Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#321 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 13 June 2006 - 05:31 PM

Jst pa 1.100 za tistga z limono+meliso biggrin.gif (v tuševi drogeriji)
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#322 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 June 2006 - 05:45 PM

he he..zdej ga bom pa v tuševi drogeriji kupovala... tongue.gif
  • 0

#323 BANKS

BANKS

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 13 June 2006 - 06:45 PM

a pa te stvari res delujejo... k js bi se jih ful rd znebiu.... k mi je ze ful bed ratal... ne morm it u miru s kksno na pijacoo kr neki... dejte po resnic povedat kaj se splaca kupt kaj res pomaga pa kok cajta ste vi rabl da so vam zginli mozolji??????????????
  • 0

#324 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 June 2006 - 07:15 PM

Idi pa Differin ! K zdravnici. Pa se moreš vsaj 3 mesece mazat .. že po prvem mesecu boš opazo spremembe pa izboljšave na koži potem pa samo maži maži pa se ti bo koža fajn spucala. wink.gif
  • 0

#325 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 13 June 2006 - 07:29 PM

Ana, zdaj ko si lih tu. Vidla sem da si skinoren uporablala. Kak je blo?
  • 0
Memento mori.

#326 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 June 2006 - 07:30 PM

ej Anaa kok sm na onih slikah z valetke vidla...maš ti full lepo kožo.-..a to že naravno al uporablaš ktero kremo oz. zdravilo...?
  • 0

#327 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 June 2006 - 07:38 PM

Skinoren mi ni nič pomagal. Čisttooo nič. Moja sošolka je mela totalno mozoljas obraz res .. gnjojne mozolje .. je uporabljala skinoren pa ji je ful pomagal. Sicer še ma vedno mozolje. Ampak 80% manj.

Glede moje kože. Jaz uporabljam Differin .. nimam ful čiste kože .. ampak mi jo je Differin fuul izboljšal res .. smile.gif tak da priporočam. Jaz si ga mažem od marca .. pa mazala ga bom še do julija potem pa začnem z Avene Clenance K. wink.gif
  • 0

#328 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 13 June 2006 - 07:44 PM

Ana Zs wink.gif
  • 0
Memento mori.

#329 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 13 June 2006 - 07:49 PM

ja jst bi tut probala z Differinom...sam je je strah da sm pr 14 še premlada za to..pa da bi mi preveč kožo izsušiu.... oops.gif
  • 0

#330 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 June 2006 - 09:28 PM

*Tia* jaz sem tut 14 stara.

Differin mi je najprej fuul izsušil kožo res ful ful .. sem mela cele luske pa kr luplo se mi je dol .. kraste so se mi delale .. po enem tednu se je stanje normaliziralo potem, sem še mela prvi mesec nekaj mozoljev potem drugi mesec še mogoče, potem pa je šlo strmo na boljše. wink.gif Zdaj pa mi je super res. En mozoljček se mi je naredo od pudra, ki mi ga je namazala punca v Limoniju kamorem sem se šla ličit drugače pa nikoli nimam niti enega (morem potrkat).

Aha glede ogrcev če ti še povem. Meni glede tega ne pomaga nič. Najboljše, da si enkrat na teden narediš kako parno kopel obraza pa kamilice noter vrži in potem potiskaj ogrce ven, .. druga ti ne preostane. Žal. ermm.gif

@Claudija - vidla & odpisala wink.gif .
  • 0

#331 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 14 June 2006 - 01:52 PM

hja...amapk kai si si dala na obraz kako kremo da se ti je stanje normaliziralo?? ....am ja...vrjetno bom rekla za differin....zam nisem čisto 100% al bi al nebi...hm....u glavnem se sam bojim da bi čudno zgledalo tiste kraste pa luske pa to.... ermm.gif ermm.gif
  • 0

#332 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 14 June 2006 - 03:23 PM

QUOTE(*Tia*)
hja...amapk kai si si dala na obraz kako kremo da se ti je stanje normaliziralo?? ....am ja...vrjetno bom rekla za differin....zam nisem čisto 100% al bi al nebi...hm....u glavnem se sam bojim da bi čudno zgledalo tiste kraste pa luske pa to.... ermm.gif ermm.gif

Men se zdi da ni dala nobene kreme na obraz, pač tak je pri Differinu da rabi en čas da se normalizira spet.
  • 0
Memento mori.

#333 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 14 June 2006 - 03:37 PM

ja sam emne kr stisne ko se spomnim kko bi mi lahko to kožo izsušilo...kr men je že klimicin izsušil tko da sm se na malo lupla....pa sm malo normalizirala z soleo sam še vseeno ne tako kot bi moglo bit... ermm.gif
  • 0

#334 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 June 2006 - 04:58 PM

Ja normalno sem se mazala s Clinians Jabolko .. mogoče mičkeno bolj na debelo. Saj po enem tednu je dobro. wink.gif Pa ni muz, da boš tut ti mela tak izsušeno kožo. Mogoče je sploh mela neboš. (izsušene kože mislim). jaz sem tut malo bolj občutljive sorte.
  • 0

#335 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 14 June 2006 - 07:14 PM

Ana, kaj z fleki pa porami si tud mela težave kaj?

PS: hvala za odgovor 8)
  • 0
Memento mori.

#336 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 June 2006 - 08:01 PM

Ej flekce še mam zdaj. Ampak se ne sekiram. Ko bom začela z Avene mi bojo počasi zginli smile.gif .. z porami .. misliš ogrce ?
  • 0
Viens, reste ici!

#337 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 14 June 2006 - 08:11 PM

ja jas pa se bol sekiram za flekce...sam bi mozolje rada tut odstranla kr zarad nih pol nastanejo flekci..ja jas pa upam da mi bo zdravnica hotla differin napisat...sam bom prej z exfoliacom probala..pa z tistim zelenim garnier tonikom....pol pa om vidla za dalje wink.gif
  • 0

#338 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 15 June 2006 - 01:15 PM

Ana z porami, mislim razširjenimi porami... take luknice male.

Tia, jas tud bom z Exfoliacom probala z 10 kremo. Ampak samo kremo ostale kolekcije ne. Pa vsaki drugi dan bom mazala.
  • 0
Memento mori.

#339 evey

evey

sramežljivec

• Člani
  • 3 posts

Posted 15 June 2006 - 01:45 PM

Js sem prej klimicint uporabljala in je blo kr vredu, vendar ko sem ga nehala je šlo spet na slabš. zdaj pa ne uporabljam ne klimicinta al pa differina, ker mi oboje tolk izsuši kožo. od zdaj naprej pustim mozolje na miru, jih nič ne stiskam, kožo si umijem s schellerjevim mineralnim in nato s tonikom od garniera essential ta morem rečt da je res odličen pa še lepo diši, namažem se pa s clinique superdefense, ki je pa res super. kožo navlaži ima super sestavine pa še uv zaščito, je pa draga ampak koža po njej kar žari.
  • 0

#340 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 June 2006 - 04:38 PM

Claudi. S tem nimam težav. wink.gif
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic