Jump to content

Photo

Maske za lase

• Please log in to reply
559 replies to this topic

#321 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 13 September 2006 - 12:36 PM

Dilema hvala. Zdaj ni več dileme, katerga kupit ;)

Pozdravčič
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#322 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 September 2006 - 06:59 PM

.
Sem zdaj videla celotno linijo (zaenkrat imam izkušnje samo z masko) od Gliss Kur-a, Total Repair 19. Me zanima, če je kateri kaj poznan balzam (maska je namreč fenomenalna).

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#323 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 14 September 2006 - 07:01 PM

jz tud zanč k sm šla u drogerijo po masko gliss kur, sm gledala še šampon pa balzam, pa ga pol nism kupila, k nism vedla kašna sta ermm.gif
  • 0

#324 @

@

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 162 posts

Posted 20 September 2006 - 12:59 PM

QUOTE(MLadoLetNa)
jz tud zanč k sm šla u drogerijo po masko gliss kur, sm gledala še šampon pa balzam, pa ga pol nism kupila, k nism vedla kašna sta  :?

ja, glede gliss kur total repair tut mene zanima kakšna je kaj ta kolekcija. ima katera izkušnje?? tongue.gif
  • 0
Mirrors on the ceiling,
The pink champagne on ice
And she said we are all just prisoners here, of our own device

#325 malazvezdica

malazvezdica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 157 posts

Posted 21 September 2006 - 01:29 PM

Tudi jaz sem že nujno potrebna ene dobre maske za lase, ampak se kar ne morem odločiti katero bi izbrala. Imam pa tanke lase, ki se ZELO hitro zmastijo in se bojim, da se mi bodo ob uporabi maske še hitreje. Torej, katero naj izberem?
  • 0

#326 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 September 2006 - 01:47 PM

Jaz bi ti ZELO priporočala novo Nivea masko Protein Repair, gre za res prekrasno zadevo, ki lase dobesedno prenovi, punce tle smo zelo zadovoljne z njo, jaz imam po njej božanske lase. Ni mastna, zato bi bila primerna tudi zate.

http://www2.lepa-si....opic.php?t=6018
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#327 malazvezdica

malazvezdica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 157 posts

Posted 21 September 2006 - 09:13 PM

Evo, sem si jo že prilastila, pa še draga ni (dm 970 sit). Zdej pa komaj čakam jutri, da jo sprobam.
  • 0

#328 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 21 September 2006 - 10:04 PM

malazvezdica, potem pa povej kk se je obnesla,da vidmo če se res tok splača ;)

Me je kr mal zamikala... (In moj list želja je daljši še za eno stvar biggrin.gif)
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#329 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 September 2006 - 06:51 PM

A je kaj narobe da pustim masko 2 dni na laseh ? Mislim .. sej se bo itak vpilo not itak
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#330 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85849 posts

Posted 22 September 2006 - 07:59 PM

QUOTE(Coco* @ 22. 9. 2006 - 19:51) View Post

A je kaj narobe da pustim masko 2 dni na laseh ? Mislim .. sej se bo itak vpilo not itak

blink.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#331 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 22 September 2006 - 08:08 PM

just asking btw biggrin.gif
  • 0
Pablo Picasso

#332 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 23 September 2006 - 02:16 PM

Coco*ska biggrin.gif lahko, narobe ne bo nc... pomoje bos edin mela ful mastne lase... js ce mam npr. masko gor pol dneva - dan, mam pol ful mastne, in morm usaj kaplco sampona uporabt pr izpiranju, drgac se mi zdijo prevec obtezeni... probi pa bos vidla thumbup.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#333 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 23 September 2006 - 02:53 PM

Haha, vejš de bom mela tolko časa masko na laseh. biggrin.gif
Me je samo zanimalo kako bi vsa zadeva izpadla.
  • 0
Pablo Picasso

#334 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 23 September 2006 - 08:16 PM

Kokos, js bi rekla, da je zmernost mati modrosti (in tudi previdnost pa še marsikaj, modrost ima pač veliko mamic laugh.gif ) in se mi zdi popolnoma nepotrebno imet masko tako dolgo na laseh, pa tudi ne vem kako bi lahko šla med ljudi s čisto zapacanimi lasmi od maske. Če pustiš masko na laseh tam nekje do eno uro, bo ravno tako dobro.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#335 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 October 2006 - 07:11 PM

Še zdaj ne vem, če ima katera izkušnje s Gliss Kur - Total Repair 19 balzamom?

Kaj pa linijo od Pantene - Pro-V Anti-breakage (balzam in maska me zanimata)?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#336 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 October 2006 - 08:20 PM

Pantene sm zadnjič gledala, vse linijei majo menda iste sestavine (no, skor) in vse so čist brezvezne.

Balzam Total Repair ma zlo podobne sestavine kot maska, pa sej je pri vseh linijah tko. Verjetno je tudi efekt dober.
  • 0

#337 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 09 October 2006 - 03:13 PM

Vidim, da si večinoma maske dajete na sfrotirane lase po šamponiranju....A lahko masko daš naprimer na povsem suhe lase, šele potem pa najprej spereš dol in nato našamponiraš?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#338 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 09 October 2006 - 03:30 PM

sm tud že to delala, in učinek je isto, no, še bolš, ker suh las vase več sprejme, sam pol sm si dala še balzam gor wink.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#339 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 09 October 2006 - 03:37 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 9. 10. 2006 - 16:30) View Post

sm tud že to delala, in učinek je isto, no, še bolš, ker suh las vase več sprejme, sam pol sm si dala še balzam gor wink.gif

Ja sam vonj pa ni isti...mislim, vonj izgine pol.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#340 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 09 October 2006 - 03:51 PM

ne gledam na vonj nč skor smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti