Jaz sem trenutno v drugi polovici, jutri imam pregled, morda bom končno dobila tiste elastike.
Tudi jaz sem imela nekaj časa bolj narazen zobe in se je vse zatikalo
, zdaj se počasi normalizira. Kriv ugriz zadaj pa še vedno ni čisto zrihtan, tko da nekako kar pričakujem elastike.
Meni je sicer kar praktičen, kar se tiče higiene; tečno mi je samo, če mi kdo pride v lokal, ko si ravno umivam zobe, in kakšni ljudje že znajo težit in vreščat po 10 sekundah, če me ni na spregled, ker sem na wcju, tako da sem vedno malce živčna, lol. Ampak če si v pisarni, je to veliko lažje, ker te nihče ne priganja.
Minus mi je to, da je težko poskušat random hrano (npr. ti nekdo ponudi nekaj za poskusit), ker se mi za en griz res ne da zezat z jemanjem aparata ven, pa pol čiščenje in nazaj not. Pa malo je tečno na avionih, ker ti npr. naenkrat prinesejo hrano na mizico in potem ne moreš ravno v wc laufat in si graciozno dat ven, ampak si moraš dat tam pred sosedom, kar meni sicer ni glih najbolj prijetno delat, zato vsakič opozorim, da če mu/ji je to gledat nagravžno, naj se za par sekund plis obrne stran, lol. Al pa če maš kake dolgotrajne turbolence in se ne moreš it potem zrihtat nazaj do wcja. Ampak to je res poseben dogodek, ni ravno, da imaš vsak dan 8+ urne lete.