Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#321 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 29 April 2007 - 10:28 AM

kaj je pa delu kolega, a te je strasiu al kaj
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#322 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 29 April 2007 - 10:30 AM

QUOTE(Adriane @ 29. 4. 2007 - 11:26) View Post

Daj, ne delaj se norca. smile.gif Ko sem živela še v Šiški, kletnem stanovanju, je tudi mene večkrat blo tak strah, da sem mislila, da sploh ne bom zaspala. Samo rukneš v okno in si že not! Krivo je bilo tudi to, ker sem par dni pred začetkom samotnih noči, dobra duša, ponudla prenočišče enemu kolegu, ki se pa je obnašal ZELO čudno. TAk čudno, da sem ga sredi noči vrgla ven. :/ Ko sem bla sama, sem tako pri postli zmeraj mela pripravljeno granitno kocko. ki sem jo za foro dobla od prijatelce. Kot da bi vedla, da jo bom še rabla. smile.gif Hvala bogu ne živim več tam...

za kaj si potem rabila granitno kocko ? smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#323 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 April 2007 - 10:39 AM

QUOTE(piko*biko @ 29. 4. 2007 - 11:28) View Post

kaj je pa delu kolega, a te je strasiu al kaj
Zdaj je le še nekdo, ki ga poznam iz preteklosti. Celi večer je mel neke čudne fore. Pika na i pa je blo, ko se je sredi noči vlegel na mojo postlo in rekel, naj potipam, kako mu bije srce, da je v oni sobi tak strašljivo, če lahko pride k meni in zmeraj bolj rinil vame. Dobal skoraj živčnega pomešanega s tono strahu in ga vljudno prisilila, da zapusti hišo/stanovanje. Freak!
QUOTE(MLadoLetNa @ 29. 4. 2007 - 11:30) View Post

za kaj si potem rabila granitno kocko ? smile.gif
Eh, bla je samo za boljši občutek. Da vlomilcu zabrišem v glavo, če ne drugega. smile.gif in si priborim nekaj časa za pobeg. laugh.gif Vlka in težka/nevarna je zadosti. Njeno poslanstvo je blo biti del poti pri Križankah, a se je predčasno znašla v torbici prijatelce. smile.gif!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#324 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 29 April 2007 - 10:41 AM

o a res al kaj, ker kreten nehvalezen, dobr da si ga nagnala
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#325 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 29 April 2007 - 11:43 AM

saj se nisem misla norca delat laugh.gif laugh.gif sam ni lih vsakdanje da s solzilcem okol laufaš laugh.gif

...pa saj bi ga jaz verjetno, tudi velik krat v roki držala, če bi ga mela laugh.gif laugh.gif Drugač pa čist zastopim, mene je tudi ful strah ko se sama doma (sploh ker velik krat nisem)...pol se ponavadi v kakšno sobo zaprem, in ne upam niti na Wc če ni lih sila laugh.gif seveda ponoči...podnevi, sem prav rada sama doma wink.gif

še hujše mi je pa v lj, tam še me je strah če že sama spim, pa so druge cimre doma...pa moje, s katero si delim sobo ni...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#326 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 29 April 2007 - 12:19 PM

Kere OT-je delamo oops.gif : jz sm pa že od 3. razreda OŠ v kleti sama v sobi in sm kr navajena tega. Je pa res, da ponoč ko morm it en štuk gor na wc, ne pržigam luči, ampak to je bl zato, ker je štekar šele sred hodnika in bi bla sam bl zblojena če bi jo pržgala, mi je pa mal spooky, če bi slučajno kdo skoz kšn okn gledu. Sam jz vsa razkuštrana v pižami zihr zgledam zadost grozna, da bi se on mene ustrašu laugh.gif twisted.gif

Ko sm šla krast španski bezeg za na babičin grob, sm se napol zaštihala in si ranla tretjino prsta in zdj težko tipkam, ker me boli sad.gif štor jz rolleyes.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#327 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 April 2007 - 12:36 PM

Lol piko, no! Jz sm misnla, da se bom poscala k sm brala kva s nrdila!!! laugh.gif laugh.gif blink.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#328 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 29 April 2007 - 12:50 PM

ja js sm se tut skor poscala!!! od strahu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0

#329 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 29 April 2007 - 01:01 PM

piko*biko, men je pa glih najbl fajn, ce sm sama doma ... blazen mir. edin ucasih ponoc mal trznem, k tik kej bluzi okrog smile.gif.

js sm pa prej dobila nalogo, da skuham zdrobove cmoke (ja, spet laugh.gif), in je sestra se prec ponudla, da bo ona gres skuhala. sm misla, da me bo kap, k sm tist v roke dobila ... totalno kepast :S
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#330 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 29 April 2007 - 01:08 PM

ma je tut men podnev cist dojaja, sam pol k je pa treba it spat, pol pa katastrofa
  • 0

#331 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 29 April 2007 - 01:15 PM

pis Bozicku za ksnega medvedka, za v posteljo laugh.gif al pa za psa cuvaja tongue.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#332 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 08 May 2007 - 05:53 PM

Eh, jst pa nimam teh skrbi, živim na 3. štuku bloka cool.gif .

Tko včeri pred faksom opazim enega od simpatij in se samoiniciativno odločim pomahat ven iz avta, preden speljem stran. In tipo takoj ko me opazi najbečji možen nasmeh na obraz in v smehu pomaha nazaj. Itak jaz še celo pot do doma v devetih nebesih, ker se me je tako razveselil, nakar doma ko stopim iz avta ugotovim, da je avto čisto posran od golobov, kar je verjetno razlog za burni smeh. Jao nimam sreče.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#333 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 May 2007 - 06:08 PM

biggrin.gif A ti revež bogii. Heheh.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#334 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 08 May 2007 - 07:00 PM

ma to se teb sam zdi, to ženske zmer najprej na taslabš pomislmo on pa zihr sploh opazu ni wink.gif

ampak vseen hudo laugh.gif
  • 0

#335 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 May 2007 - 08:23 PM

s fantom sva po parih zapletih in mojem izpadu, kaj vse bi uni babnici nardila, le dobila željeno stanovanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! meša se mi od sreče! doma so dobro prenesli novico o selitvi - celo mati, ki je izustila nekaj tipičnega v njenem destruktivnem slogu, tipa:

m: kako bosta pa živela?!
jst: hmmm, ja skupi, a ne?!
m: kok je najemnina?
jst: tok pa tok.
m: kaj pa stroški? boš že vidla pozim, k bojo tok k najemnina!
jst: ma, ti si blesava! laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#336 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32276 posts

Posted 08 May 2007 - 08:28 PM

Hehe, Špela, čestitam!
In ja, meni mati velikokrat prijavi isto: Le kako boš ti živela?? In to samo za to, ker mi za gospodinjske zadeve bolj kot ne dol visi in pač naredim nekaj, ko se mora in ne samo zato, ker BI se nekaj moralo naredit takrat in takrat. rolleyes.gif
  • 0

#337 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 08 May 2007 - 08:32 PM

Waaaaaa, Špela, čestitke!!!!
Upam, da je net tudi prikloplen laugh.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#338 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 08 May 2007 - 08:36 PM

Špela čestitke, pa želim ti da se ti bo vse izšlo natanko tako kot si sama želiš. wink.gif
  • 0

#339 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 May 2007 - 08:41 PM

hvala, punce! smile.gif se počutm, kot bi mela rojstni dan, hehe.

p.s.: blondi, ja, je net, brez skrbi. smile.gif _M_, pri meni je isto - no, sej zdej bo dejansko vidla, kok so ble moje roke vredne, ko niti ni porajtal noben, da sem kaj nardila, ker so nli vsi pač navajeni, da sm nardila.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#340 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 08 May 2007 - 08:57 PM

Špelček čestitke biggrin.gif bo kak vselitveni žur??' wink.gif wink.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 0 anonymous users