Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35937 replies to this topic

#321 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 March 2006 - 10:01 AM

QUOTE(lejck)
pr men je tut obratno...mogoče sta DileMa pa Špela leve...
mislm levičarke biggrin.gif

pri meni nisi dosti falila. sem namreč oboje! biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#322 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 March 2006 - 11:11 AM

Jst sm pa desničarka ... sem pa verjetno vseen malo leva. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#323 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 01 March 2006 - 11:57 AM

Mena pa zanima kako se obnesejo športni modrčki oz. topi? A kej bolše držijo? Pa kje se jih kupi, za kolko ipd biggrin.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#324 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 March 2006 - 12:03 PM

Ja, ful boljše držijo. Imajo jih v Skinny-ju (tam sem ga jaz kupila) in še kje. Jaz sem dala za svojega menda ene ... hmm ... 4k, neki tazga.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#325 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 01 March 2006 - 12:08 PM

a se pod njimi kaj več potiš pri telovadbi (ker so malce večjega formata ;)) ?

lp
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#326 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 March 2006 - 12:14 PM

Ne ... sej je zadeva iz primernega materiala, ki omogoča koži dihanje. Sicer pa ... če ornk telovadiš, valjda, da se boš potil.
  • 0

#327 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 01 March 2006 - 12:21 PM

QUOTE(DiLeMa)
Sicer pa ... če ornk telovadiš, valjda, da se boš potil.

ja to itak biggrin.gif
  • 0

#328 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 March 2006 - 02:25 PM

mene pa zanima priblizna cena kanebo smink? biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#329 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 March 2006 - 05:01 PM

Nimam pojma ... Kanebo je mnda neki podobnega kot Shiseido? Al je cenej ... ne vem točno. Shiseido šminke so nekaj čez 6k, Kanebo bi torej znale bit okol 5k.
  • 0

#330 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 March 2006 - 05:10 PM

super, sem pricakovala, da bojo drazje ermm.gif ceprav tudi 5k ni malo wink.gif ampak gre za darilo, tko da je kul biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#331 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 March 2006 - 05:11 PM

QUOTE(*pikica*)
super, sem pricakovala, da bojo drazje ermm.gif ceprav tudi 5k ni malo wink.gif ampak gre za darilo, tko da je kul biggrin.gif

Če ti je 6k za šminko prepoceni (meni se sicer zdi absurdno drago, ampak me to vseeno ne ustavi biggrin.gif) lahko nabaviš La Prairie šminko, boš morala za njo odštet okoli 20k.
  • 0

#332 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 March 2006 - 06:23 PM

sama ce ze kupujem sminko (sem bolj pristas glosov), dam do 2k (ajde, ce je ze res ful lepa in ne morem brez nje tut 3k) smile.gif ampak je kolegica rekla da so ful drage te sminke pa sm pricakovala da bo tm okol 10k rolleyes.gif sej pravm, nimam pojma biggrin.gif drugac se tut men zdi taka cena cist pretirana, ampak jebiga smile.gif 20k pa ne bi dala za sminko, pa ce me ubijes biggrin.gif edin ce bi mela tok dnarja, da bi se lahko tko preseravala biggrin.gif ej DoLeMa, se eno vprasanje wink.gif Tigi ane, a se izgovori tiĐi al tiGi rolleyes.gif ermm.gif biggrin.gif
  • 0

#333 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 02 March 2006 - 06:30 PM

Prepričana sem, da je oni novi dvofazni puder od maxfactora že bil ocenjen v sestavinah. zakaj ga pol ne najdem?? evil.gif A ve kdo, kje se nahaja?
  • 0

#334 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 March 2006 - 06:33 PM

Uf, tisti je bil ocenjen v temi Sestavine (tam, kjer je ene 100 strani). Daj še enkrat napiši sestavo, pa ga bom ocenila.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#335 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 02 March 2006 - 06:35 PM

Blondi, mislis tega?
http://www.lepa-si.c...?t=1750&start=0
  • 0

#336 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 02 March 2006 - 07:04 PM

Jaaaaa, tega. Samo ni sestavin. Bom natipkala. Danke!
  • 0

#337 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 March 2006 - 10:26 AM

ker sem popolna začetnica v tem, me zanima, kako naj izberem pravilni odtenek tekočega pudra? nekej sem že probavala na notranji strani zapestja, pa so se mi zdeli vsi pretemni ... razen najsvetlejšega odtenka niveinega pudra skin like. pa nimam full svetle kože. prosim za pomoč. hvala. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#338 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 March 2006 - 11:17 AM

Probati ga moraš na obrazu in ne na roki. Na robu obraza, ki prehaja na vrat.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#339 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 March 2006 - 03:38 PM

morda katera ve kje se lahko odpravi počene kepilarce ob nosu?
mami bi rada šla odstranit,samo bi rada to uredila v kakšnem kozmetičnem salonu kjer dela kak zdravnik rolleyes.gif biggrin.gif
pa sm ji rekla,da bi blo bolje če bi šla uredit to v kakšno privat zdravniško ordinacijo za dermo,...a ve kera kej?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#340 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 March 2006 - 05:50 PM

To se odstranjuje z laserjem. Pokurijo se. smile.gif Samo ne vem, če to izvajajo v kozmetičnih salonih. ermm.gif:
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users