Jump to content

Photo

Vaš naj naj čaj

• Please log in to reply
514 replies to this topic

#321 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 January 2009 - 12:02 AM

danes sem najino malo gospodinjstvo spet malo založila s čaji, in sicer z Milfordovimi čaji meta, banana-češnja in nekaj zimskega (klasika jabolko-cimet okus pa pride ravno prav kiselkast) in enega bolj fensi šmensi Earl Grey s sivko od Revolution Tea, prvič sem vidla danes to v Maxiju, drag ko žafran, upam, da okus to upraviči.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#322 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 15 January 2009 - 06:47 PM

Zeleni čaj - Teekanne wub.gif
  • 0

#323 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 18 January 2009 - 12:43 PM

punce kje se da dobiti zeleni, črni, rdeči čaj (ne v filter vrečkah) razen v čajnicah??
  • 0

#324 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 18 January 2009 - 12:58 PM

v mullerju vem da majo tudi nekaj cajev pa mogoce maxi ali pa ta velik mercator v siski.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#325 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 18 January 2009 - 10:44 PM

V Namini delikatesi imajo polno čajev.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#326 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 23 January 2009 - 12:19 AM

Jz zj tko izmenično pijem Zimsko pravljivco, melona-limona, meta, Grannys Finest, kamilica, malina, divja češnja in jabolko cimet
  • 0

#327 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 25 January 2009 - 07:02 PM

Trenutno od Alnature bio Chili Kakao Tee.

IPB Image
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#328 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 27 January 2009 - 02:00 PM

Mi imamo trenutno doma ta trojček češnja, gozdni sadeži in gozdna jagoda in so mi vsi trije dobri. Spoloh jagodni mi je čisto preveč všeč. Ful lepo diši, kot sveže nabrane jagode. Všečno.
IPB Image
  • 0

#329 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 January 2009 - 06:44 PM

QUOTE(Dragica @ 25. 1. 2009 - 19:02) View Post

Trenutno od Alnature bio Chili Kakao Tee.

IPB Image

Lahko opišeš okus? Sliši se taka zanimiva kombinacija. V DMu se dobi, ne? Tnx!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#330 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 27 January 2009 - 07:34 PM

Ja, v DM se dobi. Mogoče malo spominja na ingver, ker tak malo zapeče. Men je res dober pa obvezno žličko medu not. Njam. Sem pa še kupla tut bio od Alnature Weiser Tee z vrtničnimi cvetovi, mi pa ni všeč.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#331 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 January 2009 - 07:41 PM

Kakava se nič ne čuti?
Ga bom najbrž kupila.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#332 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 27 January 2009 - 07:51 PM

Aja, pardon, se kr čuti kakav ja. biggrin.gif
  • 0

#333 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 January 2009 - 07:57 PM

No, to me je zanimalo in to je tudi pretehtalo, da ga bom sigurno kupila! Poročam! ;-)

• 0

#334 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 27 January 2009 - 08:07 PM

No poročaj, me zanima, če ti bo všeč. Jst grem tut ju3 po novo pakungo, mi ga bo lih zmanjkalo. Dilema ti si ga že pila?

• 0

• Guests

Posted 27 January 2009 - 09:38 PM

Pijem predvsem crne caje, od teh mi je najljubsi Ceylon BOP, pa zdaj sem odkrila enga Kenijskega, cist obicajnega, ki je temu srilanskemu ful podoben, in je fajn, ker se prvi res dober pri nas ne dobi. Pa darjeeling mam rada, od mesanic pa najrajs English Breakfast. Aromatizirane crne malo menjam, ker se navelicam enga okusa, trenutno sem navdusena nad Choco Power iz cajnice (Cha).
  • 0

#336 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 January 2009 - 08:35 PM

Omg, dobila sem čaj Mandljev piškotek! woot.gif Kako je dobeeer! woot.gif love.gif
  • 0

#337 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 30 January 2009 - 08:48 PM

Oh, js sm si ga pa enkrat preveč koncentriranga nardila, je bil preveč sladek in mi je blo slabo po njem. :/

Trenutno imam najraje mešanico enega iz milerja, ki ni v vrečkah, in sestra zmiksa ene tri različe, sadne afkors, pa nardi celo čajno posodo tega, pa še eno drugo, kjer je saden iz vrečkic, pa malo sladkan. Pol še pa to zmešaš, pa rata ven neki zelo okusnega.

Drugače mam pa rada zeleni al pa črn čaj z mlekom, earl grey. Pa obvezno v eni ful lepi šalčki. biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#338 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 January 2009 - 09:10 PM

QUOTE(Plain Jane @ 30. 1. 2009 - 20:35) View Post
Omg, dobila sem čaj Mandljev piškotek! woot.gif Kako je dobeeer! woot.gif love.gif

Tega sem si jaz zadnjič ogledovala, pa si potem mislila, da ima itak vonj in okus po marcipanu in sem ga kar odmislila, brez da bi se začela sploh radovedičiti o njemu. Lahko malo opišeš okus?

• 0

#339 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 January 2009 - 11:11 PM

Jaz sem ga prvo povohala-čokolada, piškoti, vanilija. biggrin.gif Potem mi je mami ime povedala in sem bila ful presenečena, ker sem res nisem pričakovala takega vonja. Pol sem mislila, da bo okus po lepilu, samo sploh ne (namreč iz dna duše ne maram marcipana, res, fuj!), ful je dober, tak mal sladkoben.
  • 0

#340 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 January 2009 - 11:18 PM

Ga bodem jutri povohala tudi jaz! Hvala za opis.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users