Jump to content

Photo

Anti-aging nega

• Please log in to reply
2184 replies to this topic

#321 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 17 February 2016 - 07:21 PM

Je bila zelo burna debata, ampak se je končala tako, da je baje Essence potrdil, da gre iz prodaje :D

Stara embalaža:

essence-my-skin-soft-cleansing-gel-lime-

Nova embalaža:

http://durban.getito...150ml_47828.jpg

Sestavine niso bistveno drugačne, le malo zamenjan vrstni red.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#322 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16944 posts

Posted 18 February 2016 - 07:21 PM

Koliko približno ste plačale za Innisfree Green tea serum? 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#323 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 18 February 2016 - 07:25 PM

Jaz sem plačala 19,53 $.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#324 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16944 posts

Posted 18 February 2016 - 07:30 PM

Hvala. ne vem zakaj se mi zdi, da sem ga ful ceneje vidla. 

• 0

[Napoleon]

#325 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 18 February 2016 - 07:36 PM

Kolikor se spomnim, so najcenejši vsi nekje okrog te cene, vsaj kolikor sem pregledala. Mogoče si videla kakšnega ful cenejšega, ampak ni bila zraven še poštnina.

• 0

#326 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27302 posts

Posted 25 March 2016 - 03:22 PM

A ima katera kako idejo za sestavinsko dobro kremo za mojo mami, ki ima sicer suho kožo ampak z nečistočami.

• 0

#327 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 25 March 2016 - 04:43 PM

Ta od Derme E, ki jo jaz skos opevam: http://www.iherb.com...4-oz-113-g/8601

• 1

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#328 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27302 posts

Posted 26 March 2016 - 08:43 AM

Hvala:)

• 0

#329 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16944 posts

Posted 04 May 2016 - 04:14 PM

Že kak mesec uporabljam Melano CC serum. Zaenkrat se še ne morem popolnoma odločit kako mi je všeč. Koža se je zadnje čase precej umirila (nehala sem uporablat Olay kremo), ne morem pa rečt da je popolnoma brez nečistoč in blazno sijoča. Je pa zelo pomagal pri enem ogromnem fleku, ki se ga nisem uspela znebiti od lanskega poletja, po uporabi tega pa se je v kratkem času zelo zmanjšal. 

i9k-112966.jpg

• 0

[Napoleon]

#330 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27302 posts

Posted 04 May 2016 - 07:27 PM

Meni je super ne uporabljam je pa vec vsakodnevno, ker se je stanje popravilo.
  • 0

#331 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16771 posts

Posted 14 May 2016 - 07:24 PM

a ima kera ali pa je ze uporabljala derma roller?jaz razmisljam da bi kupila derma stamp.

zato ker je to edina varianta, da nimam stalno prisotnih unih dveh gub med obrvmi. zaenkrat sem zadevo preizkusila s sivanko in ker sem nad rezultatom navdusena razmisljam da bi kupila to.

mrscim se na ta nacin, pa tud ko pridem iz sluzbe je groza. celodnevno razmiljanje in buljenje v racunalnik se mi pozna tocno tam.

se to, ce se vitamin c uporablja zjutraj, se potem a zvecer, ali oboje skupaj?

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#332 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16771 posts

Posted 15 May 2016 - 11:43 AM

Kaj nobena nic ne ve o tem, a imamo ze svojo temo za to?
Pismo, sem pa pricakovala kaksno mnenje, no :D
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#333 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 15 May 2016 - 11:57 AM

Jaz poznam, ampak nimam izkušenj :) Sem razmišljala o nakupu manjšega in večjega rollerja pa se še nisem odločila. Takih dramatičnih rezultatov, kot bi bili pri dermatologu, ne bo, ker tam gre globlje.

Probaj, itak je zastonj :D Pa še nekaj za razkuževanje rabiš.

Drugače pa botoks. Ni to nič dramatičnega. Eni ga rabijo samo 1x pa se odvadijo mrščenja.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#334 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16771 posts

Posted 15 May 2016 - 02:30 PM

Podgana, si ze sla na botoks oz, ali dopuscas moznost da bos sla? No priznam da tudi o tem razmisljam, ker nocem ves cas izgledati jezno ali nezadovoljno. Moram si pa malo prebrati o njem. Nedolzen ravno ni....
Ja jaz vedno ko se razjezim, ali pa ko nisem najbolj vesela, ali pa ko razmisljam o cem globoko, se mrscim tako da se mi ti dve delata, medtem ko cela ne mrscim in tam nimam gub. In mi je res grdo :/
  • 0

#335 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 15 May 2016 - 04:34 PM

Nisem :D Nimam še gub po čelu. Nekako računam, da ne bom nikoli rabila na to in da bo porazporeditev gub bolj enakomerna, da bo CO2 laser dovolj. Tudi zavestno se ne mrščim.

Poglej tole gospo. Še botoksa ni rabila se mi zdi, ampak hialuronsko.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#336 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 15 May 2016 - 05:36 PM

Jaz racunam na to, da bo cez 10-15 let ze vsaka tretja na botoksu. Ce ne pretiravas, ni nic takega. Jaz sem ze zdavnaj rekla, da se bom sigurno posluzevala kaksnega tretmaja, ko bom starejsa.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#337 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16771 posts

Posted 15 May 2016 - 07:28 PM

ma ja jaz tudi tako mislim. jaz sem se sele zdaj zacela nekako zavedati tega in se bom zavestno trudila, da se ne bom mrscila. zaenkrat je stanje se tako, da en dan so, naslednje jutro jih ni. torej prepozno se mi :)

racunam pa, da vkolikor se bodo pojavile in ostale, sigurno ne bom taka, ce bo mozno. tudi drago se mi ne zdi.

• 0

#338 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27302 posts

Posted 15 May 2016 - 11:55 PM

Meni je to dokaj normalno da gube pac so in sem jih pripravljena sprejeti kot del sebe oz. Kar se da ublazit z nego mi je nekako logicno ne bi se pa posluzevala posegov. Se niti ne smatram za neko lepotico tko da gube gor al dol :D
  • 1

#339 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 21 May 2016 - 04:36 PM

Ste v zadnjem času odkrile še kakšen dober serum z vitaminom C? Meni je ravno zmanjkalo Jaina face seruma. Uporabljala sem ga zjutraj, v tem času pa se mi ni pokvaril. Prav tako mi ni izsuševal kože ali karkoli. Mi je bil všeč, čeprav nekih sprememb na koži nisem opazila. Bi pa zdaj kakšen drug izdelek preizkusila. Trenutno se nagibam k Melano CC.

• 0

#340 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 31 August 2016 - 07:52 AM

Marmelada, zdaj imam LRP Redermic C10 in je super. Ne prenesem gelastih in v suhem olju. Ta je bolj kot nek primer/serum.

Ne vem, če poznate DECIEM. To je trenutno najbolj popularna firma na sceni. Imajo veliko podfirm; NIOD, Hylamide, Hand Chemistry, Grow Gorgeous itd. In od včeraj naprej tudi neverjetne produkte po še bolj neverjenih cenah z imenom The Ordinary. Preproste formule s sestavinami, ki dokazano delujejo. Cene so od 5,80€ (vitamin C) do 14,80€ (Buffet - mešanica peptidov in Matrixyla). Kupite na victoriahealth.co.uk.

Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%
Hyaluronic Acid 2% + B5
Matrixyl 10% + HA
Alpha Arbutin 2% + HA
“Buffet”
Lactic Acid 5% + HA 2%
Lactic Acid 10% + HA 2%
Advanced Retinoid 2%
100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil
Niacinamide 10% + Zinc 1%

• 1

Tumblr

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users