Jump to content

Photo

Kreme proti celulitu

• Please log in to reply
414 replies to this topic

#321 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 05 June 2006 - 12:28 PM

Sprobala Garnier Body tonic - roll on in se mi zdi ful o.k. fina masaža in koža dobro zgleda po nanosu.
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#322 vanna.p

vanna.p

sramežljivec

• Člani
  • 11 posts

Posted 18 June 2006 - 02:37 PM

ravno sm prebrala vse poste... ne vem zakaj sm bila prepričana, da je tisto kar je dražje in tuje boljše rolleyes.gif definitivno sm spremenila prepričanje, zdaj sm bolj poučena biggrin.gif hvala vsem;)
  • 0

#323 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 19 June 2006 - 07:56 AM

Jst pa uporabljam zdej kolekcijo od Geomarja (kremo z udarnim učinkom, kupila sem si pa še uno profi 4 dnevno linijo v štirih fazah in fango blato). Že krema ima učinek, koža se mi je vidno zgladila, včerej zvečer sem že drugič uporabila to profesionalno 4 fazno linijo (še dva dni tongue.gif ) in tud s tem sem zelo zadovoljna! Prov opazim, kako se mi koža zglajuje. Še posebej mi je všeč drugi korak, kjer mi je po nanosu tako vroče v ritko in noge twisted.gif Po končani 4-dnevni liniji pa bom začela uporabljati še fango blato iz rajvih alg. Meni je ta kolekcija super, res opazni rezultati, ne pa samo obljube! Seveda pa zraven telovadim, pazim na prehrano (čeprov sladkarijam se ne bom nikoli odpovedala, pa če ne vem kaj tongue.gif ) in pijem kar se da veliko tekočine (predvsem vode ali sveže istisnjenega soka iz limon, pomaranč...)
Tko da... Z nakupom zelooo zadovoljna tongue.gif
Sonchika bom probala zrihtat še sestavine, za prepisovat je konc preveč časa wink.gif
  • 0

#324 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 19 June 2006 - 08:54 AM

Super, da ima učinek.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#325 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 19 June 2006 - 12:57 PM

lany, kok je pa to cenovno kej pršlo?
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#326 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 19 June 2006 - 01:01 PM

jaz trenutno izmenično uporabljam afroditino cecropio (za na telovadbo sem si kupila pa še slavne afroditine masažne hlače) in dove kremni gel za bolj čvrsto kožo, ki ga vmasiram z l'occitanejevim masažerjem. in učinki so vidno, predvsem je koža bolj napeta, čvrst, a pod drugi strani nežna, mehka in negovana. ob uporabi dove summer glow pa vse skupaj izpade še toliko bolje (sem pripravljena za na morje, kamor pa ne grem še en mesec!!!!!) rolleyes.gif
  • 0

#327 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 19 June 2006 - 02:19 PM

QUOTE(žeula)
lany, kok je pa to cenovno kej pršlo?

Krema z udarnim učinkom je bla cca.2800 sit, blato fango iz rjavih alg je bilo cca. 4700 sit in 4-dnevna prof. nega je bila cca.4300 sit, to se pravi cca. 12000 s tem da je kreme 200 ml, blata je pol kile, una 4-nevna nega pa je pač za štiri dni(vse pa sem kupila v Leclercu)
  • 0

#328 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 19 June 2006 - 02:55 PM

Hvala!!!!!!!!!!!!!!IPB Image
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#329 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 June 2006 - 05:59 PM

Lany, zs!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#330 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts
  • Interests:Najraje imam glasbo - LINKIN PARK :D (sploh mi je všeč Mike Shinoda) ... pa ples, nogomet ;) ...

Posted 19 June 2006 - 06:34 PM

Pa če bi bla Amai še ne vem kako dobra je ne bi kupla ... ker je na seznamu tistih podjetij, ki testirajo na živalih (verjetno veste kaj to pomeni) evil.gif
  • 0
It's a Mike Shinoda thing ... you just wouldn't understand!!

#331 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 20 June 2006 - 07:14 AM

QUOTE(žeula)
Hvala!!!!!!!!!!!!!!IPB Image

Ni kej oops.gif
  • 0

#332 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 20 June 2006 - 07:15 AM

QUOTE(rea)
Lany, zs!

Vidla smile.gif Odgovorila smile.gif
  • 0

#333 lany

lany

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 866 posts

Posted 20 June 2006 - 07:16 AM

QUOTE(Naty)
Pa če bi bla Amai še ne vem kako dobra je ne bi kupla ... ker je na seznamu tistih podjetij, ki testirajo na živalih (verjetno veste kaj to pomeni) evil.gif

A res??? O groza!!! Sicer Amaia nikoli nisem uporabljala, zdej pa ga ne bi, pa če bi ne vem kako pomagal... Sem zanč dobila en filmček kako mučijo te boge živalce in slikce kako zajčkom skurjo učke in kožo in.... Groza, sem tko jokala cry.gif Pa u službi sem bla oops.gif
  • 0

#334 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 20 June 2006 - 03:28 PM

QUOTE(Naty)

O šit, jst pa sm kupovala od Amai firming losjon oops.gif A to je zihr? Sranje, a sploh še je kaj da ni stestirano na živalih evil.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#335 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts
  • Interests:Najraje imam glasbo - LINKIN PARK :D (sploh mi je všeč Mike Shinoda) ... pa ples, nogomet ;) ...

Posted 20 June 2006 - 03:51 PM

Ja zadnič sem to prebrala na netu ... ko je bil seznam vseh ki testirajo na živalih pa to...ne vem več strani sem si pa shranila seznam (ker sem delala referat o tem):
SEZNAM PODJETIJ, KI TESTIRAJO NA ŽIVALIH  P&G je najhujši; v letu 1991 so naredili eno vrsto testov na 300 živalih, pri čemer so že obstajali podatki in sicer od testov na prostovoljcih!!! Na leto porabijo za teste kar 50 tisoč živali! Sem sodijo izdelki kot so Max Factor, Pantene, Old Spice, Head&Shoulders, Ariel, Always, Pampers…
 Colgate-Palmolive Co.
 Gillette Co. (Liquid Paper, Flair, Braun, Duracell, Oral-B, Parker Pens)
 Garnier (Laboratories Garnier Paris)
 Glaxo Smith Kline (Aquafresh, Sensodyne,…)
 Giorgio Armani parfumi
 Henkel (Bref, Fa, Palette, Persil, Perwoll, Schauma, Silan, Solea, Somat, Taft, Vademecum, Weisser Riese,…)
 Johnson & Johnson (Clean & Clear, Neutrogena,…)
 Kimberly-Clark Corp.
 Krka (Vitaskin, Corident, Sun Mix, Fitoval)
 L'Oréal
 Lek (Green Line in Amai)
 Unilever (Rexona, Dove, Domestos, Sunsilk, Calvin Klein,…)
SEZNAM PODJETIJ, KI NE TESTIRAJO NA ŽIVALIH• Avon (prvi, ki je skupaj z Revlonom že daljnega leta 1989 prenehal z vsemi poskusi na živalih!),
• Chanel,
• Christian Dior,
• Marks & Spencer,
• Maybelline
• Neutrogena,
• Neutro Roberts,
• Oriflame,
• Pupa,
• Revlon,
• Wella
• Nivea
• Weleda,
• Labello,
• Eucerin,
• 8x4,
• DM (proizvodi, katere oni proizvedejo)
[/u]
  • 0

#336 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32286 posts

Posted 20 June 2006 - 03:53 PM

ma to smo že lih v vseh možnih temah predebatiral rolleyes.gif
  • 0

#337 Naty

Naty

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 20 June 2006 - 03:55 PM

http://www.petatv.co...cat_fur_boards2
cry.gif
  • 0

#338 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 20 June 2006 - 04:01 PM

QUOTE(_M_)
ma to smo že lih v vseh možnih temah predebatiral rolleyes.gif

Kljub temu, da je že blo predebatirano, ni odveč spet kakšno reči o tem...glede na to, kakšne stvari se dogajajo za ozadjem. cry.gif
  • 0

• Guests

Posted 20 June 2006 - 05:11 PM

Js sm sicer tut proti sam tezko je zdaj zarad tega ne kupovat cist vseh teh firm.. Men so Garnier kreme ene najboljsih kar sm jih probala in jih ne bom nehala uporabljat. Tut Amai kremo proti celulitu sm si glih kupla in pac ne bom vrgla stran teh 1600 sit, ce ni s kremo nic narobe..
Po eni strani bi lahk blo testiranje na zivalih upraviceno..recimo tut zdravila testirajo na njih in to pol enmu cloveku resi zivljenje, po drugi strani pa.. kdo pa smo ljudje, da se mamo za gospodarje sveta in superiorne nad vsemi in vsem.
Ka pa vem. Men je to ful dilema... V bistvu se skrivam za tem, da ob kupovanju stvari skusam ne mislit na to in pac kupim, kar bi kupla tut sicer..pa cetut je testirano na zivalih..
mja. OT
Amai z mikrokapsulami je pa fajn! biggrin.gif
  • 0

#340 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 20 June 2006 - 05:18 PM

Grozno, kako se svet vrti...v poplavi najrazličnejših izdelkov je nemogoče ne kupiti kaj takega, ki je bilo testirano na živalih...delikat zadeva; na eni strani se ne morem izogniti takim proizvodom (ker nisem dovolj informirana, pa denarja tud nimam tolko da bom samo 'taprijazne izdelke' kupovala), po drugi strani pa mi ni noben užitek si mazat noge s kremco prot celulitu in opazovat kako lepo je koža bolj napeta, če je pa cena za to brutalno mučenje ene nedolžne živali...
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users