Jump to content

Photo

vpis v srednjo šolo

• Please log in to reply
509 replies to this topic

#321 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 May 2007 - 01:55 PM

Hehe ja 8 razred sem šele oops.gif Pa sej bo biggrin.gif Ti si p lahko srečna biggrin.gif Pa itak ne zgledaš tolk mlajša. smile.gif
  • 0

#322 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 28 May 2007 - 02:11 PM

ma ja, jz sm okol tega kr vesela. si ne predstavljam, da bi me dali eno leto kasnej v šolo down.gif

čeprav mi mami zadnje čase večkrat po noge meče, da se šele zdaj kao pozna, da so me dal prej v šolo, "po obnašanju" .. pa sploh ni res verymad.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#323 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 28 May 2007 - 02:24 PM

Jst bi nekaj prašala. A pozna kšna tak primer oz. je sama to prakticirala, da bi se iz srednjega strokovnega izobraževanje prepisala v gimnazijski program in sicer iz 2. letnika v 2 oz. 3 letnik? Ker sm se jst zdej to namenla delat, pa me zanima....
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#324 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 May 2007 - 02:30 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 28. 5. 2007 - 15:11) View Post

ma ja, jz sm okol tega kr vesela. si ne predstavljam, da bi me dali eno leto kasnej v šolo down.gif

čeprav mi mami zadnje čase večkrat po noge meče, da se šele zdaj kao pozna, da so me dal prej v šolo, "po obnašanju" .. pa sploh ni res verymad.gif

Mene so tudi hotli dat eno leto prej v šolo pa me pol niso rolleyes.gif Bi bilo vse skupaj prej konec smile.gif Škooda cry.gif Mah sej še samo 1 leto smile.gif

A III. gimnazija ima Evropski oddelek ?

• 0

#325 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 May 2007 - 04:09 PM

Nima. Jaz sem iz tretje. Jeah. biggrin.gif Kaj te zanima ? biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#326 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 May 2007 - 06:19 PM

1. Če je težko gor prit
2. Kak so profesorji
3. Če se je veliko za učt
4. Kak šola sploh zgleda (notri)
  • 0

#327 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 May 2007 - 07:55 PM

1. Gor ni težko prit !
2. Profesorji so meni fuul fajn, z nobenim nimam težav res pozitivno.
3. Za učit se je ful dosti ampak manj kot na prvi in drugi gim. Je pa dosti učenja na vsaki gimnaziji, tudi na tretji !
4. Šola je notri staraaaaa in grdaaaaaa ampak bojo zdaj prenovili !!!!
  • 0
Viens, reste ici!

#328 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 May 2007 - 08:08 PM

Ja sej to za učeje mi je jasno smile.gif Upam, da pridem ne smile.gif Kere pogoje vse pa moreš izpolnjevat, da prideš gor ? Nekaj še biggrin.gif Haha kero vprašanje biggrin.gif A lahko v čevljih hodiš po šoli al ne ? oops.gif biggrin.gif
  • 0

#329 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 May 2007 - 08:51 PM

Ja lahko. Si nora, da bi se mogla sezuvat UMREM. biggrin.gif Kake pogoje? Vsako leto je drugače, ko sem se jaz vpisovala si lahko mel 9 štirk, letos ni blo omejitve..
  • 0
Viens, reste ici!

#330 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 28 May 2007 - 09:45 PM

Men je blo tut zakon, ko smo na naši gimn. lahko hodli obuti. Na ostalih dveh so morali nosit copate. laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#331 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 May 2007 - 10:42 PM

Pr ns smo tud mogl copate nost, clo - pike smo dobival, če smo bli obuti (tok pa tok - pik je bil 1 ukor pa 2 ukor...) in mi je čist sedl. Lepo smo plašče, dežnike, čevle pustil in bli v udobnih copatih. Ne vidm lepšga! res ne! thumbup.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#332 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 28 May 2007 - 10:43 PM

Na naši šoli tut, kakšni copati nek tongue.gif Sam v štirih letih je pa to že tko obično nam ratalo, da smo že čist pozabil da smo mel ta privilegij smile.gif
Ampk ne morm verjet, še ni dolg tega odkar sem razmišlala o tem kam na katero srednjo šolo čem it..sedaj pa sem pred vrati faksa in nestrpno pričakujem obvestila o vpisu...res je dober občutek smile.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#333 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 29 May 2007 - 08:06 AM

Ejja, kje so ti nedolžni časi... Sicer pa smo tudi mi lahko lepo obuti, hvalabogu.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#334 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 29 May 2007 - 11:29 AM

QUOTE(laLa° @ 27. 5. 2007 - 19:06) View Post

Sicer sem še vedno OŠ ampak se že zdaj zanimam za to, kam bi šla naprej. Najbolj me vleče na I. ali pa III. gimnazijo Mb. A bi mi lahko katera iz vsake povedala kako je ? (Profesorji, točke za vpis, šola, vzdušje itd.)

Saj mislim, da sem že enkrat pisala o tem... hmm.gif
Jaz sem pred dvema letoma končala PGM. Sedaj ko razmišljam za nazaj so bila lepa 4 leta. Sama šola je stara in ima debele zidove, kar je poleti super, ker je fajn hladno v njej, pozimi je malo manj prijetno. Ima pa šoila izvrstno lokacijo sredi mesta. Bližina lokalov, trgovin, park pred šolo (bilo v poletnih dneh super posedat na travi smile.gif )... v glavnem idealka. smile.gif Drugače pa je bilo ko sem jaz obiskovala šolo vzdušje dobro. Vedno se je nekaj dogajalo. Bila je res pestra izbira obšolskih dejavnosti (gledališče ipd.). Učitelji pa tako. Eni so bili super, eni malo manj. Saj tako je povsod. smile.gif V splošnem so pa vredu učitelji. So pa nas res dobro pripravili na maturo, saj je v naši generaciji padla le ena dijakinja (pa še ta angleščino na višjem nivoju). Kar mi je bilo še všeč je bilo to, da smo imeli pouk vedno dopoldan, nismo rabli nositi copatov. Fajn so bile tudi ekskurzije za OIV (obvezne izbirne vsebine), na katerih smo se vedno imeli fajn. No v glavnem priporočam prvo, čeprav študentskega življenja ne bi več zamenjala z dijaškim (mi je prelepo twisted.gif ).
Točke so se pa od takrat, ko sem se jaz vpisovala tako zelo spremenile, da ti o tem ne vem kaj veliko povedat. Predlagma pa ti, da greš na informativni dan, ko pač bo in saj boš vidla ali te bo šola pritegnila ali ne. wink.gif
  • 0

#335 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 18 June 2007 - 12:58 PM

Jz pa sem danes šla na gimnazijo pokazat spričevalo pa to. Ma men je blo sam vazno,da bom sprejeta. Sam upam zdj d mi bo šlo tko dobr kot je blo v osnovni smile.gif.
  • 0

#336 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 18 June 2007 - 12:59 PM

Gimnazija ni ful težja od osnovne.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#337 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 June 2007 - 01:26 PM

jaz grem pa jutri .. smile.gif

še zdaj pa nisem prepričana, če je bila to prava izbira hmm.gif .. ni v centru, malo bolj krščanska, daleč .. hmm.gif

no nevem, bomo vidli septembra smile.gif
  • 0

#338 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 June 2007 - 08:22 PM

Jaz bi si dala koleno vrtat, če bi se na škof. vpisala.
  • 0
Viens, reste ici!

#339 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 19 June 2007 - 08:06 AM

ana ti maš včasih tud neumestne
  • 0

#340 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 19 June 2007 - 11:29 AM

ja, res je rolleyes.gif

razumi, da tam ni tako, da so vsi eni svetniki s zlatimi obročki na glavi, ki bodo v najslabšem primeru pristali na ministriranju .. pač normalni ljudje, ki jim ni treba biti niti krščeni, da se lahko vpišejo in nimajo nevem kakšne ljubezni do verouka in podobnih zadev. ker pa se gre bolj za povdarjanje nekih vrednot, doživljanj in čustev, se mi kakšna urica na teden takega razmišljanja v šoli niti ne zdi tako slaba. pa da malo različne kulture in vere spoznaš. Tudi kratko molitev ali misel na začetku in koncu pouka potrpiš

• 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users