Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5488 replies to this topic

#321 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23586 posts

Posted 24 September 2020 - 10:19 AM

Jina, ja, mi je bilo zelo čudno, da je pred časom oglaševala otroška oblačila iz Kika.

Barbarina, ti bo obsežno odgovorila v storyju. :lol: Sigurno je material brez primere in izdelano po vesoljski tehnologiji. Lidl se skrije.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#322 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26232 posts

Posted 24 September 2020 - 10:24 AM

Ker za tiste parkrat po luži skakat pa rabiš točno to
  • 0

#323 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19574 posts

Posted 24 September 2020 - 10:26 AM

Kar me je še bolj presenetilo, je to, kar je Barbi spodaj komentirala.

A ni  edino važno pri teh kompletih, da ne premočijo?

• 0

#324 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17420 posts

Posted 24 September 2020 - 10:58 AM

Haha ja.

Ana ma danes dobre storije.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#325 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28296 posts

Posted 24 September 2020 - 11:30 AM

^^
Katera Ana?

Sigurno je material brez primere in izdelano po vesoljski tehnologiji.

:lol:

Pa res, Barbi. Bleh.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#326 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19574 posts

Posted 24 September 2020 - 11:38 AM

ADP.

Najprej mora biti moški lep in bogat, šele nato vse ostalo  :D 

• 0

#327 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17691 posts

Posted 24 September 2020 - 11:39 AM

Kakopak :D Ve ste pa studente gledale takrat? Pffff.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#328 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28296 posts

Posted 24 September 2020 - 11:53 AM

Hahaha, sem videla tisto, ja.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#329 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19574 posts

Posted 24 September 2020 - 11:55 AM

Če je študent, moraš najprej raziskat, kako je preskrbljena družina, kje živi, kakšen avto vozi, kakšne znamke oblačil ima, telefon...

• 0

#330 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87235 posts

Posted 24 September 2020 - 01:57 PM

Barbarina, ti bo obsežno odgovorila v storyju. :lol: Sigurno je material brez primere in izdelano po vesoljski tehnologiji. Lidl se skrije.

Še slabše, trajnostni pristop je tisti, ki jo je najbolj prepričal. Ob treh tonah navlake, ki jo imajo doma ...

Zadnjič je izjavila, da bo naredila vse, da njena otroka ne bosta materialista. Good luck with that. Tamala se mi zdi že pri 3 letih zafnana.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#331 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19574 posts

Posted 24 September 2020 - 02:00 PM

:butl: 

• 0

#332 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17691 posts

Posted 24 September 2020 - 03:37 PM

Ha, ha. Meni mala zgleda 1,5. Me je kar presenetilo zdaj na sliki.
Sicer pa drugace ne more biti. Moras biti part avsa, part materialist, da se tako prodajas. Zakaj nobena tu nima takega IG, a?
Ugotavljam, da mi ful vsi influencerji, ki dobijo otroka, zacnejo hoditi na zivce. Vsiiii padejo v neke baby natege se pred porodom.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#333 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87235 posts

Posted 24 September 2020 - 05:15 PM

Kako, saj je že tamal več kot 1,5. :D

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#334 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17420 posts

Posted 24 September 2020 - 07:51 PM

No sori, ampak mogoce se res lahko na hitro bere kot lep in bogat,ampak hands down, prvo kar bi me zanimalo po tem, ko bi mi tip bil privlacen je to, da je priblizno na isti valovni glede izobrazbe, da ni desnicar (politicno usmerjen), pa da ima kaj fedra da lahko prezivi sebe in ne hodi k mamici po zepnino. Da je situiran ne pomeni da mora vozit hudega audija. Zarad mene lahko vozi 15 let star avto, vazno da je samostojen in da si sam pere gate in kuha. Ce to dvoje dela potem ve da ne eno, ne drugo ni samoumevno.
Pol pa pridejo na vrsto se une njene prijazen, jadadada...
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#335 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19574 posts

Posted 24 September 2020 - 08:18 PM

Jaz ne vem, kdaj si ti spoznala tvojega, mmidva z možem sva skupaj od 20. leta. Malo premisli...
A ni tvoj desničar?
  • 0

#336 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26232 posts

Posted 24 September 2020 - 09:09 PM

Mislim da je...in mislim, da jo to precej moti.
  • 0

#337 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17420 posts

Posted 24 September 2020 - 09:41 PM

Ja. Je. Ancka ti je odgovorila.
Zacela sva pri mojih 19.
Danes bi bilo marsikaj drugace.
Politika je prepovedana tema.
  • 0

#338 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17768 posts

Posted 25 September 2020 - 06:21 AM

Uff. Pri meni to ne bi šlo skozi nikakor. Se mi zdi pogled na politiko, vero... zelo pomemben aspekt življenja. Me pa firbec zdaj, kaj je Ana povedala na storyjih.

Tole s temi dežnimi kombinezoni pa... mene najbolj moti to sprenevedanje in to, da imaš sledilce za neumne in jih zavajaš. Oglas je oglas in pika. A res kdo temu na veliko naseda :hmm:
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#339 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19574 posts

Posted 25 September 2020 - 07:00 AM

Seveda se strinjam, da imaš kasneje v življenju drugačne kriterije pri iskanju partnerja. Ampak, če sta zgodaj začela pa recimo kasneje kdaj izgubi službo ipd., ga verjetno ne pustiš zaradi tega, ane. Meni je pomembno, da skupaj rasteva, da se dopolnjujeva, da znava skomunicirat vse, da je dober ati pa še marsikaj. Sicer se pa strinjam z njenimi storiji.

• 0

#340 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17420 posts

Posted 25 September 2020 - 07:22 AM

Barbarina seveda. Ampak, pri 19 me dejansko ni brigala politika ne nic, ne vera....nista. pac, zacela sva in hodila in po nekaj letih naredila naslednji korak.
Zdaj ko sem sama zrasla in osebnostno se rastem, rastem v drugo smer kot on, ze nekaj casa.
Ja saj je super foter in vse....ampak sva si grozno razlicna.
Vsekakor bom za I in za B postavila cisto drugo osnovo, sploh za I, da ji bo kristalno jasno da ne rabi nikogar, in da se bo naucila biti sama s sabo, da ne bo ena tistih "samo rad me more met" - sori samo od ljubezni se ne da zivet. Mi je jasno da pri najstnikih to ne pali ravno, ampak hocem reci da ji zelim dati popotnico da je sama sebi zadostna, da bo imela dolocene kriterije predvsem pa da se bo zavedala, da za uspeh v zivljenju ne steje (samo) hisa z belo ograjico, poroka in kopica otrok. In pa predvsem da ne bo zivela po pricakovanjih drugih. Niti mojih. Ji bom pa govorila druge reci kot jih je mami meni. In upam da bo padlo na plodna tla, ce pa ne bo, pa....otroke vzgajamo za zivljenje. Ne zase.
Jaz resnicno pri svojih 19 z oprano glavo od matke nisem vidla druge sanse kot da ostanem v eni vezi in nadaljujem po ustaljeni poti. Meni je pri 19 (in se kasneje) redno govorila da kaj pa mislim da je tam zunaj, da bom ostala sama, da ni nic boljsega, da bodo ostale samo se zgube...
Zdaj pri 33 pa mislim, da niso samo zgube tam zunaj in da v resnici dosegam nivo, ko bom sama sebi zadostna oziroma se bom naucila biti sama s sabo in mi bo ob tem tudi prijetno.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users