Britje
Posted 02 April 2012 - 07:28 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 April 2012 - 07:31 PM

Posted 02 April 2012 - 07:38 PM
Zdaj so ok tud pol cm dlake

Bikini ne vem kaj bom, voskanje in epiliranjen e pride v poštev, tako da najbrž bom brila...Tole britvico moram pa tud jaz enrkat probat.
Zdaj imam tole, mami in tamala uporabljata to že par let in jima je ful všeč.

Posted 02 April 2012 - 08:30 PM
― V. Van Gogh
Posted 02 April 2012 - 09:03 PM
Pablo Picasso
Posted 02 April 2012 - 09:23 PM
osnova za britje mi je olje za tuširanje, britvice mam pa že leta obične Venuske (zelene), bom probala tole Baleino ob priliki, ki jo je Jina prilepila. po britju balzam za po britju od L'Occitane pa je. z vraščanjem dlak in bočutljivostjo kože nimam problemov.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 02 April 2012 - 09:37 PM
― V. Van Gogh
Posted 02 April 2012 - 09:39 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 April 2012 - 09:45 PM
― V. Van Gogh
Posted 02 April 2012 - 09:46 PM
Jina, joj, ne spomnim se, prej sem imela nekega rozastega, mislim da Strep (?) iz Milerja, sem od tete kot majhno pozornost dobila komplet (grelec+trakovi+robčki za odstranjevanje+kaseta voska), takrat se je ravno pojavil na tržišču in je bil 13€, zdaj mislim, da je cena okrog 20€, ena kaseta voska pa je okrog 6€. Zdaj, ko imam drugega, vidim, da je bil ta rozasti ful debel :s, teta mi je za novo leto podarila nov komplet (tak hud grelec, gigantski kolut trakov in 3 kasete z različnimi voski, meni so se vsi zdeli ok, moram vprašati sestrično, kateri je najnajboljši, ker je probala vse). Je pa naročila na strani zame.si ali zate.si, nekaj takega in je ful poceni.
Pablo Picasso
Posted 02 April 2012 - 09:47 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 April 2012 - 09:49 PM
― V. Van Gogh
Posted 02 April 2012 - 09:51 PM
Pablo Picasso
Posted 02 April 2012 - 10:49 PM
Kako to misliš? Saj pa najbrž ne nosiš tako zelo kratkih in izrezanih hlač, da bi se ti videl bikini predel?Sprašujem pa ženske z gostimi in močnimi dlakami, po možnosti take, ki zaradi temnejše kože na bikiniju ultra kratkih hlač ne morete nosit niti tisti dan, ko se obrijete...Zato so Hevea and co. izvzvete iz te debate o britju

Tudi jaz se brijem povsod. Pred mnogimi leti sem porabila ene 2 tubi depilacijske kreme na nogah in pazduhah, potem pa sem nehala, ker je to sama kemija. Se tudi jaz ne obremenjujem s popolno gladkostjo. Brazilska in razne mašine na intimnih delih in pod pazduho me niti malo ne mikajo. Si predstavljam, da svinjsko boli. Nekajkrat sem na nogah uporabila mašinico, ampak so se mi dlake vrasle in sem se odločila, da si je ne bom kupila, vsaj zaenkrat ne. S trakovi tudi nisem poskušala, ker verjetno niti niso nekaj učinkoviti. Trakove uporabim samo nad zgornjo ustnico, 2x ali 1x na mesec.
Imam temne dlake, nisem svetlolasa, ampak se mi vseeno ne zdi, da bi bila ful poraščena. Nekaj srednjega, bi rekla. Nimam tistih res ful ful temnih, gostih in močnih dlak. Brijem pa se ne vedno enako pogosto. Če sem doma, ne tako pogosto, kot če sem pri fantu.

Imam pa kar tiste navadne britvice, kao za enkratno uporabo. Tale Baleina od Jine izgleda fajn, ampak se kar malo bojim, če je res tako ostra.
Še nekaj me zanima. Tiste, ki se brijete, uporabljate isto britvico za celo telo ali imate za intimne dele drugo?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 02 April 2012 - 11:01 PM
After all this time?
Always.
Posted 02 April 2012 - 11:05 PM
Se mi pa pod pazduho nikoli ne vname, kljub temu da se vsak dan brijem (si niti ne predstavljam, da se ne bi, ker mi tam ful hitro rastejo in so mi poraščene pazduhe ogabne).
Niti nisem imela nič rdeče, ko sem bila parkrat na laserju.
― V. Van Gogh
Posted 02 April 2012 - 11:48 PM
Glede različnih britvic pa sprašujem zato, ker sem nekje brala, na nekem forumu najbrž, da je ena začela uporabljati 2 različni, ker je sumila, da je to lahko povezano z nastankom kakih genitalnih herpesov in podobnih stvari.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 03 April 2012 - 01:52 AM
Za vse dele uporabljam isto britvico, kar pri meni zajema noge + spodaj, pazduhe si z epilatorjem že nekaj let zapored. Pa bikini predel z epilatorjem. Bom pa začela zdaj briti, ker bom itak kmalu laser nabavila. Mi je bolj priročno, pa še manj se vrašča.
Posted 03 April 2012 - 07:15 AM
Jaz sem se en čas z depilacijsko po bikiniju, pa ni blo nekega haska sploh. Dlake so bile edino mehkejše, to pa je tudi vse. Čez en, dva dni so že spet veselo poganjale.Kaj pa depilacijske kreme, sem firbčna, a je potem nikoli ne vzamem. A to sploh deluje?
[Napoleon]
Posted 03 April 2012 - 07:34 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users