Jump to content

Photo

L'Occitane izdelki

• Please log in to reply
457 replies to this topic

#321 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 10 April 2007 - 07:01 AM

Jap.

Je pa to mogoče razlog temu, da je prodajalka v eni trgovini moja prijateljica.
  • 0

#322 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 April 2007 - 01:00 PM

Bi znalo biti to, ja. :-)

Špela,
a ti si že zasledila mandljevo olje za tuširanje v obliki testerja? :-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#323 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 13 April 2007 - 04:25 PM

A ve ste dobile prav tester-kremo? jaz sem ga tudi naročila, pa sem dobila samo opis izdelkov na papirju sad.gif
  • 0

#324 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 April 2007 - 04:26 PM

Ja, ampak v tisti zloženki notr bi moral bit prilepljen testerček. hmm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#325 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 13 April 2007 - 04:29 PM

Aha, no pri meni ga ni. Mogoče so pozabili.
  • 0

#326 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 April 2007 - 04:31 PM

Ja, mogoče so se zafrknal, pa je ven padel al karkol. Še enkrat jim pošlji mejl z naslovom, pa magar tokrat na mamo napišeš, zihr bojo še enkrat poslal (meni so 3 poslali, kao za mene, mamo in sestro tongue.gif).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#327 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 13 April 2007 - 06:36 PM

Jaz sem jim dele za 8 (med njimi še mali nečakinji in oči laugh.gif ) članov na isti naslov pisala biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#328 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 13 April 2007 - 06:45 PM

jaz pa sem jim sam enkrat pisala...pa so mi dvakrat poslali biggrin.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#329 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 14 April 2007 - 02:36 PM

So mi poslali meil in se opravičili, da so se zmotili in mi le poslali tester.Pridni. smile.gif
  • 0

#330 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32289 posts

Posted 14 April 2007 - 02:43 PM

To so poslali vsem - mail z opravičilom in potem še en testerček - čeprav meni ni manjkal testerček, recimo.
  • 0

#331 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17591 posts

Posted 14 April 2007 - 02:53 PM

Pravzaprav jih komot okol prneseš - tudi če si dobil tester, vseeno rečeš da ga nisi. tongue.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#332 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 April 2007 - 02:55 PM

Ah, ne bojo obubožali zaradi enega testerčka, ne biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#333 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 15 April 2007 - 08:19 AM

Meni so pa najprej poslali samo tist prospekt- zloženko, dva dni kasneje pa sem dobila še tester- samo tester v beli kuverti, brez znamke :-). Mami je pa na isti dan dobila dve kuverti- v eni je bila samo zloženka , v drugi pa samo tester. Ja, majo čuden način pošiljanja...No važno da sem dobila biggrin.gif
  • 0

#334 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 April 2007 - 01:15 PM

Jaz sem danes dobila tester od te mandelj-jabolko kremice in se mi zdi ful vredu, kožo pusti res lepo svilnato mehko. Vonj pa wub.gif Ful škoda da je komedogena..

Edit: A je katera morda povohala čistilno olje iz te kolekcije? A tudi tako božansko diši?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#335 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 April 2007 - 10:57 AM

Vem da sta bili obe že ocenjeni, ampak me zdaj zanima primerjava, katera od teh dveh zadev je boljša za čiščenje obraza?

IPB Image

C12-15 ALKYL BENZOATE, DI PPG-2 MYRETH-10 ADIPATE*, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHEROL*, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT*, LIMONENE*, LINALOOL*, COTRONELLOL*

IPB Image

Water, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Extract, Lauryl Glucoside, Glycerin, Decyl Glucoside, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleate, Rosa Damascena Flower Oil, Disodium Cocoyl Glutamate, Melissa Officinalis Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Fragrance, Sodium Cocoyl Glutamate, Melilotus Officinalis Extract, Honey, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Caramel.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#336 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 April 2007 - 11:32 AM

Prva reč je precej bolj mastna kot druga. Tako da po želji.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#337 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 April 2007 - 11:41 AM

Okej, hvala.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#338 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17591 posts

Posted 26 April 2007 - 04:20 PM

QUOTE(mecajek @ 25. 4. 2006 - 22:30) View Post

Immortelle - Protective Lotion with SPF 15 :

WATER, C12-15 ALKYL BENZOATE, OCTINOXATE, GLYCERIN, CYCLOMETHICONE, OXYBENZONE, GLYCERYL MYRISTATE, AVOBENZONE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, DIPHENYL DIMETHICONE, CETYL ALCOHOL, PEG-8, FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, CARBOMER, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, RETINYL PALMITATE, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, TETRASODIUM EDTA, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PPG-1-PEG-9-LAURYL GLYCOL ETHER, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, HEDERA HELIX (IVY) EXTRACT, PHYTIC ACID, SUCROSE PALMITATE, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, HEXYL CINNAMAL, SODIUM POLYACRYLATE, BENZYL SALICYLATE, GLYCERYL LINOLEATE, ISOBUTYLPARABEN, PROPYLPARABEN, HELICHRYSUM ITALICUM EXTRACT, LINALOOL, ALPHA-METHYL IONONE, OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL

IPB Image

Koliko to stane ?

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#339 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 27 April 2007 - 12:25 PM

Linija za zrelo kožo je najdražja, tako da računaj v rangu 40 €.
  • 0

#340 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 27 April 2007 - 12:33 PM

Ja, okol 10k je.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users