Je bila zelo burna debata, ampak se je končala tako, da je baje Essence potrdil, da gre iz prodaje
Stara embalaža:
Nova embalaža:
http://durban.getito...150ml_47828.jpg
Sestavine niso bistveno drugačne, le malo zamenjan vrstni red.
Posted 17 February 2016 - 07:21 PM
Je bila zelo burna debata, ampak se je končala tako, da je baje Essence potrdil, da gre iz prodaje
Stara embalaža:
Nova embalaža:
http://durban.getito...150ml_47828.jpg
Sestavine niso bistveno drugačne, le malo zamenjan vrstni red.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 February 2016 - 07:21 PM
Koliko približno ste plačale za Innisfree Green tea serum?
Posted 18 February 2016 - 07:25 PM
Jaz sem plačala 19,53 $.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 February 2016 - 07:30 PM
Hvala. ne vem zakaj se mi zdi, da sem ga ful ceneje vidla.
Posted 18 February 2016 - 07:36 PM
Kolikor se spomnim, so najcenejši vsi nekje okrog te cene, vsaj kolikor sem pregledala. Mogoče si videla kakšnega ful cenejšega, ampak ni bila zraven še poštnina.
Posted 25 March 2016 - 03:22 PM
A ima katera kako idejo za sestavinsko dobro kremo za mojo mami, ki ima sicer suho kožo ampak z nečistočami.
Posted 25 March 2016 - 04:43 PM
Ta od Derme E, ki jo jaz skos opevam: http://www.iherb.com...4-oz-113-g/8601
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 March 2016 - 08:43 AM
Hvala:)
Posted 04 May 2016 - 04:14 PM
Že kak mesec uporabljam Melano CC serum. Zaenkrat se še ne morem popolnoma odločit kako mi je všeč. Koža se je zadnje čase precej umirila (nehala sem uporablat Olay kremo), ne morem pa rečt da je popolnoma brez nečistoč in blazno sijoča. Je pa zelo pomagal pri enem ogromnem fleku, ki se ga nisem uspela znebiti od lanskega poletja, po uporabi tega pa se je v kratkem času zelo zmanjšal.
Posted 04 May 2016 - 07:27 PM
Posted 14 May 2016 - 07:24 PM
a ima kera ali pa je ze uporabljala derma roller?jaz razmisljam da bi kupila derma stamp.
zato ker je to edina varianta, da nimam stalno prisotnih unih dveh gub med obrvmi. zaenkrat sem zadevo preizkusila s sivanko in ker sem nad rezultatom navdusena razmisljam da bi kupila to.
mrscim se na ta nacin, pa tud ko pridem iz sluzbe je groza. celodnevno razmiljanje in buljenje v racunalnik se mi pozna tocno tam.
se to, ce se vitamin c uporablja zjutraj, se potem a zvecer, ali oboje skupaj?
Posted 15 May 2016 - 11:43 AM
Posted 15 May 2016 - 11:57 AM
Jaz poznam, ampak nimam izkušenj Sem razmišljala o nakupu manjšega in večjega rollerja pa se še nisem odločila. Takih dramatičnih rezultatov, kot bi bili pri dermatologu, ne bo, ker tam gre globlje.
Probaj, itak je zastonj Pa še nekaj za razkuževanje rabiš.
Drugače pa botoks. Ni to nič dramatičnega. Eni ga rabijo samo 1x pa se odvadijo mrščenja.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 May 2016 - 02:30 PM
Posted 15 May 2016 - 04:34 PM
Nisem Nimam še gub po čelu. Nekako računam, da ne bom nikoli rabila na to in da bo porazporeditev gub bolj enakomerna, da bo CO2 laser dovolj. Tudi zavestno se ne mrščim.
Poglej tole gospo. Še botoksa ni rabila se mi zdi, ampak hialuronsko.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 May 2016 - 05:36 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 May 2016 - 07:28 PM
ma ja jaz tudi tako mislim. jaz sem se sele zdaj zacela nekako zavedati tega in se bom zavestno trudila, da se ne bom mrscila. zaenkrat je stanje se tako, da en dan so, naslednje jutro jih ni. torej prepozno se mi
racunam pa, da vkolikor se bodo pojavile in ostale, sigurno ne bom taka, ce bo mozno. tudi drago se mi ne zdi.
Posted 15 May 2016 - 11:55 PM
Posted 21 May 2016 - 04:36 PM
Ste v zadnjem času odkrile še kakšen dober serum z vitaminom C? Meni je ravno zmanjkalo Jaina face seruma. Uporabljala sem ga zjutraj, v tem času pa se mi ni pokvaril. Prav tako mi ni izsuševal kože ali karkoli. Mi je bil všeč, čeprav nekih sprememb na koži nisem opazila. Bi pa zdaj kakšen drug izdelek preizkusila. Trenutno se nagibam k Melano CC.
Posted 31 August 2016 - 07:52 AM
Marmelada, zdaj imam LRP Redermic C10 in je super. Ne prenesem gelastih in v suhem olju. Ta je bolj kot nek primer/serum.
Ne vem, če poznate DECIEM. To je trenutno najbolj popularna firma na sceni. Imajo veliko podfirm; NIOD, Hylamide, Hand Chemistry, Grow Gorgeous itd. In od včeraj naprej tudi neverjetne produkte po še bolj neverjenih cenah z imenom The Ordinary. Preproste formule s sestavinami, ki dokazano delujejo. Cene so od 5,80€ (vitamin C) do 14,80€ (Buffet - mešanica peptidov in Matrixyla). Kupite na victoriahealth.co.uk.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users