjanto... Pa itak bosta dost pokasirala s poroko, tako da z njune strani se jima splača.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#337 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 May 2008 - 07:20 PM

Pa kakšna je bila njena obleka! confused.gif
  • 0

#338 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2008 - 07:23 PM

sami zlobni jeziki... dry.gif

• 0

#339 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 03 May 2008 - 07:27 PM

niso zlobni jeziki, ampak preverjene informacije, ki pa sem jih na mojo nesrečo deležna, če hočem ali pa ne
ermm.gif

sweetblush tule maš fotke http://24ur.com/eksk...-usodni-da.html
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#340 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 May 2008 - 07:30 PM

Chandra s tem zadnjim stavkom: " niso zlobni jeziki, ampak preverjene informacije, ki pa sem jih na mojo nesrečo deležna, če hočem ali pa ne" si me pa nasmejala! thumbup.gif
Čisto ti verjamem, sej itak si večina ljudi za poroko predstavlja neke enormne stroške, se jo pa da čisto cenovno ugodno izpeljat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users