Jump to content

Photo

Celulit

• Please log in to reply
866 replies to this topic

#321 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 June 2007 - 11:29 AM

Čestitam Miss! thumbup.gif
Eh, jaz ga malo mam. Fant pravi, da je malo celulita seksi. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#322 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 26 June 2007 - 01:14 PM

Jenna tvoj je pa pravi džentlmen, lepo od njega, pa če je malo res ni panike.

No, jaz sem mislila sam mal omenit, da sem po enomesečni uporabi z Aroma masažnimi hlačanimi nogavicami in Gelom Cekropija, zelo izgubila celulit. Vidi se ga samo malo, prej je bla pa katastrofa, sam to se je treba skoz mazat in veliko tekočine pit pa se malo gibat. Čeprav morem priznat, da nisem neki ful telovadila, ampak vsaj pol urce sem si pa uzela čas, pa če je bil to sam sprehod, bolje kot nič.
Pa obseg beder se je zmanjšu za 1.5 cm, sem bla tko vesela, ker mam kr več za oblečit biggrin.gif .
  • 0

#323 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 26 June 2007 - 04:51 PM

Mene pa zanima če ste tiste, ki ste zjutraj nanašale Elancyl, kožo tudi zvečer namazale s kako kremo. Je bolje, da ne mažem z ničemer?
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#324 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 27 June 2007 - 01:15 PM

Mal rolanja, Elanncyl, Amai krema z mikrokapsulami and my celulit is ... let's say gone! sorcerer.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#325 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 27 June 2007 - 02:01 PM

Čestitkeee TASH !! thumbup.gif thumbup.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#326 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85932 posts

Posted 27 June 2007 - 02:02 PM

Haha, jaz sem ga pa mal fasala. rolleyes.gif Se pač ne da stoje učit, jbg. ohmy.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#327 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 27 June 2007 - 02:31 PM

Meni je fant danes z veliki začudenjem poročal, da je obstaja stvar, ki si jo mažeš in ti kao zgine celulit, da je vidu po tv reklamo in da če ni to noro biggrin.gif Jst sm mu potem skesano priznala, da eno varianto tega že mam biggrin.gif

Sicer pa imam Amai gel in sm dokaj zadovoljna.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#328 peka

peka

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 27 June 2007 - 04:10 PM

MENE PA NEKI ZANIMA..MAM CELULIT K STISNM KOZO SE MI VID..KAJ MI PRIPOROCATE DA SE GA RESM..KREME SPORT KERE KREME SAM NE MI RECT DA GREM NA MASAZO K TO NAM SLA...HVALA ZA ODGOVOR
  • 0

#329 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 27 June 2007 - 04:15 PM

Daj naslednjič izklopi Caps Lock, bomo vseeno opazili tvoj post ermm.gif

Torej, kot si si mogočle lahko pogledala, pomaga Elanncyl, gibanje, veliko vode in nasploh zdrava prehrana smile.gif
  • 0

#330 peka

peka

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 27 June 2007 - 04:16 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 27. 6. 2007 - 17:15) View Post

Daj naslednjič izklopi Caps Lock, bomo vseeno opazili tvoj post ermm.gif
Torej, kot si si mogočle lahko pogledala, pomaga Elanncyl, gibanje, veliko vode in nasploh zdrava prehrana smile.gif
vsi govorite o zdravi prehrani kaj to pomen zdrava prehrana a sam sadje al kaj

• 0

#331 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 June 2007 - 04:17 PM

A se nekdo dela norca? wacko.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#332 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 27 June 2007 - 04:20 PM

Od kdaj pa je izključno uživanje sadja in zelenjave zdrava prehrana ??! blink.gif
Jaz bi rekla temu zeelo nezdrava wink.gif

Torej, uživanje belega mesa in rib, polnozrnati kruh, rjavi riž, kakšni jogurti z malo maščobami, dosti tudi zelenjave in sadja, kakšnih oreščkov, malo sladkarij in slanih jedi ... manj začinjenih in slanih, saj sol nase veže vodo in s tem pospešuje nastanek celulita.

Vsega po malo in zmerno .. predvsem je treba zraven popiti še veliko vode ali nesladkanega čaja, limonade itd., pa se veliko gibat ! wink.gif
  • 0

#333 peka

peka

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 27 June 2007 - 04:22 PM

jst nism rekla da sadje ni zdrava prehrana sam a nj zdj jem sam sadje nc mesa pa tko naprej
  • 0

#334 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 27 June 2007 - 04:22 PM

To pomeni nix mascobe tongue.gif pozanimaj se katere so nenasicene in nasicene mascobe,jej sadje,zelenjavo,vodo pij,veliko muslija in zitaric,hrano loci,veliko morske hrane jej...In nic bele moke.Imas polnozrnasto.

Ce te zanima expertno mnenje pa pojdi k zdravniku. wink.gif

Joj tud zacimbe so dobrosle.Origano,meta,bazilika,rozmarin,zajbelj itd.Ce dobro kombiniras,ne rabis soli.
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#335 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 27 June 2007 - 04:23 PM

Sama neveš, kaj govoriš .. še enkrat tvojo zadnjo poved preberi in potem še kaj dodaj, vprašaj rolleyes.gif
  • 0

#336 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 28 June 2007 - 10:21 PM

Grooooooooooza!!! Jaz sem zadnje cajte (1 mesec) uporabljala blato proti celulitu Guam s toplotnim učinkom- tisto, kjer se še v folijo oviješ za 15 minut in ti je vročeeee in peče za pop*****. Ful sem slišala pohval za ta Guam in sem ga valda kupila oops.gif In kaj sem zdaj čisto tako by the way opazila- ogromno počenih kapilar po stegnih! Res, vsa sem vijoličasta! cry.gif
Kaj lahko sploh to poravim? Ma jooooooooooj, če bi vedela... cry.gif mad2.gif wallbash.gif

• 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#337 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 28 June 2007 - 10:24 PM

Šiit, se mi ful smiliš, ker se da to žal le z laserjem odpravit cry.gif
A je bilo vsaj kaj učinka glede zmanjšanja celulita ?
  • 0

#338 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 28 June 2007 - 10:35 PM

Ma moram priznat, da je učinek bil. To ja. Samo nisem vedela, da sem nagnjena h pokanju kapilar, sicer bi tega ne uporabljala. Na embalaži sicer piše, da ni za ljudi s takimi problemi in da če te med uprabo preveč peče, je treba prenehati. Ampak sej veš- se nisem dala, tudi če je res peklo ko satan evil.gif Zdej pa mam.
V bistvu je fant opazil: "Ej, fak- kaj maš pa ti tole na nogah...neke žile...?" In sem se pogledla- fak!
A to potem res ne izgine, razen z laserjem?
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#339 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 28 June 2007 - 10:52 PM

Naj nebi, žal cry.gif
Ker jih imam tudi jaz pri svojih rosnih letih nekaj, brez kakršnekoli uporabe preparatov proti celulitu, savni ipd. .. žal kar so, sem dedno nagnjena k pokanju sad.gif

• 0

#340 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 28 June 2007 - 10:59 PM

Jst jih mam tudi cry.gif Po mami, očitno.
Pa celulit mam tudi. Pa debele noge. Pa trenutno razbita in zakrastana kolena. Ni kej, krasna sm na pogled biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users